Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Sveiki, klausimas gal ir kvailokas, bet man labai idomu ar cia automatine veisle gaunasi ar ne? AutoBlueberry x Easy Sativa
nu taip ir parasyta lyg 

tikriause bus semi auto.reike luktelti kol puslapis susitvarkys ,tada bus pilnas aprasymas 

-
- Patyręs
Nee po zeme nekasiu tikraiG. rašė:ka?tai tipo zadat pakast po zeme arba i medi uzkelt?
chatoj, rusy laikykit i psio

-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Neturi kaimo ar sodo?
Nuvežtum ten, saugią slaptą džiovykla sumeistrautum ir viskas. Arba tiesiog augink mažais kiekiais kad galėtum namie džiovint. 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

-
- Pažengęs
Nedžiovink visko iš karto , jei tokie ekspermentai nepavyks po viso įdeto darbo turetu buti apmaudu, kai kokie vaikai celofanus išdraskys. Gal geriau iškart koki garaža isinuomoti?
-
- Patyręs
Sėkmės patenkant į LNK žinių kriminalų skiltį 
Esi kada nors džiovinęs augalus? Turi nosį? Neišsinuomosi garažo vidury lauko be kaimynų - per didelė rizika, kad koks nors garažinis žinos kanapės kvapą ir:
a. Išlauš garažą ir viską pavogs.
b. paskambins žaliesiems, kurie atvyks su kinologais. Šuniukai tavo derlių suras per tris minutes.
Tokį reikalą daryt nebent su anglies filtru, per kurį pereitų VISAS garažo oras. Gal ir nieko variantas, jeigu garažas būtų sandarus, tačiau nesitikėčiau to iš ~trisdešimties metų statinio.
Geriausias Marbausko patarimas - užsiaugini sau 20g ir nekvaršini galvos dėl trijų kilogramų džiovinimo.

Esi kada nors džiovinęs augalus? Turi nosį? Neišsinuomosi garažo vidury lauko be kaimynų - per didelė rizika, kad koks nors garažinis žinos kanapės kvapą ir:
b. paskambins žaliesiems, kurie atvyks su kinologais. Šuniukai tavo derlių suras per tris minutes.
Tokį reikalą daryt nebent su anglies filtru, per kurį pereitų VISAS garažo oras. Gal ir nieko variantas, jeigu garažas būtų sandarus, tačiau nesitikėčiau to iš ~trisdešimties metų statinio.
Geriausias Marbausko patarimas - užsiaugini sau 20g ir nekvaršini galvos dėl trijų kilogramų džiovinimo.

Tu cia su savo auksinem idejom sunkini sau viska... Pagalvotum, rastum iseiti tikrai. Arba tu tiesiog labai jaunasltkipras rašė:kazkaip viska jus apsunkinat, juk čia augalas, o ne raketu kuras
Sveiki , jau pradejau daiginti 4 White widow seklytes , tikslei nežinau ar jos auto ar ne , tai kilo mintis , kad jos man gali nespeti sužydeti per sezona
ar taip gali atsitikti ?

-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Tu prieš daigindamas nepasidomėjai.... Man rodos kad tikrai sunkiai spės sužydėt, tiksliau nespes , nebent tau teks pasitelkt dangstymo techniką 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

O gal išeitu paskatinti žydejima su trašom , kurios turi daugiau fosforo. Nu nieko vistek seklos nahalevai gautos
, dangstyti tai kaip ? juoda maiša užmaut
? Kitur rašo FLOWERING TIME Weeks 8 / 9 tai pagal mane spetų ? ar jos labai jau netinka lietuvos klimatui
?
Beto dangstymui salygu nera
, gal šiltnamis šiektiek pagelbetu ?

Beto dangstymui salygu nera

Eksperimentuok, auginime nera tokio dalyko kaip instrukcija, kiekvienas augintojas turi savo budus, kurie jam atnesa laimexalers rašė:O gal išeitu paskatinti žydejima su trašom , kurios turi daugiau fosforo. Nu nieko vistek seklos nahalevai gautos, dangstyti tai kaip ? juoda maiša užmaut
? Kitur rašo FLOWERING TIME Weeks 8 / 9 tai pagal mane spetų ? ar jos labai jau netinka lietuvos klimatui
?
Beto dangstymui salygu nera, gal šiltnamis šiektiek pagelbetu ?

