Padėkit išsirinkt veislę
Re: Padėkit išsirinkt veislę
o ką Jūs laikote gurmanišku trupiniu?
ačiū iLove easy sativa puiki bet mane jaudintų koks nenukankintas augalas nuo tų big kryžminimų. o tu čiupk sativas.
žiūriu gryno auto. kas ką esate auginę?
ačiū iLove easy sativa puiki bet mane jaudintų koks nenukankintas augalas nuo tų big kryžminimų. o tu čiupk sativas.
žiūriu gryno auto. kas ką esate auginę?

Jei pirksiu tai is gryno nes kitur kaip man kosmo big price. Imsiu viena vaga ankstyvu t.y. dabar imu ir sodinu tai greiciausiai snow storm tik deja raso 8-10 savaiciu o noretus tu 8 kad birzeli nusiemus. Gal ne kazka saules papuls? Zodziu man tinka.
Gal kas turit kitokiu pasiulymu?
Gal kas turit kitokiu pasiulymu?

Ką tik atgavau ilgai lauktą skolą ir investavau į Snow Storm x LLR#2 5 seeds (fem.). Laukiu nesulaukiu siuntinio, tikiuosi neprideginti pirmo blyno.
Padarysiu dienoraštį būtinai.

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Sveiki! Paisulykit kanors grow boxui, nediduka grumaniska augala, ipatingai butu gerai, kad skleistu kuo maziau kvapo. Thanks in advance! radau stai ka http://www.cannabis-seeds.co.uk/shortst ... iesel.html labai sudomino.. Any ideas?
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Chebra griebkit kol tokia kaina!!! http://www.femaleseeds.nl/en/lemon-kush-13.html
Cannabis is medicine
Norėčiau pakuotės tokių, bet nenoriu siųstis iš olandų. Galėčiau skype jei kas paimtu prie progos.

Čia apie 30lt ?:O
Sveiki.Ar įmanoma Cheese Lauke išauginti ?
lietuvoje, reiketu dangstyti, i tai sunkei krc neisaugtu lietuvoj
O ?White Widow
-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Apie kiekviena veisle klausinėsi? Kodėl niekad pats nemastai? Pagal jų žydėjimo laiką žiūrėk. Lietuvoj užauga rods 7-8 sav. ar trumpiau žydinčios...
Geriausias vaistas nuo visų ligų 

Gal koki auto patarsit daugiau kad high butu is mr.green. Pernykstis dwarfas neitin tiko ir patiko 

Tau ziuriu bile tik komentara parasyt, nesvarbu ar to klause ar ne to
Sutariam ellolt kad i mano klausimus daugiau neatsakinek peace 

ellolt................
-------
prasau http://www.mr-green.co.uk/shop/auto-flo ... fem-detail
aprasyma pasiskaityk.

-------
prasau http://www.mr-green.co.uk/shop/auto-flo ... fem-detail
aprasyma pasiskaityk.

recy, neklausyk ellolt jis tave klaidinaRecy rašė:Tau ziuriu bile tik komentara parasyt, nesvarbu ar to klause ar ne toSutariam ellolt kad i mano klausimus daugiau neatsakinek peace

Baikit jau ant to ellolt. Suklydo žmogus.. klysti - žmogiška. Beto, ellolt mūsų forumo "cukrus" yra. Be jo nebūtų tiek saldaus juoko.
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
klysti - žmogiška galioja beveik kiekvienam jo poste 

na as tik pasakiau kad ellolt neteisinga info skleidziaG. rašė:Baikit jau ant to ellolt. Suklydo žmogus.. klysti - žmogiška. Beto, ellolt mūsų forumo "cukrus" yra. Be jo nebūtų tiek saldaus juoko.

yra tik viena vienintele rusis -AUTO- kuri tik stounina

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas