G. užsimigdymo būdą tikrai reikės pabandyti

tuo tarpu jūs čia apie sapnus kalbat, tai ir aš papasakosiu kaip pačiam buvo, aišku nesapnavau, o paprasčiausiai under influence buvau, bet ganėtinai stipriai, ir giliai..
Žodžiu gal daugiau nej prieš du metus (kaip pūsdavau kasdien, tiesiog, nes būdavo proga) gavau hašo parvešto iš maroko, ir aš kaip mėgėjas labai giliai pasinert į meditaciją parūkius, tai kartais užeina noras stipriau parūkyti, tai pasiėmiau bongą, stiprios kavos pasidariau, ir taip nemažai to hašo užpalinau, kompas buvo įjungtas, dar biškį pasėdėjau prie kompo, gal kokia 5 minutes ir supratau, kad reikia atsigulti, nes sėdėti jau nelabai sekėsi, tai atsiguliau, gulėjau gulėjau, ir parėjo antra thc banga, po kurios jau ir pajudėt nebegalėjau, užsimerkęs ką mačiau tai tik šviesą tunelio gale, žinoma pagalvojau kad mirsiu, ir supratau, kad esu tarp mirties ir gyvybingumo slenksčio, nes smegenys puikiai veikė, bet kūno pajudinti visiškai negalėjau, net atsimerkt negalėjau ir dar ta šviesa tunelio gale..

o kadangi kompas dar buvo įjungtas, tai žinot kaip HDD skeidžia tokį garsą kai skaito diską, tai mano kompas tą garsą skleidė tuo metu, gavosi toks dalykas, kad pradėjau "suvokti" jog galbūt daugelis iš mūsų žmonių yra paprasčiausiai kompiuterinės hologramos, nes gulint mirties patale, ir girdint tokius garsus atrodo jog tavo "softai" trinasi ir tuoj atsijungsi, o jausmas, kad tavo venom teka informacija ir elektrodai visoki išvis neapsakomas

tai žodžiu taip "pamedituoti" teko gerą valandą, vėliau priverstinai atsipeikėjau, nes tikriausiai išvis pradėjo mane gazdint ta mintis, kad tuoj sistemoj manęs nebeliks

tada dar susisukau jointą, pažiūrėjau filmą, gaila nepasakysiu kokį, bet kitą dieną, po tokių experience jaučiausi kaip antrą kartą gimęs, ir drysčiau teikti, kad pasekmės dar ir dabar juntamos, pamastymuose apie gyvenimą ir jo prasmę. Šiaip čia buvo vienas iš rimčiausių meditacijų kures patyriau, šiaip man labiausiai sekasi psichologija, gilinimasis į niekada nesuprastus dalykus ir galų gale jų supratimas, pvz tokis kaip visatos dydis

nepūčiantys draugai išvis debilu skaito, turbūt dėl ribotos fantazijos

bet su vienu iš geriausių draugų vistiek išeina pasišnekėti tais dalykais. Jeigu ir čia kamnors koksnors įtarimas kiltų dėl tų visatų, galiu patikint, kad ir neparūkiusiam, vienas iš dalykų, apie kuriuos galėčiau skaityt savaičių savaites, yra mokslas kuris išeina iš žemės ribų