Porą "Silver Haze"
Re: Porą Silver Haze ir 90w CFL
atnaujinimas, stebintiemsKaTiS rašė: 16 diena (o4.18)
ryte parėjo lempos ir laikmatis, perdariau boso dėžę ir gavosi puikus grow boxas, tik gaila kad ventiletoriu neturiu, nes dėžėje ganėtinai karšta pasidaroir kaip visad foto tiems kas žiūri:
........
aišku čia fotkinau iškarto kaip tik viską sudėjau, vėliau šiek tiek sukėliau lempas ir vieną išjungiau, nenoriu perdaug streso jiems duoti, tik nuėmus nuo palangės ir dar persodinus.. ryt bus matyt ar jau bus galima visu pajegumu dirbti ar ne. Taip pat žadu vegetuoti 18/6 rėžimu, bet kaip po persodinimo tai duosiu jiems 24h šviesos, kad atsigautų po tos varganos palangės

- Moderatorius
- Moderatorius
- Reputacija: 94
ooo,į gerą pusę judi,taip ir maniau,kad ne tik ant palangės laikysi 
o 24/0 geriau nedaryk,nepatariu,nemanau,kad bus geriau nei 18/6,kaip tik sustresuot gali
bent jau aš to nedaryčiau
dėl ventiliacijos patarčiau kuo skubiau bent ištraukimą padaryt (pc ventiliatorius man puikiai tarnauja 12v ),nes jeigu dėžė uždaroma,tai tikrai temperatūra užkils ir pakenks
sėkmės,stebiu tave

o 24/0 geriau nedaryk,nepatariu,nemanau,kad bus geriau nei 18/6,kaip tik sustresuot gali

bent jau aš to nedaryčiau

dėl ventiliacijos patarčiau kuo skubiau bent ištraukimą padaryt (pc ventiliatorius man puikiai tarnauja 12v ),nes jeigu dėžė uždaroma,tai tikrai temperatūra užkils ir pakenks

sėkmės,stebiu tave

sėdžiu namie, tai vis pradarau, ir visiškai neuždarau dėžės, neturiu jokio ventiletoriaus, bet pasistengsiu iš kažkur nuraut, nes tikrai nesiruošiu kiekvieną dieną darinėti, tuo labiau kai reikės į koledžą. Šiaip prieš metus kai buvau susiruošęs auginti, turėjau prisirinkęs nemažai ventiletorių, bet kažkaip vietą užemė ir teko atsikratyt.. 
nesijaudink, šią naktį jau išjungsiu šešiom valandom, ir paliksiu 18/6 rėžimą
Bėje dar vienas dalykas, nežinau gerai neįžiūriu ar nesuprantu, bet ką jūs su tais apverstais buteliukais darot? na iš esmės suprantu kad orą drėkinat, bet kaip tą mechanizmą pasidaryti?

nesijaudink, šią naktį jau išjungsiu šešiom valandom, ir paliksiu 18/6 rėžimą

Bėje dar vienas dalykas, nežinau gerai neįžiūriu ar nesuprantu, bet ką jūs su tais apverstais buteliukais darot? na iš esmės suprantu kad orą drėkinat, bet kaip tą mechanizmą pasidaryti?

-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Aukščio nedaug, negalvojai jau dabar 12/12 jungt? Žinok kai žydi labai stiebiasi 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

patarčiau nusipirkti taimerį(už 15lt gali padorų nusipirkti didesnėje maximoje) ir palikti truputi praviras dureles. nereikės vargintis
o šiaip vazonai tūrėtų tūrėti skyles apačioje, kad perteklinis vanduo susigertų, o ne kauptusi vazono dugne

na taimerį aš turiu, iš pradžių neveikė jis bet vėliau sutvarkiau, gerai kad užsižiūrėjau ankščiau negu planavau pradėti 18/6 rėžimąellolt rašė:patarčiau nusipirkti taimerį(už 15lt gali padorų nusipirkti didesnėje maximoje) ir palikti truputi praviras dureles. nereikės vargintiso šiaip vazonai tūrėtų tūrėti skyles apačioje, kad perteklinis vanduo susigertų, o ne kauptusi vazono dugne

sakai 60+ cm neužteks ? aš apskritai galvoju juos dar ir tipint ir topint ir panašiai, daryti krūmą vienu žodžiu, LTS ir taip toliau, šiandien pradėsiu didijį vynioti aplink tą pagagaliuką.. Bet neesu aš PRO kaip čia kogero daugeliui atrodo, nes niekas nieko nerašo, jokių tipsų.. atviras aš tokiem dalykam tikrai, ir iš esmės tikrai norėčiau sulaukti bent kažkiek tai patarimųMarbauskas rašė:Aukščio nedaug, negalvojai jau dabar 12/12 jungt? Žinok kai žydi labai stiebiasi

ps, kątik atnaujinau foto, su pradėtu lts
bėje, didžiojo heizio mažieji lapukai gelsta, tie arčiau žemės gal žinot kas jiem galėtų būti?

