Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Sveiki!! norečiau jūsų patarimų, kurią veislę pirkti dėl THC rekomenduokit kokį žiauriai afigeną stufą iš mr greeno ar nirvanos, kad ištaškytu tiesioginė žodžio prasme ir kad būtu indoors dėkui išanksto
as cia nuo 11 Bal 2007:) ilysk I the dogies nuts saita ten yra tokia viena nebloga veisle.tik gal kainos truputi kandziojasi.sita mane labia domina armagedonas seniau buvo pas juos tai raso kad keturiems seniems stoneriams reikia atsargiai ja pusti.... o su sirium cia jau naujas hibridas,manau vertas demesio,manau daug bandytu bet kaina.... https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/t ... _3146.html sold out ir dar is barneys farm lsd su 22 ar 24%thc yra. irgi toli nesantis stuufas NL 5 teko kultyvuoti tai nerealus dumelis buvo vejais paleistas...
SavasBiQ rašė:pas mus zmones ant cfl lempu augina kur po 10lt, boxa isirengia uz 100lt, manau uztektu ir paprasto ww kaip vieno is stipresniu ir pigesniu augalu
taip musu ubagams kalashnikova kainuoja tik 41lt 3vnt,WW yra silpnesne ir brangesne
Gal kas galit pasiulyti kokia veisle indorui. Svarbiausi aspektai silpnas kvapas , ir kuo mazesnis Dry eyes efektas
Radau tokia Lemon Sativa ( http://www.leafly.com/sativa/lemon-sativa ) gal dar kas kokiu pasiulymu ?
Sveikas. Pirkdamas Maroc x W.W (x5 fem) Dovanu gavau: 5 Od mix (reg), 3 Out C'99 x W.W (reg), 3 auto dwarf (reg), 3 W.W x N.H (reg). Siuntinuka gavau labai greitai ir dovanomis esu patenkintas kaiptik ko man reikejo!
Ieškau Sup čyzis smail ... aoutdoore meilės kampely užsėti ketinu. Ar turime rekomendacijų? Nenoriu per daug išbarstyto, iš"krosinto" augalo, o kiek paprastesnio ir švelnesnio, ne strenksmo o greičio arba švelnaus vėjelio kai šilta.
Rastafari rašė:Labai geras pasiūlymas. Pats pasičiupau šį hibridą ir tikrai rekomenduoju visiems, kurie nesivaiko stiprumo ir ieško kažko gurmaniškesnio
Pats irgi pasiimčiau, jeigu nebučiau sėklų prieš mėnesį nusipirkęs