Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
sveiki, daznai tenka vazinet UK-LT, LT-UK su mikroautobusiuku tai pamasciau visai neblogai butu pasimt kelis kasekus vaziuojant is lietuvos, kad kelione linksmiau pakelt nu sakykim viena juokinga grama, is lietuvos vaziuojant i anglija niekas labai netikrina nedavaziavus eurotunelio ar kelto taigi imciau tiek kad iki to eurotunelio jau nieko nebetureciau.
taigi man idomu kas grestu jai sustabdytu patikrinimui pasienieciai ir koks suniukas uzuostu zalumynu tarp cigareciu pakelio ? uzdarytu ? ar atlaidziai paziuretu kaip i juokinga kieki savam naudojimui?
Už du gramus hašo žmogus gavo pusę metų ir 100 valandų darbo. Tai spresk pats Šiaip ne taip gal ir su bauda prasisuktum.. Sausainių išsikepk ir krimsk sau linksmai kelionėje O grasint gali iki 10 metų kalėjimo už nelegalių narkotikų kontrabandą.
ne nepats uz vairo tik keleivis.
paskaites nusprendziau padaryt taip: susisukt pora kaseku kiekvienam po puse g ir viena supust pries kelione, o kita pries isvaziuojant is lietuvos
taip bent keliones pradzia nesmirdes...
sveiki, daznai tenka vazinet UK-LT, LT-UK su mikroautobusiuku tai pamasciau visai neblogai butu pasimt kelis kasekus vaziuojant is lietuvos, kad kelione linksmiau pakelt nu sakykim viena juokinga grama, is lietuvos vaziuojant i anglija niekas labai netikrina nedavaziavus eurotunelio ar kelto taigi imciau tiek kad iki to eurotunelio jau nieko nebetureciau.
taigi man idomu kas grestu jai sustabdytu patikrinimui pasienieciai ir koks suniukas uzuostu zalumynu tarp cigareciu pakelio ? uzdarytu ? ar atlaidziai paziuretu kaip i juokinga kieki savam naudojimui?
kg ar ne kg betkokiu atveju bedu gali prisidaryt riebiai...
STAI PATS ATSAKIAI I SAVO KLAUSIMA KAM KLAUSI JEI PATS ATSAKAI
tai jei keleivis tai px, stupudovai ne kg imi neapieskos taves niekas, juk ramiai vaziuosi. Atsimenu pasakojo man draugelis irgi vare su tais mikriukais i uk paseme dumo is lt, o jie olandijoj sustojo poto sako, nu va legaliai tipo parukysim (del olandijos legalumo nesiginciju jei yra zinovu)
daug zaliavos reikia tiem sausainiam ar pyrageliam is vieno ar dveju gramu nieko gero neiskepsi, beto kazin ar kasnors keiciasi kad ir sausainiai jai suo uzuos gali prisikabint, nebent kotletus kept su zola tada gal ir nieko neitartu
šiaip gerai ekstraktinus thc, sausainiai neturi jokio specifinio kvapo, nieko išbandyta, o poveikis ohoho, beje jei ir užuostu kažką tai kas ten prisikabins dėl paprasčiausių sausainių? mažiausiai tikėtinas dalykas, kad narkotikas galėtų būti jau sausainiuose čia ir esmė
karta vaziuojant is UK i lietuva, lenku pasienyje sustabde mus ir visus iki vieno islaipino is autobuso, ileido 2 sunis kurie viska prasmonavo, vieno bahurelio tase iki 0 iskrate, mat jis sedejo toj vietoj kur sunys kazka uzuode(kiek pasienieciai aiskino tai galejo buti ir pries tai vaziaves keleivis i uk, kvapas sunu nosims islieka ilgai) nemanau kad su tokiais linksmumais verta rizikuoti, visgi ant savo kailio viska darot taip kad spresti jums patiems
:wave: Sugalvojau sukurti temą apie keliones, bet nepaprastas, su lektuvu ar autobusu, pagulėt prie jūros, o apie įdomesnes keliones: peškomis,...
Paskutinis pranešimas
Aš tai keliaudavau daug vos baigus mokyklą, pamenu tranzuodavom su draugu vos ne kiekvieną savaitę į kitą šalį, dažniausiai Latviją arba Estiją. Tai...
Sveiki. Kur Europoje yra labiausiai weed friendly salis? Nekalbu apie Olandija ir Amsterdama, kur ne viena karta buvau, bet noretus pakeliauti kur...
Paskutinis pranešimas
Kad tiesą sakant Vakarų Europoje beveik niekad nekildavo problemų su tuo. Oficialai aišku gal daug kur ir nelegalu, bet niekas per daug nesureikšmina...
:x: didziausia ispudy paliko SVEICARIJA- vokieciu kantonuose esanti legali :x: super :]
nykiausiai pasirode ISLANDIJA -nebuvo aptiktas net hasisas
Paskutinis pranešimas
Gal galit apie kelioniu draudima papasakot? Epolisas google plus puslapis man atrode visai neblogai. bet dar reikia pagalvoti, nes iki keliones siek...