Tu gal juokauji??? Aš microgrow auginu ir taip vietos nera, o kas bus jeigu nk nedarysiu??bigbud rašė:iLove, turiu tave nuliudinti bet tai yra labai baisi augalu liga, gelbek savo augala dapildamas zemiu i vazona nes is tu baltu taskeliu veliau prades augti saknys
del baisiausios ligos tai tikrai pajuokavauiLove rašė:Tu gal juokauji??? Aš microgrow auginu ir taip vietos nera, o kas bus jeigu nk nedarysiu??bigbud rašė:iLove, turiu tave nuliudinti bet tai yra labai baisi augalu liga, gelbek savo augala dapildamas zemiu i vazona nes is tu baltu taskeliu veliau prades augti saknys
 is siu taskeliu lenda saknis augalui augant. nori pasakyti kad neimanoma butu dapilti zemiu net 2centimetrus??
  is siu taskeliu lenda saknis augalui augant. nori pasakyti kad neimanoma butu dapilti zemiu net 2centimetrus?? 
 problema gali buti tik del vietos, bet gal islankstysi kaip nors
 problema gali buti tik del vietos, bet gal islankstysi kaip nors 

kur augini?ant vandens?whiterhino rašė:Sveiki. Mano augalams iki zydejimo like dar 3 savaites. Taciau uzaugo jie tiek, kad nebebus greitai kur lempu kelt.
Jei nustociau det feed'us i vaneni likus 3 savaitem iki zydejimo ar tai galetu kaip nors pakenkti augalams?
 saulė dar tik atsisuka į mūsų pusrutulio pusę, dar nėra labai intensyvi ir stipri saulės šviesa
 saulė dar tik atsisuka į mūsų pusrutulio pusę, dar nėra labai intensyvi ir stipri saulės šviesa