Nuotrauka Nuotrauka

Trąšos

Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Rašyti atsakymą
xdevelo
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 4

Re: Trąšos

Standartinė xdevelo »

situ tikrai neimk... o apie biobizz tai uz anas geresnes
420magazine
xdevelo
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 4

Standartinė xdevelo »

Taranas rašė:Siek tiek noriu pasitikslint teorinies žinias:

Vegetacija
15-5-5
ar
20-10-12

Žydėjimo
10-30-10
ar
10-30-20
veg 20-20-20
Flower 20-50-30
420magazine
razylich
Naujokas
Reputacija: 0

Standartinė razylich »

(delete)
Paskutinį kartą redagavo razylich 2013-02-23, 13:58. Iš viso redaguota 1 kartą.
fox
Naujokas

Standartinė fox »

Turiu Bloom ir Boost Accelerator trasas is canna. Pradejus zydet kokias pirma reikia naudot ir iki kada? Ir kokias funkcijas jos atlieka?
Ganja men
Naujokas

Standartinė Ganja men »

Sveiki, palikau pernai trasas lauke canna tera vega ir ten jos prabuvo per visa ziema, ar galima dar is ju ko nors tiketis?
mr.green
Guru
Guru

Standartinė mr.green »

Ganja men rašė:Sveiki, palikau pernai trasas lauke canna tera vega ir ten jos prabuvo per visa ziema, ar galima dar is ju ko nors tiketis?
Taip .
Ganja men
Naujokas

Standartinė Ganja men »

Gal galit parekomenduot kokias is geresniu zydejima skatinancias trasa? buciau lb dekingas ;)
xalers
Naujokas

Standartinė xalers »

Radau namie BIOPON trašas gegužraibėms ju NPK 6:4:5 ka manot gal tiktu vegetacijai ? :) gaila kad ph nerašo.

[ nuotrauka ]
medelynas
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 11

Standartinė medelynas »

Siūlyčiau nepagailėti pinigėlių ir pasiimti šitų:
http://growing.lt/magento/index.php/tr/ ... -grow.html vegetacijai
http://growing.lt/magento/index.php/tr/tbizblo.html žydėjimui

Tos parduotuvinės mineralinės trąšos jei iš vis duos tai duos labai minimalų poveikį, gali dar kaip tik apspirginti augalą. Jei nėra pingių daug tai iš mineralinių nebent schultz siūlyčiau, bet geresnis variantas dabar yra maximose atsirade kažkokių organinių trąšų geltonose bonkėse, kažkoks huminis preparatas (neaišku kiek ten to organiškumo) ir dar kažkokios bio estiškos trąšos geltonose bonkėse. Pastarosios iš išvaizdos tikrai i organines panašios, tamsios, tirštokos, bent atrodo ir kvepia panašiai į biobizzą, teko naudoti, pomidorai per savaitę šiltnamį paversdavo džiugnlynu ir daug didelių vaisių megzti pradėdavo, tačiau vistiek biobizzui neprilygsta.

Apskritai prieš perkant trąšas siūlau pasidomėti ir pasiskaityti apie grunto mikroorganizmų įtaką augalui, organinį tręšimą ir pan.
xalers
Naujokas

Standartinė xalers »

medelynas rašė:Siūlyčiau nepagailėti pinigėlių ir pasiimti šitų:
http://growing.lt/magento/index.php/tr/ ... -grow.html vegetacijai
http://growing.lt/magento/index.php/tr/tbizblo.html žydėjimui

Tos parduotuvinės mineralinės trąšos jei iš vis duos tai duos labai minimalų poveikį, gali dar kaip tik apspirginti augalą. Jei nėra pingių daug tai iš mineralinių nebent schultz siūlyčiau, bet geresnis variantas dabar yra maximose atsirade kažkokių organinių trąšų geltonose bonkėse, kažkoks huminis preparatas (neaišku kiek ten to organiškumo) ir dar kažkokios bio estiškos trąšos geltonose bonkėse. Pastarosios iš išvaizdos tikrai i organines panašios, tamsios, tirštokos, bent atrodo ir kvepia panašiai į biobizzą, teko naudoti, pomidorai per savaitę šiltnamį paversdavo džiugnlynu ir daug didelių vaisių megzti pradėdavo, tačiau vistiek biobizzui neprilygsta.

Apskritai prieš perkant trąšas siūlau pasidomėti ir pasiskaityti apie grunto mikroorganizmų įtaką augalui, organinį tręšimą ir pan.
Ačiū už atsakymą :)
jonas.kuc
Naujokas

Standartinė jonas.kuc »

