Lietuvos outdoor'o veislės
Re: Lietuvos outdoor'o veislės
na laukiu groeriu atsakymu 

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
o kaip auto nl nestipresne?
-
- Pažengęs
Nezinau nebandes, vps skaityk temA!!!!GanjaG rašė:o kaip auto nl nestipresne?
Cannabis is medicine
kazzn
hmm palikciau kur hmm is kur u?

laukiu atsakymo kaip su auto ak is greeno ir ka dar rekomenduotumete?
nepasitikėkit naujokais
pirk auto dwarf - garantuotas varijantas, kad nereikės daug priežiūros ir paprastai užsiauginsi derlių, o kitą vasarą galėsi jau imti kažką rimčiau.. arba tą pačią veislę kultivuoti... su patirtimi gerėja rezultatai

nu jinai kaskaip man silpnoka rimciau kaska ziuriu nu o siaip kelis dwarfus taij sikisiu ir vsio be nko be prieziuros pazesiu kas gausis 

ne geriau pradedančiajam sukišti keliais augalais daugiau, nei kelis stabilios genetikos? vistiek dalis neišdygs, neišaugs ir t.t.
-
- Naujokas
Ka patartumet? "Outdoor C'99 feminized" Lietuvos klimatui, cia is mr-green.co.uk ar galetumet patart kanors geriau? bet butent feminized seeds 

Manau imk c99. Zinau, kad ji stipri
Ir aš pats pirma karta auginu lauke, tai pas mane yra du augaliukai c99 tai jie man geriausia ir auga

Ir aš pats pirma karta auginu lauke, tai pas mane yra du augaliukai c99 tai jie man geriausia ir auga

-
- Patyręs
eilini karta klausiu nes taip ir negavau normalaus atsakymo, ar runkelio x ak yra tinkama outdorui? ta prasme, ar spetu suzydeti lietuvoje neatejums salnoms, kuriuo metu baigia zydeti laukia, nes dabar tokia situacija kad turejau 4 outdoor mixus ir 1 dwarfa grow boxe, jau turejau nesti laukan bet 1 savaite prie ju neturejau galimybes prieiti ir siandien pagaliau juos patikrinau ir radau tragedija, visi isdziuve suvyte, sirdis minutei sustojo, tai dabar turiu 7 critical haze, ir 2 runkelio x ak, critical haze tikrai ne outdoor, o runkelio dar nezinau kaip bet butu labai gerai jei jie tiktu nes jie feminizuoti ir galeciau nuo ju daug klonu pridaryt ir tik panas tureciau. biski uzsikalbejau :F
pirmas dalykas runeklis x ak feminizuotos, bet pasitaiko ir hermiu, antras dalykas, taip, spes suzydeti neatejums salnoms.
-
- Patyręs
Dekui uz atsakyma butent sito man ir reikejoJah rašė:pirmas dalykas runeklis x ak feminizuotos, bet pasitaiko ir hermiu, antras dalykas, taip, spes suzydeti neatejums salnoms.

Gal kazkas auginot ,auginat ww x nh is mr.greeno ? Turiu keletą klausimu apie ši hibrida:
1.kaip supratau čia semi-auto, ar as klystu?
2.Ar spės suzydeti jei ji dabar pasodinsiu?
3.ar labai lepi veisle?
1.kaip supratau čia semi-auto, ar as klystu?
2.Ar spės suzydeti jei ji dabar pasodinsiu?
3.ar labai lepi veisle?
1. semi-auto
2. spes
3. reikia pacio Greeno klaust nes iki jo manau dar niekas nebuvo derliaus nuemes todel nieks ir nepasakys.
2. spes
3. reikia pacio Greeno klaust nes iki jo manau dar niekas nebuvo derliaus nuemes todel nieks ir nepasakys.
Mr.green, papasakok apie purple b. kas tai per zveris? kokios genetikos? kaip hajus?
Abejoju ar jis gali suteikti tokia informacija..medelynas rašė:Mr.green, papasakok apie purple b. kas tai per zveris? kokios genetikos? kaip hajus?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 381 Atsakymai
- 200379 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Carlo
-
- 18 Atsakymai