Na gal gal. Bet kaip turetum zinoti ir tapati 10c nera optimali temperatura. Esu skaites netik siame forume, kad priklauso daug kas nuo rusies ir.... Nes siaip temperatura 25-30 kazkas turetu buti. O 10c irgi manau nieko gero ir augimas tikrai pristoja o jau kaip ir sakei 5c yra jau minimumas ko reiktu vengti, bet velgi viena naktis tokioje temperaturoje nenuzudys ir zmoniu augaleliai yra istvere ir minusines temperaturos ir vistiek puikiai isgyvene. Toks jau sis augalas jis pakelia ganetinai daug . Manau mum gincytis del tokiu dalyku kurie nera ganetinai aiskus ir siam forumui nereiketu. Visgi savo nuomone apie tas rusys issakiau pagal aprasymus sakyciau, kad Kalashnikova yra stipresni ir atsparesne rusis is tu dveju . EnjoyRastafari rašė:Tavo žiniai reikalingas temas esu ne kartą perskaitęs ir gali sakyt nesakęs kalba tikrai niekur neina apie 7C šilumos.Dripsnis rašė:Na dabar pamastyk normaliai. Visu pirma visur forume eina kalba apie 7c+ . Visu antra kodel gi tada nera 10c+ prie kitu rusiu prirasyta?
: /. Taigi visu trecia ir visu paskutiniame kontekste sakyciau, kad ten parasyta delto, kad ji nelabai pernesa saltuka...(Ar aisku? Ponas pasiskaityk foruma?)
Prasau nevaidinti protinguolio kai pats turbut dar esi zalias siame reikale jeigu klausineji info apie auto rusys. Juk aiskiai kaip diena ten viskas parasyta kiek derliaus, ka megsta... Tai arba buk truputi mandagesnis ir priimk draugiska apmastyma apie tavo uzduota klausyma arba isvis nerasyk tokiu klausymeliu . Nes kiek skaitau forume zmones atsako paprastai. Nuspirk uzsiiaugink ir suprasi kas kaip vyksta!!!Taigi manau ir Chilax man. ... ačiū ir gero vakaro
Žemos temperatūros atžvilgiu jokia genetika nepadės ir svarbiausios yra dvi temperatūros yra jau minėtoji 10C temperatūra, kuriai esant suletėja augalo vystimasis, ir tau turbūt dar nežinoma 5C riba, kai augalas visiškai nustoja augęs. Taigi turbūt matai, kad tu esi tas, kuriam reikia daugiau apsišviesti prieš dalijant patarimus į kairę ir į dešinę.
P.S. Savo mažvaikiškus Chilax gali pasilaikyti sau, nes aš tik daviau tau patarimą.
P.s prasau pasilaikyk savo ,,vaikiskumo,, nuomone sau . Juk nevadini zemaicio lenku . Jis lietuvis , O as nemazai laiko praleides anglijoje taigi gal ir tapau kazkiek berasciu, bet manau mes snekame tapacia kalba ir vienas angliskas zodelis nesutrukdo mums suprasti vienas kito, o tuo labiau manau jis taves tikrai neiskaudino, o jei ir iskaudino prisiminsiu, kad tu pries toki grazu zodeli kaip ,,chill,,.
Peace