Kitais metais visai įdomu būtų, tipo visi tą patį strainą lauke augina kaip tik nori. Poto va temoj balsavimą padarom, pavertinam, susirenkam padegustuot ir geriausiam įteikiam Lt cannabis cup'ą
 Kitais metais visai įdomu būtų, tipo visi tą patį strainą lauke augina kaip tik nori. Poto va temoj balsavimą padarom, pavertinam, susirenkam padegustuot ir geriausiam įteikiam Lt cannabis cup'ą 

Bent mažus tarpelius orui manau reikia. Jah, esi moderatorius, bet keikiesi, įžeidinėji (nors aišku ne visi linkę įsižeisti), pats pažeidi forumo taisykles, nors turėtum gal net šiokį tokį pavyzdį rodyti. Nesikarščiuok ir aplamai nieks nesipykit.
 Bent mažus tarpelius orui manau reikia. Jah, esi moderatorius, bet keikiesi, įžeidinėji (nors aišku ne visi linkę įsižeisti), pats pažeidi forumo taisykles, nors turėtum gal net šiokį tokį pavyzdį rodyti. Nesikarščiuok ir aplamai nieks nesipykit. 

kur garsva - augtu manau, nes ir prie manes veisias. o prie tu gelynoju tikriausiai irgi pavyktu - neatrodo kad megtu rugsti.Dossumas rašė:Sveiki, ar augs kanpes tokioje zemeje kur auga sios zoles?
http://www.miskobirza.lt/images/photos/ ... 300867.JPG
http://www.vlmedicina.lt/wp-content/upl ... va-001.jpg

Kisau pradaiginta sekla i vazonika, seklos daigelis jau buvo kokia 2 cm, ir netycia nulauziau daigelio galiuka, ne pati daiga, bet galiuka kokius 2mm. Ar tyketis man ko nors? ar nebe? padeekit
 Kisau pradaiginta sekla i vazonika, seklos daigelis jau buvo kokia 2 cm, ir netycia nulauziau daigelio galiuka, ne pati daiga, bet galiuka kokius 2mm. Ar tyketis man ko nors? ar nebe? padeekit 
 Kisau pradaiginta sekla i vazonika, seklos daigelis jau buvo kokia 2 cm, ir netycia nulauziau daigelio galiuka, ne pati daiga, bet galiuka kokius 2mm. Ar tyketis man ko nors? ar nebe? padeekitNauja rusis, gali but ir nemaza, priklauso nuo fenotipu stabilumo, bet 1.5m vargu ar virsysPonasGerutis rašė:Sveiki, ko galeciau tiketis is llr#2 x super auto. iki kiek aukstis panasiai jos gali buti? neradau niekur info, tai gal kas galit pasakyt is savo patirties?

bandyk daiginti, man tokia pati problema dabarjustoikas rašė:Sveiki, atsitiko beda man, esu dar naujokas, tau biski prisidirbau, reikia jusu pagalbos..Kisau pradaiginta sekla i vazonika, seklos daigelis jau buvo kokia 2 cm, ir netycia nulauziau daigelio galiuka, ne pati daiga, bet galiuka kokius 2mm. Ar tyketis man ko nors? ar nebe? padeekit
 bus kaip bus
 bus kaip bus  

Užaugtų užaugtų. Tik jau skubėt reiktųSALALA rašė:Sveiki http://www.pickandmixseeds.co.uk/produc ... -automatic uzradau tokiu seklu, kaina ir aprasymas labai patiko. Jei pradeciau daiginti dabar uzaugtu dar lauke?