Paprasti pliurpalai
Re: Paprasti pliurpalai
G. Šitas turėtu veikti tik reiktu daugiau tokiu ir siusti tiem gudragalviam (valdžios ) registruotu paštu (Privalės perskaityti)
Sveiki. Nugirdau tokias kalbas, kad gali zmones is US atsiusti po kelis gramus gerio i LT. ten kazkaip smecialiai pakuoja lygtais, kad niekam nekiltu norasa tikrinti stipriau. Taigi noreciau paklausti ar as cia realius dalykus girdejau, ar visiskus briedus?
Realius, bet jei su ta chebra prasidesi, gausi kulką.
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
http://www.15min.lt/naujiena/kultura/li ... 286-319910
1969 metais išleista mokslinės fantastikos knyga
tiksliai nuspėjo ateitį.
Pranašystėse paminėta ir žolė
1969 metais išleista mokslinės fantastikos knyga
tiksliai nuspėjo ateitį.
Pranašystėse paminėta ir žolė
Raver
Manau, kad jų pakankamai jau čia sėdi ir skaitoLar rašė:G. Šitas turėtu veikti tik reiktu daugiau tokiu ir siusti tiem gudragalviam (valdžios ) registruotu paštu (Privalės perskaityti)

Oj patikek...Rastafari rašė:Tai turbūt niekada nebandei per plastmasinį butelį rūkytzebr rašė:Keista, as tai nuo MJ niekad nevemiau![]()
![]()

nematau priezasties jiems mane skriausti. nu jie gi sedi US, kuo as galiu taip jiems nusikalsti, kad mane noretu bala zino kuriam pasaulio gale "sumedzioti".tiesiog nematau jokios priezasties jiems sodinti i mane ta kulkaG. rašė:Realius, bet jei su ta chebra prasidesi, gausi kulką.

Ei, vyrai, gal numanot ganjytes rusi pagal kvapa
kvapas kaip semku ;D

Aš ir norėjau pasakyt, kad rūkymas per plastmasinį butelį yra vienas prasčiausių būdų( dėl to ir vemti verčiazebr rašė:Oj patikek...Rastafari rašė:Tai turbūt niekada nebandei per plastmasinį butelį rūkytzebr rašė:Keista, as tai nuo MJ niekad nevemiau![]()
![]()
![]()
vistiek glass
geriausias

Aš vaizdžiai norėjau pasakyt, kad įmanoma užsisakyt, bet ten yra 0 garantijųplienas rašė:nematau priezasties jiems mane skriausti. nu jie gi sedi US, kuo as galiu taip jiems nusikalsti, kad mane noretu bala zino kuriam pasaulio gale "sumedzioti".tiesiog nematau jokios priezasties jiems sodinti i mane ta kulkaG. rašė:Realius, bet jei su ta chebra prasidesi, gausi kulką.

CB-1 CB-2
-
- Patyręs
- Reputacija: 20
Dar pradėkime demonizuoti JAV ir vakarų europą, tikrai suveiks xD!G. rašė:Chebra, sakykit, ką galvojat apie tai:
""Taip pat siūlau nelegalizuoti kanapių, nes tabako, alkoholio, farmacijos, energetikos, statybos ir naftos pramonei kiltų didžiulė konkurencinė grėsmė.
Man nerūpi, kad iš kanapių galima pagaminti per 50 000 produktų;
Man nerūpi, kad kanapėmis gydomos šimtai ligų ir jų simptomų;
Ir man dar labiau nerūpi, kad Lietuvos vaikai yra priversti susidėti su narkotikų dileriais nelegalioje narkotikų rinkoje;
Man nerūpi, kad Lietuva praleidžia progą sukurti milijardų vertus verslus.
MAN RŪPI TIK, KAD BŪTŲ KUO DAUGIAU DRAUDIMŲ LIETUVOJE! LIETUVA, MANO NUOMONE TURĖTŲ IMTI PAVYZDĮ IŠ ŠIAURĖS KORĖJOS."
atvirkštinė psichologija, toks dalykas veikia ar ne?
Pasidžiaugsiu su visais, gavau Ak-47 ;d
O aš pasidžiaugsiu, kad radau 3 gana įtakingus asmenis, kurie, manau, kad užtartų legalegalegalizacijai
Na bent jau dekrimui tai 100%. 2006 metais šities bičai buvo gana pozityviai nusiteikę (vienas jų buvęs seimo narys). Konkrečiai, kas tokie dar neįvardinsiu, bet blin, vyriokai, jaučiu šiemet bus kažkas tOkIo! 2013 - kanapių metai!

CB-1 CB-2
iS KOKIOS PARTIJOS JIE?G. rašė:O aš pasidžiaugsiu, kad radau 3 gana įtakingus asmenis, kurie, manau, kad užtartų legalegalegalizacijaiNa bent jau dekrimui tai 100%. 2006 metais šities bičai buvo gana pozityviai nusiteikę (vienas jų buvęs seimo narys). Konkrečiai, kas tokie dar neįvardinsiu, bet blin, vyriokai, jaučiu šiemet bus kažkas tOkIo! 2013 - kanapių metai!

ganja uber alles
socialliberalas buvo, 2006 metais siūlė Lietuvoj padaryt kanapes kaip Olandijoj, bet kažkas jį ten nuleido.. tai va mėginsim prikelt
kitas irgi ten iš narkotikų kontrolės prevencijos įstaigos žmogelis, o dar kitas tai ten žinomas psichiatras psichoterapeutas. Žo, reikia sukombinuot kuo daugiau ir kuo įvairesnių žmogelių, viską sukooperuot, parašyt projektą, pem štukų parašų ir į seimą. Žiniasklaida stobal įsikiš ir bandys nušūdint viską, bet mes būsim tam pasiruošę
Svarbiausia neskubėt, kad saldžius vaisius valgyt! Padarysma viską profesionaliai 

CB-1 CB-2
Paimkit ir mane!Atstovausiu studentus ir jaunimą :dd
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
G., kaip smagu tai girdėti. Jei galėčiau kuo nors pagelbėti - norėčiau prisijungti. 

G., aš tavo paslaugoms 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
idomiai jus cia uzduodat klausima ir uzblokuojat Sigma nevaikas jei kazka sako vad ne siaip sau..
Man galvoi negerai....