pirmi sezonai ir man patiko , poto vis prasciau pati ideja kaskaip nusibosta ir galu gale 8-to sezono vidury tiesiog isjungiau. O serjalai kaip breaking bad, shameless tai kiekvienos serijos lauki tiesiog
pažiūrėkit "Shameless". Labai linksmas serialiukas, apie labai linksmą šeimynėlę. Patariu žiūrėt su draugu ir jointu, tai bus juoko tikrai (::
dar pasiūlysiu filmą "Kids". Senas, bet labai įdomus ir šiek tiek nurautas filmas apie 80s-90s vaikus, kaip jie gyveno tuo metu, ką jie veikė.
gero žiūrėjimo (::
alcohol kills
cannabis chills.
Balandžio 20d. visi susitikime su artimiausiais poootikais, ir surukykime draugystes jointa ar bowl'a.
Pažiūrėkit "How To Make Money Selling Drugs". 2012 metų filmas, yra patarimų, istorijų, daug dabartinių aktyvistų, ir labai sukrečianti pabaiga.... Filmas nėra apie tai, kas rašoma jo pavadinime.
YraDvidesimtSimboliu rašė:Pažiūrėkit "How To Make Money Selling Drugs". 2012 metų filmas, yra patarimų, istorijų, daug dabartinių aktyvistų, ir labai sukrečianti pabaiga.... Filmas nėra apie tai, kas rašoma jo pavadinime.
Jo, šitas tai belenkaip įdomus pažiūrėjau iškart kai tik parašėi. Daug teisybės, laužo stereotipus, pateikimas aukšto lygio, o ir pagrindinė mintis labai tikslinga.
O kokis ten apie piramides? Kažkapai nelabai recallinu..
Siulau visiem kartu su MJ nukeliauti i kino teatra ir pasiziureti"dabar jau tikrai sikna" filma, tokios komedijos kur tiek luzciau is juoko seniai nemaciau, vis del to geri aktoriai ir tinkamai parinkti daro savo
Hah ir vėl vertėjai gerai pavarė "This is the end" - dabar jau tikrai šikna bl bl Aš gal visgi palauksiu kol galėsiu nupiratint Jeigu į kino salę vaikščiot tai man labiau patinka į tokius, kur nedaug žmonių vaikšto ir filmai nepopsovi Bet still, dėkui už pasiūlymą
Sweiki, norejau paklausti ar esat kada nors priruke stebeje siaubo filma? Jei taip, tai kokias emocijas jis jums sukele? Taip pat noreciau zinoti ar...
Paskutinis pranešimas
Atsimenu, po sios dokumentikos, pirma uzpludusi mintis buvo oh shit, that's pretty sick ar kazkas panasiai, bet tai buvo gan senokai, na, o dabar tai...