2013 OD sezonas
Re: 2013 OD sezonas
Skruzdeliu nebijok. Neretai jos ir apvalo augala nuo kenkeju. Jau kelis metus su jomis draugauju
Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
nu aisku, draugausim tada :-) dar klausimas turiu viena vyriska augala jis jau parode lyti bet aplinkui auga laukuose moteriskes bet jos dar be piesteliu .. tai man ta vyriski jau naikinti ? ar dar laikyti nes draugas sake nenaikinti sako rukosi neblogai.
Gal rukosi ir neblogai, bet efekto tai nelabai pajusi
. Mesk lauk manau 

Nuimk, sugadinsi mergaites, o is to rukymo... "Is bedos" nebent ir tai, nefontanai
aisku , na reiks raut tada , gaila taip dailiai nuaugus ..
Sveiki.Sugalvojau auginti kibire, patalpoje be stogo
Mano augaliukai outdoor. Manau i kibira idesiu kaktasu durpiu ir ant virsaus stikla, cia kaip siltnamiukas butu. Nupiesiau su paintu toki piesineli kaip pas mane atrodytu.
Noreciau, kad pakomentuotumet ar man apsimoka taip daryt.
http://www.part.lt/img/35fe4342b9064553 ... b15701.png

Noreciau, kad pakomentuotumet ar man apsimoka taip daryt.
http://www.part.lt/img/35fe4342b9064553 ... b15701.png
tai aisku kad galima
Sveiki, gal zinot kas tai galejo pasidarbuoti ir kaip nuoto reiketu saugotis? aplink krumus maciau juoduju skruzdeliu, viena sraige ruda didele ir radau kelis zalius mazus ziogus.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
labai laukiu jusu pagalbos, nes gali po keliu dienu draugiu isvis nelikti
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]

Element rašė:Sveiki, gal zinot kas tai galejo pasidarbuoti ir kaip nuoto reiketu saugotis? aplink krumus maciau juoduju skruzdeliu, viena sraige ruda didele ir radau kelis zalius mazus ziogus.
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
Sraige greiciausiai. varine velute aplink kota turetu jas atbaidyti

gal butu daugiau nuomoniu?veverius1 rašė:Element rašė:Sveiki, gal zinot kas tai galejo pasidarbuoti ir kaip nuoto reiketu saugotis? aplink krumus maciau juoduju skruzdeliu, viena sraige ruda didele ir radau kelis zalius mazus ziogus.
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
Sraige greiciausiai. varine velute aplink kota turetu jas atbaidyti

Nuo sraigiu varine viela tikrai veikia, tik nepagailek normaliai apsukt, beje, panasu, kad cia jos darbas ir yra.. 

Peles vel uzpuole... Bbd. Nelemta man turbut auto haze uzsiaugint. Nuvalge tik jaunus daigus, outdoormixu neliete... Supistos gurmanes
panašu į sraigesElement rašė:Sveiki, gal zinot kas tai galejo pasidarbuoti ir kaip nuoto reiketu saugotis? aplink krumus maciau juoduju skruzdeliu, viena sraige ruda didele ir radau kelis zalius mazus ziogus.
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]

broniau, kitą sezoną galėsi geriau pasiruošti ir apgudrausi ir peles

siandien zvejybos parduotuveje radau pashara zuvims kuriame pilnas maisas kanapiu seklu ..pamates vos nenugriuvau idomu ar ten gerosios kanapes ar tos pluostines gal kas zinot?
jo
D seed bankai dar papildomai norėdami užsidirbti pardavinėja sėklas pašarų gamintojams
nieko asmeniško. prajuokinai 

bet tai seklos viens prie vieno kaip kanapes. :-D reikejo pamatyt mano veida kai as ta maisha seklu pamaciau :-D
va radau info kad ten tikrai yra kanapiu seklos, tik jos kazkaip apdorotos ir is seklu niekas nedygsta..smaragdas rašė:Gali stovet ant koju, ten ne marihuanos seklos..kempiz rašė:siandien zvejybos parduotuveje radau pashara zuvims kuriame pilnas maisas kanapiu seklu ..pamates vos nenugriuvau idomu ar ten gerosios kanapes ar tos pluostines gal kas zinot?
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Ech jus zvejybos ekspertai ten yra plikytos kanapiu sekloskempiz rašė:va radau info kad ten tikrai yra kanapiu seklos, tik jos kazkaip apdorotos ir is seklu niekas nedygsta..smaragdas rašė:Gali stovet ant koju, ten ne marihuanos seklos..kempiz rašė:siandien zvejybos parduotuveje radau pashara zuvims kuriame pilnas maisas kanapiu seklu ..pamates vos nenugriuvau idomu ar ten gerosios kanapes ar tos pluostines gal kas zinot?
Cannabis is medicine
Kempiz, visos kanapės yra geros 

CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 503 Atsakymai
- 211781 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Dendis
-