Tiesa, poveikis poveikiui nelygu, nuo pačios medžiagos dar priklauso - ar sativa ar indika, kokiu pavidalu - bud'as, kief'as, hašas, aliejus, vaškas, valgomieji, kokia atmosfera, aplinkybės, kokie expectations ir t.t.
Beabejo manęs irgi nebetaško kaip kadaise

prie poveikio jau pripratau ir maždaug jau žinau, ko tikėtis pūtimo metu. Prirūkęs jaučiuosi normaliai, bet jeigu susiorganizuoju kokią nors linksmybę tai išneša mane visai kaip senais laikais. Man svarbiausia, kad pats pūtimas netaptų rutina, nes rutinos ima atsibosti ir pradeda erzinti. Mano pūtimo epopėjos pradžioje tai ko tik nebuvo

ir sienos linko, keitė spalvas, plaukiojau, skraidžiau, klajojau, juokdavausi kaip pakvaišęs, regėjau policijos švyturėlius, žemė sukosi. Manau, kad gana svarbūs faktoriai, kodėl anksčiau labiau išnešdavo, tai todėl, kad paprasčiausiai tai buvo uždraustas vaisius - reikėdavo būti labai atsargiu, kad neprigautų tėvai, mokytojai, policija, tai buvo kažkas naujo, kažkas nepažįstamo, todėl kone kiekvienas pūtimas su draugais būdavo kažkas "tokio"

O dabar va šitiek metų, gal ir nevisai dar daug, praėjo, bet jaučiuosi surimtėjęs, net užeina kartais tokios mintys, kad kai įpučiu tai švaistau savo laiką, bet kamon.. visa tai tik mano galvoje, kuo daugiau negatyvo galvosim, tuo daugiau negatyvo jausim. O juk būna ir taip, kad ne tik žmogus atsiduria netinkamoje vietoje ir netinkamu laiku, bet ir mintys žmogų užpuola netinkamoje vietoje, netinkamu laiku

Mintis nuvyti lengviau, aš kartais pagalvoju kokių nors absurdiškumų ar genialių idėjų ir pramuša iškart mane iš negatyvo į pozityvą
Neabejoju, Green smoke, kad po 2 mėnesių pertraukos tavo tolerancija ganjai tikrai yra kritus, bet galbūt tu dar nesusitaikėi su pačiu įpročiu rūkyti mažesniais kiekiais? Gal iš įpratimo tiesiog atrodo, kad tau reikia daugiau, o iš tiesų visai ne?
Taip pat minėjai sausainius, gal kada nors mėginai aliejų? vašką? hašišą? šiaip kief'ą? gal maišėi kuriuos nors iš šių? kitokius valgomuosius negu sausainiai? Jie labiau koncentruoti negu grynas bud'as, tai ir pagal idėją stipriau taško
Rutina atsibosta, todėl ir pūtimą reikia kartas nuo karto paįvairinti

Prigriebk bongą, pypkę, garintuvą, bluntų, pasuk neįprastų kasekų pvz tulpę ten kokią, malūną, kryžių, rūkymo vietą pamėgink pakeisti ar paįvairinti, atsinaujink kokią nors interjero detalę, na bet čia yra smulkmenos, nes visos linksmybės yra tik gerose vietose ir su gera kompanija, o su gera

tai gali tapti bet kas

Kažkokios naujos veiklos gal reikia?
Tiesa, dar apie pertraukas, tai kaikuriems žmonėms jos kartais užsitesia iki visiško žolės nebevartojimo, tiesiog atsibosta tas pats per tą patį ir sugalvoja, kad be žolės jiems tiesiog geriau. Pats pertraukas pasidarau kaip išeina, dažniausiai nuo savaitės iki dviejų ir per mėnesį taikausi neviršyti 2-3g, kai kurie žmonės tiek taikosi neviršyti per dieną

Tai va, man pačiam pertraukos sugrąžina hajų, dviem mano draugam taip pat

Tiesiog užmiršti, ką reiškia apsipūsti, o kai pareina, tai pareina normaliai

Pertraukos iš tikrųjų veikia, tik prie to pačio dar reikia įsivaizduoti kaip tai vyksta