![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)

Semi neuzaugs tokie. Man semiautomixas augo 40-1m. Vegetuoja mazdaug 2men.bigbud rašė:sveiki, ziurekit gal galit man kas truputeli paaiskinti apie semi auto? tai jei as pvz isdaiginsiu balandzio 1diena semi auto ir koki geguzes pradzioj isnesiu laukan, nebus man tokio bairio kad po kokios savaites man gali pradeti zydeti?kada patartumet daiginti semiauto? siaip noreciau nesti laukan jau paaugusiusius ir kad pradetu zydeti budami kokiu 2-3 metru aukscio
![]()
tai va bliamba kokie mano klausyyymeliai butu kuriuos noreciau suzinoti. jei dar kas suprato mano klausyyymelius
aciu labai, tada reiks geguzes pirmom dienom daigintiBroniusx rašė:Semi neuzaugs tokie. Man semiautomixas augo 40-1m. Vegetuoja mazdaug 2men.bigbud rašė:sveiki, ziurekit gal galit man kas truputeli paaiskinti apie semi auto? tai jei as pvz isdaiginsiu balandzio 1diena semi auto ir koki geguzes pradzioj isnesiu laukan, nebus man tokio bairio kad po kokios savaites man gali pradeti zydeti?kada patartumet daiginti semiauto? siaip noreciau nesti laukan jau paaugusiusius ir kad pradetu zydeti budami kokiu 2-3 metru aukscio
![]()
tai va bliamba kokie mano klausyyymeliai butu kuriuos noreciau suzinoti. jei dar kas suprato mano klausyyymelius
bigbud rašė:ačiū labai, tada reiks geguzes pirmom dienom daigintiBroniusx rašė:Semi neuzaugs tokie. Man semiautomixas augo 40-1m. Vegetuoja mazdaug 2men.bigbud rašė:sveiki, ziurekit gal galit man kas truputeli paaiskinti apie semi auto? tai jei as pvz isdaiginsiu balandzio 1diena semi auto ir koki geguzes pradzioj isnesiu laukan, nebus man tokio bairio kad po kokios savaites man gali pradeti zydeti?kada patartumet daiginti semiauto? siaip noreciau nesti laukan jau paaugusiusius ir kad pradetu zydeti budami kokiu 2-3 metru aukscio
![]()
tikrai pasistenksiu per tuos du menesius kad isvegetuoti maziausiai iki 1.5metro
pas mane easy sativa x llr2, gal zinai kas sia veisle kultivavo outdoore ?
NestresuokimeKlebonas rašė:ellolt- matos jog esi koks sodininkas ar kaip čia tave pavadinti ,tai atsakyk y uzduota klausima kas nezino mums visiems idomu ,ar jau toks esi kur tipo as zinau ir man gerai o jus zinokites ,tikras lietuvis
O kuom skiresi llr-2 daiginimas nuo kitu ???bilbokas rašė:Jetau, kokios čia egzotikos prisirinkot. nori lietuvos salygom geros ir daug? augink jura dwarfu ar LR ir bus labai gerai. Kodel? Todel, kad juos augint lengva, daug nereikalauja, tik LLR2 ne visi isdaigint moka. voa, sakai nusibodo dwarfai, blogas derlius? Pfff, kiek pasodinsi tiek isdaiginsi, o nudauzyti tai nudauzo geriau nei koks outdoor mix ar purple powerSuprantu norisi kuo geresnes čia uzaugint, nu bet ne tas klimatas gi.
o koks poveikis N.H pone Green'ai? labiau traukia prie zemes ir atrodo lyg galva krenta ar hajus labiau?mr.green rašė:O kuom skiresi llr-2 daiginimas nuo kitu ???bilbokas rašė:Jetau, kokios čia egzotikos prisirinkot. nori lietuvos salygom geros ir daug? augink jura dwarfu ar LR ir bus labai gerai. Kodel? Todel, kad juos augint lengva, daug nereikalauja, tik LLR2 ne visi isdaigint moka. voa, sakai nusibodo dwarfai, blogas derlius? Pfff, kiek pasodinsi tiek isdaiginsi, o nudauzyti tai nudauzo geriau nei koks outdoor mix ar purple powerSuprantu norisi kuo geresnes čia uzaugint, nu bet ne tas klimatas gi.
![]()
![]()
![]()
Su antru teiginiu nesutikciau nes ir P.P ir Otdoor mix yra gana stiprios rusys, tik poveikis skiriasi, o ne stiprumas .
Ismokite skirti kas yra POVEIKIS Ir STIPRUMAS.
Nuostabiausias hajus kuri tik galejau rasti outdoore musu salygom be pelesio ir budingo sativom ilgo zydejimo laikotarpio. 100% semi-auto visiskai pasiruoses iki rugsejo vidurio. Nemegsta buti vegetuojamas 24 val. rezime kai tik root-bondas pasidaro ankstokas suzydi ,temperaturu sviravimas suzydi ,jautrus zydejimo trasom, issaukia zydejimo pradzia . Vienu zodziu tikras semi auto su geriausiom sativos savybem, tam ir buvo isrinktas is labai didelio stock-o breedinimo proektams vygditi.bigbud rašė:o koks poveikis N.H pone Green'ai? labiau traukia prie zemes ir atrodo lyg galva krenta ar hajus labiau?mr.green rašė:O kuom skiresi llr-2 daiginimas nuo kitu ???bilbokas rašė:Jetau, kokios čia egzotikos prisirinkot. nori lietuvos salygom geros ir daug? augink jura dwarfu ar LR ir bus labai gerai. Kodel? Todel, kad juos augint lengva, daug nereikalauja, tik LLR2 ne visi isdaigint moka. voa, sakai nusibodo dwarfai, blogas derlius? Pfff, kiek pasodinsi tiek isdaiginsi, o nudauzyti tai nudauzo geriau nei koks outdoor mix ar purple powerSuprantu norisi kuo geresnes čia uzaugint, nu bet ne tas klimatas gi.
![]()
![]()
![]()
Su antru teiginiu nesutikciau nes ir P.P ir Otdoor mix yra gana stiprios rusys, tik poveikis skiriasi, o ne stiprumas .
Ismokite skirti kas yra POVEIKIS Ir STIPRUMAS.
Geras hibridas sativine puse 100% semi auto f1 fenatipu variacijos beveik nera. Pats geriausias variantas jai nenori prasauti ir ieskai neblogo hajaus.nicotine rašė:o ka papasakotumei apie maroc x nh ;]
((H.P.xLowRyder) x C.M.) x MarocRastafari rašė:O kurį patartum rinktis iš White Widow hibridu norint labiau stone ?