APKLAUSELE
As nekategoriskas. Tiesiog mano tokia situacija, kad neaisku ka gali nusipirkt. Bariga yra bariga. Netures/negaus marihuanos, paims is dedziu ximkes. Kokio velnio man gadint plaucius, nuodyt galva, jeigu panasu, nu tik trumpesni efekta galiu isgaut su kazkokio sexshopose parduodamo skiediklio pagalba ar staigiai sustabdes didesnio kiekio deguonies pateima i smegenis?
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
nu as tai atradau sava metodika kaip neuzsirauti ant ximkes gatvej

barygas reikia laikyti ant trumpuju...dazniausiai tai buna koks uzsugalintas paauglys kuris turi problemu todel priverstas stumdyti.
tereikia toki tik gerai moraliskai apdoroti ir jis paprasciausiai bijos kisti suda;)
nu ka as zinau...as visada konkreciai ir aiskiai barygu paklausiu...kas cia per sudas...nu aisku neapsieina be moralines prievartos..

reikia padaryti taip kad baryga pridetu i kelnes...nu ir tada viskas naturaliai gaunasi.
jei jis linkes stumdyti suda...tai kita karta kai as skambinu tiesiog nekelia rago.
seip su barygom reikia palaikyti ir gerus santykius. stai turiu viena bahuriuka pas kuri imu jau treti metai...ir buna kad paskambinu ir klausiu: nu pumpure, turi parukyt? o tas tiesiai sviesiai ir sako- tau neturiu...tada dar paklausiu gal zinai kur man gaut..? jei reikia as ji ir nuvezu...ir papildomai damoku...na jei ne, tai ne...pabunu ta vakara neputes.
Pomidoras rašė:naivuolis... pasakys kad ish jamaikos ziaurus ir patikesi, nors ten shienas acetone pavilgytasName rašė:as seip esu viskios emes ir homegrow'n ir chemines ir amfines bet seip wisos gerai kabina nuo pixo niekad nera blogai buwe ir tikiuosi nebus o seip su sawo dealeriu pasneku is kur kox kaip kabina tai lyg ir aisku buna is kur.priot visdelto nesveikai
nebeswaik! dealeris mano geras pazystamas neapipistu jis manes be to tu nebeswaik su sawo sienais acetone !
-
- Naujokas
- Reputacija: 0