maži lapukai - kaip vaikams pieniniai dantys. laikui bėgant jie nukris
šiaip jei nori geresnių rezultatų, patarčiau dasipirkti lempučių
) nes dabar, atrodo, kad jie stiebiasi labiau į aukštį, nei į plotį 

o, tai dar geriau, nes galvojau jie trugdys sukti augalą aplink pagaliukąellolt rašė:maži lapukai - kaip vaikams pieniniai dantys. laikui bėgant jie nukrisšiaip jei nori geresnių rezultatų, patarčiau dasipirkti lempučių
) nes dabar, atrodo, kad jie stiebiasi labiau į aukštį, nei į plotį

gerai tau
na, lempučių reikės/// pasidomėk tinklu ir auginimu su tinklu, tau tiktu

Sviesos kolkas tikrai uztenka ir uzteks visam auginimui jei neperdaugiausiai ruosies uzsiaugint. O patarimas butu toks kad laikyk nuo lempu augaliukus 5cm mazdaug atsumu, po tais padeklais pakisk knygu ar dar kanors. Pas mane dabar kokiu 1,5cm nuo lempu augalai, nuo mazu dienu prie pat prikises laikiau.
ten su tuo tinklu labai kažkaip sudėtingai atrodo, aš paprasčiausiai raišiosiu jaučiu šakas ir tiek
dėl šviesos tai aš irgi taip pagalvojau, kad galbūt kolkas jos užteks dar ilgam, bet neatmetu galimybės įpusėjus žydėjimui pasidaryti kiek daugiau šviesos. Šiaip lempas nuleidau gal iki 10cm atstumo, bijau vistiek lb žemai leisti, nes jos ganėtinai karštos, o dar kaip oras necirkuliuoja tai kažkaip nežinau...
ps, atnaujinau biškį ^

ps, atnaujinau biškį ^
-
- Ekspertas
Gal kvailai atrodo, kad cituoju save, bet noriu pasitaisyt, matyt nepastabus tądien buvau ir visai nusisvaigau kad siūliau jau jungt 12/12. Taip nutiko, nes per žioplumą pagalvojau,kad čia --> http://img836.imageshack.us/img836/6807/d171b.jpg visas tavo box aukštisMarbauskas rašė:Aukščio nedaug, negalvojai jau dabar 12/12 jungt? Žinok kai žydi labai stiebiasi

Dabar gali eilinį kartą pervadint savo dienoraštį į maždaug "Pora Silver Haze ir 90W CFL 12/12 from seed" 
P.S. kaip manai, Marbauskai, užtektų biški daugiau aukščio užaugint vieną nykštuką maždaug 15cmx15cm box'e (12/12 from seed ir su lst žinoma)?

P.S. kaip manai, Marbauskai, užtektų biški daugiau aukščio užaugint vieną nykštuką maždaug 15cmx15cm box'e (12/12 from seed ir su lst žinoma)?
nk tokio, visiem pasitaikoMarbauskas rašė:Gal kvailai atrodo, kad cituoju save, bet noriu pasitaisyt, matyt nepastabus tądien buvau ir visai nusisvaigau kad siūliau jau jungt 12/12. Taip nutiko, nes per žioplumą pagalvojau,kad čia --> http://img836.imageshack.us/img836/6807/d171b.jpg visas tavo box aukštisMarbauskas rašė:Aukščio nedaug, negalvojai jau dabar 12/12 jungt? Žinok kai žydi labai stiebiasiNeatkreipiau dėmesio į aukščiau esančią foto. Būt atidesniam manau man reikia.
peace

gal pasipasakosi kaip suprast tave?Rastafari rašė:Dabar gali eilinį kartą pervadint savo dienoraštį į maždaug "Pora Silver Haze ir 90W CFL 12/12 from seed"

-
- Ekspertas
Na, nykštuką įmanoma, bet sudėtinga bus labai tauRastafari rašė:Dabar gali eilinį kartą pervadint savo dienoraštį į maždaug "Pora Silver Haze ir 90W CFL 12/12 from seed"

OD tai dar tikrai bus, bet reikia gi su freebiais pasižaist biškuti 

persodink y mazesnius vazonus
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
a čia man? kodėl?bill rašė:persodink y mazesnius vazonus
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 33 Atsakymai
- 23702 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas paukstukas