Dėl marškinėlių tai aš nusprendžiau taip: laikui bėgant, įsiforminti ir atidaryti biudžetą (oficialią sąskaitą). Tada suveikti custom logotipą su trumpa, konkrečia ir aiškia žinute, ją užspaust ant marškinėlių, sakykim 50vnt. (kolkas dar neaišku) ir pardavinėt kartu su kitais įvairiais produktais (čia bus geras, patikėki

), o nachaliavu dalint kaip tu sakėi - per konkursėlius ir t.t.
Marškinėlių vizija - visi Lietuvos kasmetinės kanapių eisenos (bus ir tokia) dėvi tuos marškinėlius, taip marškinėliais išreikštume savo vieningumą ir tiesiog turėtume saviraiškos atributą/aksesuarą.
Aš kaip bičas prie verslo (:D) nenoriu prasidėt su 50-60 litų vienetiniams konkursams dėl facebook'o laikų. Facebookas yra vanduo palyginus su tuom, ką ruošiu

Kiekvieną dieną įnirtingai kuriu planus, kad legalizacijos procesas veiktų sistematiškai. Nes tik turėdamas sistemą su realia ir oficialia apyvarta aš galėsiu pritraukti žmonių, kuriems galėčiau skirti įdirbiui atitinkamą atlygį ir tiesiog sėkmingai plėstis, skleisti judėjimą, skatinti industrijų augimą. Šiais laikais civilizacijoj žmogus be pinigo yra beveik niekas, kas kaip išmano tasi taip verčiasi
FB puslapį paleidau labai jau spontaniškai, neturėdamas konkretaus plano, todėl kaip visi matom augimas nėra spartus (nes neišbaigtas planas), užtat augimas stabilus

Kažkada sakiau, kad legalizacija tai labai ilgas procesas, daug kam nuobodus (bet ne man)
Tai va.. marškinėliai - fix'as, bet dar reikės jų palaukti, o galima ir nelaukti, nes vistiek pasirodys ptfu, ptfu, ptfu