Trąšos
Re: Trąšos
veg 20-20-20Taranas rašė:Siek tiek noriu pasitikslint teorinies žinias:
Vegetacija
15-5-5
ar
20-10-12
Žydėjimo
10-30-10
ar
10-30-20
Flower 20-50-30
420magazine
Turiu Bloom ir Boost Accelerator trasas is canna. Pradejus zydet kokias pirma reikia naudot ir iki kada? Ir kokias funkcijas jos atlieka?
Sveiki, palikau pernai trasas lauke canna tera vega ir ten jos prabuvo per visa ziema, ar galima dar is ju ko nors tiketis?
Taip .Ganja men rašė:Sveiki, palikau pernai trasas lauke canna tera vega ir ten jos prabuvo per visa ziema, ar galima dar is ju ko nors tiketis?
Gal galit parekomenduot kokias is geresniu zydejima skatinancias trasa? buciau lb dekingas 

Radau namie BIOPON trašas gegužraibėms ju NPK 6:4:5 ka manot gal tiktu vegetacijai ?
gaila kad ph nerašo.
[ nuotrauka ]

[ nuotrauka ]
Siūlyčiau nepagailėti pinigėlių ir pasiimti šitų:
http://growing.lt/magento/index.php/tr/ ... -grow.html vegetacijai
http://growing.lt/magento/index.php/tr/tbizblo.html žydėjimui
Tos parduotuvinės mineralinės trąšos jei iš vis duos tai duos labai minimalų poveikį, gali dar kaip tik apspirginti augalą. Jei nėra pingių daug tai iš mineralinių nebent schultz siūlyčiau, bet geresnis variantas dabar yra maximose atsirade kažkokių organinių trąšų geltonose bonkėse, kažkoks huminis preparatas (neaišku kiek ten to organiškumo) ir dar kažkokios bio estiškos trąšos geltonose bonkėse. Pastarosios iš išvaizdos tikrai i organines panašios, tamsios, tirštokos, bent atrodo ir kvepia panašiai į biobizzą, teko naudoti, pomidorai per savaitę šiltnamį paversdavo džiugnlynu ir daug didelių vaisių megzti pradėdavo, tačiau vistiek biobizzui neprilygsta.
Apskritai prieš perkant trąšas siūlau pasidomėti ir pasiskaityti apie grunto mikroorganizmų įtaką augalui, organinį tręšimą ir pan.
Tos parduotuvinės mineralinės trąšos jei iš vis duos tai duos labai minimalų poveikį, gali dar kaip tik apspirginti augalą. Jei nėra pingių daug tai iš mineralinių nebent schultz siūlyčiau, bet geresnis variantas dabar yra maximose atsirade kažkokių organinių trąšų geltonose bonkėse, kažkoks huminis preparatas (neaišku kiek ten to organiškumo) ir dar kažkokios bio estiškos trąšos geltonose bonkėse. Pastarosios iš išvaizdos tikrai i organines panašios, tamsios, tirštokos, bent atrodo ir kvepia panašiai į biobizzą, teko naudoti, pomidorai per savaitę šiltnamį paversdavo džiugnlynu ir daug didelių vaisių megzti pradėdavo, tačiau vistiek biobizzui neprilygsta.
Apskritai prieš perkant trąšas siūlau pasidomėti ir pasiskaityti apie grunto mikroorganizmų įtaką augalui, organinį tręšimą ir pan.
Ačiū už atsakymąmedelynas rašė:Siūlyčiau nepagailėti pinigėlių ir pasiimti šitų:

Sveiki, iskilo klausimeliu keletas. Is anksto dekui uz pagalba. Tai va: buvau trumpai parases uzklausa i uzsienio trasu parduotuve growshopalien del biobizz grow, biobizz bloom ir biobizz topmax trasu. Paminejau, kad ketinu auginti outdoor'e. Atsakyma gavau toki, kad lauke siu trasu naudojimas nera efektyvus del gamtos poveikio, ta prasme, kad lietus isplauna trasas ir jose esancias naudingas medziagas. Vietoj to, man rekomendavo pasirupinti geromis zememis, kuriu pilnai turi uztekti... Sake, jei bus geros zemes, trasu jokiu nereiketu. Taigi, ar yra kas naudoje auksciau mano paminetas trasas outdoor'e? Ar verta jomis tresti augala lauke? Labai lauksiu komentaru 

