Knyga ''Kanapė''
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Re: Knyga ''Kanapė''
Nenorintiems pirkti siūlau apsilankyti Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje. Ten yra ne vienas tos knygos egzempliorius.
Apie šia knyga jus diskutuojat?
[ nuotrauka ]
Gera knyga, guli stalčiui visa perskaityta nuo A iki Z... Gan idomiu dalyku rašo.
[ nuotrauka ]
Gera knyga, guli stalčiui visa perskaityta nuo A iki Z... Gan idomiu dalyku rašo.
Kur tu ja pirkai?kurioja vietoja?
Kur tu ja pirkai?kurioja vietoja?
gal turi galimybe nuscaninti?
Gal kas turi iš tu senesniu linku atsisiuntęs ta e-knyga ir galėtu į kokia talpykle įmesti ? Nes tie linkai jau seniai nebeveikia...
Ieškau el. varianto ir aš. Gal kas nuorodą į PDF arba patį PDF į mail/PM? 

knowledge is p0wer..
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Geriau ne į paštą ar PM, nes turbūt nemažai yra norinčių pasiskaitinėt, tarp jų ir aš. Pasidalinkit su visais 

bibliotekoje ieškojot?pasinaudokit internetine bibliotekų paieška.gal geranoris nuskanuos;)
Tai kam skanuoti dar karta, jei jau metesi cia elektroninis variantasharmonija rašė:bibliotekoje ieškojot?pasinaudokit internetine bibliotekų paieška.gal geranoris nuskanuos;)

knowledge is p0wer..
true seni, ayahuaska.grazus avataras, alex grey nuostabus darbai.
nu bet zinai gal geriau skirti energija ir paciam daryti
nu bet zinai gal geriau skirti energija ir paciam daryti
Dar rekomenduočiau paskaityti patiems ir parekomenduoti paskaityti tiems kurie yra nusistatę prieš kanapę Michael Gossop knygą "Gyvenimas su narkotikais" . Ten aprašomi visi narkotikai, tarp jų ir alkoholis bei tabakas . Aš skaičiau skyrių tik apie kanapes, bet greitu laiku žadu perskaityti viską . Profesorius Maiklas Gosopas (Michael Gossop) - įžymus Londono universiteto Psichiatrijos instituto Nacionalinio priklausomybės ligų centro žalingų įpročių tyrėjas, vadovauja Londono Modslio ligoninės (joje dirba nuo 1972 metų) Priklausomybės ligų direktorato tyrimų skyriui.
Out of Many, One People.
Sveiki, vyrai, šitiek laiko praėjo, o aš dar "Kanapės" nevartęs. Turit gal kas pdf'ą arba žinot, kur šiais laikais galima įsigyti spausdintinį variantą? (Spausdintinis būtų geriau). Dėkui iš anksto
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Man tas pats klausimas kaip ir G.. Jai kas turite nepagailėkite imesti į kokią duomenų talpyklą. Bėja galėčiau viena kompiuteri paversti ftp būtent panašiai sričiai
pūtėjas rašė:Nenorintiems pirkti siūlau apsilankyti Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje. Ten yra ne vienas tos knygos egzempliorius.

o jei yra Kaune, tuomet turi buti ir kituose miestuose
dalinkites kas turite knygomis, nes senieji linkai jau neveikia senai 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 11 Atsakymai
- 7598 Peržiūrėta
-