Dėkui už atsakyma , skaitau skaitau ir gana daug , jau nemažai info susirinkau , bet vat nesitikejau , kad man taip gausis su seklytem , buvau pasiruoses auto auginimui , tad turesiu viska konspektuotis iš naujo.zebr rašė:Eksperimentuok, auginime nera tokio dalyko kaip instrukcija, kiekvienas augintojas turi savo budus, kurie jam atnesa laimexalers rašė:O gal išeitu paskatinti žydejima su trašom , kurios turi daugiau fosforo. Nu nieko vistek seklos nahalevai gautos, dangstyti tai kaip ? juoda maiša užmaut
?
Skaityk skaityk ir dar karta skaityk
Jei pasedesi forume normaliai surasi visus atsakymus i savo klausimus, nes jie jau čia buvo uzduoti po 50 kartu

-
- Pažengęs
xalers rašė:O gal išeitu paskatinti žydejima su trašom , kurios turi daugiau fosforo. Nu nieko vistek seklos nahalevai gautos, dangstyti tai kaip ? juoda maiša užmaut
?
Nesuzydes,gali negaist laiko,jau ismegintas variantas.Belieka uzsiimti dangstymu,tai puiki priemone mums siaurieciams uzsiauginti egzotines veisles,bet cia reikia ideti daug pastangu ir laikoxalers rašė:Sveiki , jau pradejau daiginti 4 White widow seklytes , tikslei nežinau ar jos auto ar ne , tai kilo mintis , kad jos man gali nespeti sužydeti per sezonaar taip gali atsitikti ?

Siltamis zmonems tikrai nematamoje vietoje , bet dažnai čia skraidalioje pora lektuvelio tai rizika sioke toke yra :\
-
- Patyręs
Marbauskas rašė:Neturi kaimo ar sodo?Nuvežtum ten, saugią slaptą džiovykla sumeistrautum ir viskas. Arba tiesiog augink mažais kiekiais kad galėtum namie džiovint.
Rankdarbis rašė:Nedžiovink visko iš karto , jei tokie ekspermentai nepavyks po viso įdeto darbo turetu buti apmaudu, kai kokie vaikai celofanus išdraskys. Gal geriau iškart koki garaža isinuomoti?
Tratagalvis rašė:Sėkmės patenkant į LNK žinių kriminalų skiltį
zodziu atsakysiu i visus iskart, sode pas mane tikrai ne, gimines ten gan daznai lankos, ir tikrai jiem tokie dalykai nepatiks, augint as nezinau kiek uzauginsiu ar 20g ar kilograma, dar net neisivaizduoju kiek augalu turesiu, galvoju ar juos namie pradesiu ir veliau i lauka ar klonuosiu, turesiu kokius 3 spotus, ir tikesiuos kad is ju bent vienas isliks iki derliaus nuemimo, jei visi liks, tai viena vistiek paliksiu kieno nors dziaugsmui arba motinai zemei, as viska ir noriu daryt miske nes jei ten ras tai tik derliu prarasiu, o jei kokiam garaze ar kur, tai atsektu iki manes laisvai, esu namie augines tai pradejus zydeti visas kambarys kvepejo jau ir augalas ne didesnis uz 2 rankas buvo dar nekalbu kai stuffo gaunu su lapeliu, tai pro uzsegts kisene uzuodziu, nu manau permest virve per saka ir prie sakalio su ganja pririst yra lengviau nei sukalt fanieros deze kuria dar kazkaip dasitempt nepastebetai reik iki spoto, zodziu as vat su auto viska isbandysiu ir atitinkamai darysiu su pagrindiniu derlium.Broniusx rašė:Tu čia su savo auksinem idejom sunkini sau viska... Pagalvotum, rastum iseiti tikrai. Arba tu tiesiog labai jaunasltkipras rašė:kazkaip viska jus apsunkinat, juk čia augalas, o ne raketu kuras
sveiki augalu myletojai
esu dar zalias ant semku auginimo
gal kas galit patart kokias seklas siem metam geriausia pirkt butu outdore growint:) indor seeda sugaidinau bet labai letai auga,tai nutariau augint outdoor,nes jau arteja laikas
dekui uz atsakymus,cia pirmas mono postas 

o lietus? gerai išdžiūtų
ypatingai tiems kas rudenį džiovins
mano įdėja laukti derliaus ir galvoti ką daryti, nes 100g ar 200g - didelis skirtumas
savo džiovinimo varijantų turiu bent 3, bet tikrai nesakysiu 

-
- Patyręs
Gi sakiau, kad politelienke ant virsaus uzmesciau.
aš gal per daug
bet ar nebus per daug akivaizdu grybautojams medyje poletileninė plėvelė, o joje ganja.. geriausias patarimas būtų mano: susigalvok savo džiovinimo būdą ir tikėkis, kad pavyks
)

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20245 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-