Kaip jūs susipažinote ar suradote savajį? Nes jau nebežinau ką bedaryt pas čigonus nenoriu pirkt nes neaišku ar parūkęs kojų neužversiu..
Pasidalinkit savaja išmintimi su mirtingaisiais

O kaip aš turėčiau atskirti juos, gi neklausinėsiu kiekvieno: Klausyk, tu čia stumdai?zebr rašė:Jieskok aplink masines susiburimo vietas, tokias kaip turgus,maxima ir panasiai
Tai vat būtent kad nerandu, o toliau nesupratau ką parašeiTurbin100 rašė:dude, Kaune nerandi kur pasiimt?dabar juk agurkinių bumas prasidėjo, galų gale, pas senį prie embasio varyk, ten visas aukštas duoda : Dd
nezinau nepatinka man tokie ''pirmo dreduoto zmogaus paklausk'', tipo jei su dredais. tai jau pridalins numeriu, kontaktu ar gal dar jointa vietoj susuks is savo atsargutobulumas rašė:puciancius draugus, pazystamus paklausinek. Arba pirmo dreduoto sutikto zmogaus paklausk.
Neprašau tikslaus asmens ar panašiai, aš tik klausiu kaip susirasti kokį barigą kuris nestumdytų šūdo.hotic3 rašė:kažkaip tu čia man įdomiai konkretumo prašai "tai gal kas žino kur konkrečiai galima būtų rast ką nors?"niekas gi tau nesakys pas ką nusipirkt ir pnš
o jei nesugebi rast tai čia juokinga jau
Dėkui už patarimą, reikės taip ir padaryt, o tarkim jei klausinėsiu ir ant kokio "doruolio" užšoksiu kuris man tikrai iškvies dėdę policininką, gali man ką nors pripaišyt, ar klausinėti nedraudžiama?G. rašė:kaip susirast tokį, kuris nestumdytų šūdo? tai taip ir klausk žmonių: -Sveikas, gal žinai, kur čia Kaune galima nusipirkt kokybiškos ganjos? Prasieik savaitgalį po barus, išlenk bokalą kitą, ieškok naujų pažinčių kaip tai daro normalūs žmonės, jei žolės nenusipirksi, tai bent jau naują draugą/pažįstamą turėsi. Jeigu nori žolės nusipirkti per internetą, tai žinok kad labai ne į tą puslapį atėjaiNenoriu tikėt, kad čia palicininkas po "Freakz" vardu sėdi, nu bet trimtai tokie klausimai tai nežinau.. vaikiški.
https://www.google.com/search?q=hash&oe ... B413%3B344 va foto kaip jis atrodė, labai panačiai į šitą, kvapas man priminė kaip ir vaistus kažkokius atrodo skonis toks biškį nekažką, kartus ir stiprus dūmas buvo, rūkėm ne ant adatos o jointąG. rašė:sunkoka pasakyt, geriau pats pasižiūrėk https://www.google.com/search?q=hash&oe ... swbWp4CYAw .. čia jau reikia rankose palaikyt, pažiūrėt kaip atrodo, pauostyt, pasvilint, skonį pajaust, poveikį. Gali būti tamsus, šviesus, plastelininis, kietas, su priemaišom, grynas, o kartais gali būt net ne hašas, o ten kokia sintetinė medžiaga, kuri atrodo kaip hašas. sunku pasakyt, ką tu ten gavai, bent jau foto turėtum..