vistik geriau jau uzaugs su 2 teciais ir normaliu zmogum negu kokiu aferistu ar vagim vaiku namuose, vaikai augdami vaiku namuose neigauna tu tokiu visokiu basic skills, nemoka savim pasirupint, pasiduoda kitu itakai.
G. rašė:Chebra, jaučiat? http://www.ukioklubas.lt/straipsniai/ne ... gtine-8430Net kepenis paskaudo tokį skaityt
Man rods tau pigiau butu paciam pasidaryti, dar plius sitam reikale patirties igautum:) WIN WINArminasajs rašė:kokios firmos parekomenduotumete homeboxa ziuretiZiurinejau su led apsvietimu, bet nelabai tenkinaciai radau. Tad nutariau bus paprasciau pirkti atckirai, led isirinkau is ledhydroponics, boxa ziuriu is homebox-growlab ir secretjardin, galbut zinote optimalesniu varijantu ,tarp kokybes ir kainu ?
Gamyboje medienos patirties turiu sociai, ir tam salygas gerasPeckelis rašė:Man rods tau pigiau butu paciam pasidaryti, dar plius sitam reikale patirties igautum:) WIN WINArminasajs rašė:kokios firmos parekomenduotumete homeboxa ziuretiZiurinejau su led apsvietimu, bet nelabai tenkinaciai radau. Tad nutariau bus paprasciau pirkti atckirai, led isirinkau is ledhydroponics, boxa ziuriu is homebox-growlab ir secretjardin, galbut zinote optimalesniu varijantu ,tarp kokybes ir kainu ?
Stai ir atcakymasTratagalvis rašė:Nuomojantis būstą gali atsitikti tokie dalykai kaip jo apžiūra, draugų ar šeimos vizitai ar persikraustymas pas kitą nuomininką. Tokiais atvėjais masyvi ir sunki medinė dėžė sukeltų daug vargo, kurio ir taip užtektų tvarkantis su visa įranga ir augalais.
Tai va, kolega Marbauskai, atsakysiu šioj temojMarbauskas rašė:G. rašė: As tai net stiebus pasilieku, sudziovinu, nusiimu pluosta, medi irgi atskiriu
Gerbiamasai G. , čia mane labai sudominotGal galima plačiau hemp temoje (rodos kažkokia panaši yra) kaip su tuo pluošto nuėmimu, kokius metodus naudoji? Ir detalią darbo eigą būtų gerai žinot,tikrai manau ne vienam mūsų praverstų
As dabar poG. rašė:Iš kitos temos:
Tai va, kolega Marbauskai, atsakysiu šioj temojMarbauskas rašė:G. rašė: As tai net stiebus pasilieku, sudziovinu, nusiimu pluosta, medi irgi atskiriu
Gerbiamasai G. , čia mane labai sudominotGal galima plačiau hemp temoje (rodos kažkokia panaši yra) kaip su tuo pluošto nuėmimu, kokius metodus naudoji? Ir detalią darbo eigą būtų gerai žinot,tikrai manau ne vienam mūsų praverstų
Ogi metodą naudoju labai elementarų - nuskabau žiedynus, lapus ir palieku tik stiebus, juos atskiriu, kad būtų tik tiesūs "pagaliukai"
tada, juos paprasčiausiai sumerkiu į kokią vazą (be vandens) ir stovi ant stalo kaip dekoracija (gražiai atrodo, nes įvairių ilgių būna, kur buvę šakos tai tokie formuoti, žali
), kol visiškai išdžiūna ir jau grynai paėmus į rankas ar patapšnojus per stalą jauti, kad turi jau nebe minkštus, o kietus "pagaliukus"
Ir ką.. pradedu rankų darbą
imu po vieną, ir su kietu daiktu ant kieto pagrindo spaudžiu, stumimo pirmyn judesiu lyg išspaudinėčiau dantų pastą. Išspaudžiu iš vienos pusės, išspaudžiu iš kitos, tada kai jau pasidaro kiek minkštesnis imu į rankas ir trinu delnuose, visaip sukinėju, lankstau, vėl delnuose, vėl pasukinėju. Taip darau kol siūlai pradeda atsiskirt nuo medienos, ir tiesiog su pirštais atrinkinėju siūlus į vieną krūva, o likusį medį į kitą
Labai paprasta, tik kad tikrai vargina ir delnus paskausta. Kombainų ar kokių įrankių specialiai apdirbimui dar neturiu, bet viskam savas laikas
Daugiau negu 3 kanapių vienu metu kolkas nesu auginęs, tai negaliu pasigirti, kad daug aš čia pasigaminu marichuanos, sėklų, pluošto, spalių. Šią žiemą turėjau 23 daigus ir juos suvalgiau su salotom, skaičiau, kad gerai yra taip darytiBet va nuo praėjusio rudens tėvams vis atviriau apie kanapes reiškiu, tai šiemet žadu pasiauginti tiek pluoštinių kanapių, tiek medicininių, tiek toliau dirbti ties savo paties strainu ir tai daryt kaip įmanoma aukščiausiu lygiu.
Prie to paties, kad būtų į temą, įmetu savo rankdarbių pavyzdžių foto:
[ nuotrauka ]
ir dar vieną foto nuo palanginio (taip, žinau, žiema, nėra saulės, bla bla, bet man reikia turėt kuom pasigrožėt, kad keltų ūpą ir nekantrumą pavasariui):
[ nuotrauka ]
Čia mano tas strainas. Sėklų turiu nemažai, tai negaila be salygų augint. Dabar esam 33cm ūgio ir mums yra 4mėnesiai, žydim nuo gruodžio pabaigosMano gėlytės vardas yra Gimtadienis ir nusprendžiau taip, kad Gimtadienis augs kol numirs iš senatvės. Labai norėčiau iš žydėjimo poto vėl pereit į vegetaciją ir poto vėl į žydėjimą ir t.t. būtų nuostabu, jeigu pavyktų. Kaži, gal ateity šis mano eksperimentas taps originaliu daugiamečiu strainu, kuris neužims daug vietos, kas kelis mėnesius duos savo derlių, tada nuo palangės bud'us būtų galima kaip obuolius raškyt
Niekada nebuvau indoor groweris, tai įrangos auginimui pas mane namuose nėra jokios. 2013 sezoną kaip minėjau žadu padaryt aukštesnio lygio nei įprastai, nes įgaunu vis daugiau tėvų užtarimo, taigi arba kursiu naujas temas arba grįšiu čia su daug foto ir dar daugiau rašliavos negu dabar apie savo meilęir
![]()
P.S. Nesišaipykit, jei panašu į vaiko žaidimus, nes taip nėra. Mano paprasčiausiai toks darbas - dirbti su kanapėm kaip tik yra įmanoma (žinoma pagal aplinkybes ir galimybes). Nebūtų kanapių - nebūtų manęs. Pats sau esu kanapių Tėvas. Iš manęs, gyvenimo paaukojusio kanapei galit laukti daug daug daug, bet žinokit, kad dar jauns esu, bet buo toliau tuo rimčiau. Kaip bus - pamatysimPeace