jonas.kuc rašė:Sveiki, iskilo klausimeliu keletas. Is anksto dekui uz pagalba. Tai va: buvau trumpai parases uzklausa i uzsienio trasu parduotuve growshopalien del biobizz grow, biobizz bloom ir biobizz topmax trasu. Paminejau, kad ketinu auginti outdoor'e. Atsakyma gavau toki, kad lauke siu trasu naudojimas nera efektyvus del gamtos poveikio, ta prasme, kad lietus isplauna trasas ir jose esancias naudingas medziagas. Vietoj to, man rekomendavo pasirupinti geromis zememis, kuriu pilnai turi uztekti... Sake, jei bus geros zemes, trasu jokiu nereiketu. Taigi, ar yra kas naudoje auksciau mano paminetas trasas outdoor'e? Ar verta jomis tresti augala lauke? Labai lauksiu komentaru
sodink vazona i zeme ir bus ok, kaip truks trasu (po daug lietaus) gali su vandeniu maistiniu medziagu dapilti. bet jeigu isodinsi vazona ar maisa plastikini, nemanau kad tau isplaus, nezinau kiek turi vandens nuteketi per zemes kad isju isplautu visas medziagas. Gal yra turinciu geresniu minciu

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Kadangi vieną augalą užklupo gana ankstyvam žydėjime N trūkumas, šiandien patręšiau stipriai skiestu šlapimu. Būtų įdomu išgirsti jūsų požiūrį: ar kas nors naudojate/naudojote šlapimą kaip trąšas? Kokie rezultatai?
Esu skaitęs nemažai ir supratau, kad tai gana puiki trąša, jei tinkamai atskiesta vandeniu.
Esu skaitęs nemažai ir supratau, kad tai gana puiki trąša, jei tinkamai atskiesta vandeniu.
sveiki, gal kas galit pasigirti iki kokios didziausios dozes buvot daeje su biobioz bloom? ta prasme kiek esate i 1l vandens daugiausia ipyle trasu? pvz gali apdegti augalai jeigu i 1l ipilsiu kokius 4ml trasu ? cia uzejo man biski su tais klaisymas prietrankiskais, bet man yra svarbu 

Neišsipisinėk iš augalobigbud rašė:sveiki, gal kas galit pasigirti iki kokios didziausios dozes buvot daeje su biobioz bloom? ta prasme kiek esate i 1l vandens daugiausia ipyle trasu? pvz gali apdegti augalai jeigu i 1l ipilsiu kokius 4ml trasu ? čia uzejo man biski su tais klaisymas prietrankiskais, bet man yra svarbu

ka cia iskart neisipisinek, tu pykcio priepolio apimtas zmogau.Rastafari rašė:Neišsipisinėk iš augalobigbud rašė:sveiki, gal kas galit pasigirti iki kokios didziausios dozes buvot daeje su biobioz bloom? ta prasme kiek esate i 1l vandens daugiausia ipyle trasu? pvz gali apdegti augalai jeigu i 1l ipilsiu kokius 4ml trasu ? čia uzejo man biski su tais klaisymas prietrankiskais, bet man yra svarbu

o gal apibudintumei savo augalo dydi ar tu nuo penktos augalo dienos full doze nori duoti?duok katik gimusiam vaikui vodkes 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
zydejime 18 diena, chees green hause, o dydzio tai nepasakysiu nes po tinklu pakistas, paskutini karta piliau i 1l vandens 2 ml trasu bloom, kita karta kai tresiu planuoju pilti 2.3ml i 1litrarunkelis rašė:o gal apibudintumei savo augalo dydi ar tu nuo penktos augalo dienos full doze nori duoti?duok katik gimusiam vaikui vodkes

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Kaip jums tokios trasos SHULTZ 10-15-10 koncentruotos trasos su mikroelementais, raso kad tinka bet koks vanduo tipo sitos trasos ji isvalo ir paminkstina, ka manot?:))
Cannabis is medicine
taigi pasipasakokit kas nors del doziu?? ar visi jus cia ant yiek priruke kad negalit net biski klaviaturos pabarskint?bigbud rašė:sveiki, gal kas galit pasigirti iki kokios didziausios dozes buvot daeje su biobioz bloom? ta prasme kiek esate i 1l vandens daugiausia ipyle trasu? pvz gali apdegti augalai jeigu i 1l ipilsiu kokius 4ml trasu ? čia uzejo man biski su tais klaisymas prietrankiskais, bet man yra svarbu