Sveiki, iskilo klausimeliu keletas. Is anksto dekui uz pagalba. Tai va: buvau trumpai parases uzklausa i uzsienio trasu parduotuve growshopalien del biobizz grow, biobizz bloom ir biobizz topmax trasu. Paminejau, kad ketinu auginti outdoor'e. Atsakyma gavau toki, kad lauke siu trasu naudojimas nera efektyvus del gamtos poveikio, ta prasme, kad lietus isplauna trasas ir jose esancias naudingas medziagas. Vietoj to, man rekomendavo pasirupinti geromis zememis, kuriu pilnai turi uztekti... Sake, jei bus geros zemes, trasu jokiu nereiketu. Taigi, ar yra kas naudoje auksciau mano paminetas trasas outdoor'e? Ar verta jomis tresti augala lauke? Labai lauksiu komentaru :)
RolLing
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė RolLing »

jonas.kuc rašė:Sveiki, iskilo klausimeliu keletas. Is anksto dekui uz pagalba. Tai va: buvau trumpai parases uzklausa i uzsienio trasu parduotuve growshopalien del biobizz grow, biobizz bloom ir biobizz topmax trasu. Paminejau, kad ketinu auginti outdoor'e. Atsakyma gavau toki, kad lauke siu trasu naudojimas nera efektyvus del gamtos poveikio, ta prasme, kad lietus isplauna trasas ir jose esancias naudingas medziagas. Vietoj to, man rekomendavo pasirupinti geromis zememis, kuriu pilnai turi uztekti... Sake, jei bus geros zemes, trasu jokiu nereiketu. Taigi, ar yra kas naudoje auksciau mano paminetas trasas outdoor'e? Ar verta jomis tresti augala lauke? Labai lauksiu komentaru :)

sodink vazona i zeme ir bus ok, kaip truks trasu (po daug lietaus) gali su vandeniu maistiniu medziagu dapilti. bet jeigu isodinsi vazona ar maisa plastikini, nemanau kad tau isplaus, nezinau kiek turi vandens nuteketi per zemes kad isju isplautu visas medziagas. Gal yra turinciu geresniu minciu ;)
Bumbastiklas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Bumbastiklas »

Kadangi vieną augalą užklupo gana ankstyvam žydėjime N trūkumas, šiandien patręšiau stipriai skiestu šlapimu. Būtų įdomu išgirsti jūsų požiūrį: ar kas nors naudojate/naudojote šlapimą kaip trąšas? Kokie rezultatai?

Esu skaitęs nemažai ir supratau, kad tai gana puiki trąša, jei tinkamai atskiesta vandeniu.
bigbud
Patyręs
Patyręs

Standartinė bigbud »

sveiki, gal kas galit pasigirti iki kokios didziausios dozes buvot daeje su biobioz bloom? ta prasme kiek esate i 1l vandens daugiausia ipyle trasu? pvz gali apdegti augalai jeigu i 1l ipilsiu kokius 4ml trasu ? cia uzejo man biski su tais klaisymas prietrankiskais, bet man yra svarbu :D
Vartotojo avataras
Rastafari
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 7

Standartinė Rastafari »

bigbud rašė:sveiki, gal kas galit pasigirti iki kokios didziausios dozes buvot daeje su biobioz bloom? ta prasme kiek esate i 1l vandens daugiausia ipyle trasu? pvz gali apdegti augalai jeigu i 1l ipilsiu kokius 4ml trasu ? čia uzejo man biski su tais klaisymas prietrankiskais, bet man yra svarbu :D
Neišsipisinėk iš augalo X(
bigbud
Patyręs
Patyręs

Standartinė bigbud »

Rastafari rašė:
bigbud rašė:sveiki, gal kas galit pasigirti iki kokios didziausios dozes buvot daeje su biobioz bloom? ta prasme kiek esate i 1l vandens daugiausia ipyle trasu? pvz gali apdegti augalai jeigu i 1l ipilsiu kokius 4ml trasu ? čia uzejo man biski su tais klaisymas prietrankiskais, bet man yra svarbu :D
Neišsipisinėk iš augalo X(
ka cia iskart neisipisinek, tu pykcio priepolio apimtas zmogau. :D noresiu ir isipisinesiu juk mano augalas :V: :D man idomu kokiom didziausiom dozem zmones yra trese augalus :V:
runkelis
Guru
Guru
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

o gal apibudintumei savo augalo dydi ar tu nuo penktos augalo dienos full doze nori duoti?duok katik gimusiam vaikui vodkes :V:
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
bigbud
Patyręs
Patyręs

Standartinė bigbud »

runkelis rašė:o gal apibudintumei savo augalo dydi ar tu nuo penktos augalo dienos full doze nori duoti?duok katik gimusiam vaikui vodkes :V:
zydejime 18 diena, chees green hause, o dydzio tai nepasakysiu nes po tinklu pakistas, paskutini karta piliau i 1l vandens 2 ml trasu bloom, kita karta kai tresiu planuoju pilti 2.3ml i 1litra :) tai dabar idomu pasidare kokia didziausia doze galetu panest maniskes. aisku neiskarto pilciau max doze bet po biski po biski didinciau :)
iLovePlants
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė iLovePlants »

Kaip jums tokios trasos SHULTZ 10-15-10 koncentruotos trasos su mikroelementais, raso kad tinka bet koks vanduo tipo sitos trasos ji isvalo ir paminkstina, ka manot?:))
Cannabis is medicine
bigbud
Patyręs
Patyręs

Standartinė bigbud »

taigi pasipasakokit kas nors del doziu?? ar visi jus cia ant yiek priruke kad negalit net biski klaviaturos pabarskint? 8E :D
Rašyti atsakymą