. Jausmas tikrai geras ir nereikia nuodyt organizmo alkoholiu, kitą dieną po parūkymo jaučiuosi energingas ir veiklus. Tikrai ne tik parūkius kažkas pasikeičia, tačiau ir kitą dieną atsibudus mąstymas tampa pozityvus, lenda įvairios idėjos ir atsiranda rūpestis kaip susikurti gerą ateitį
. Jausmas tikrai geras ir nereikia nuodyt organizmo alkoholiu, kitą dieną po parūkymo jaučiuosi energingas ir veiklus. Tikrai ne tik parūkius kažkas pasikeičia, tačiau ir kitą dieną atsibudus mąstymas tampa pozityvus, lenda įvairios idėjos ir atsiranda rūpestis kaip susikurti gerą ateitį  ![:] :]](./images/smilies/blink.gif) . Gal būt MJ ir naikina smegenų ląsteles, tačiau pagaminamos naujos, kurios veikia efektyviau; kaip ir su sportu: pasportavus raumuo pažeidžiamas, o po kažkiek laiko jis atsitaiso ir tampa didesniu ir tvirtesniu. Mūsų kūnai regeneruoja, todėl galbūt neigiami dalykai su saiku duoda naudos.
 . Gal būt MJ ir naikina smegenų ląsteles, tačiau pagaminamos naujos, kurios veikia efektyviau; kaip ir su sportu: pasportavus raumuo pažeidžiamas, o po kažkiek laiko jis atsitaiso ir tampa didesniu ir tvirtesniu. Mūsų kūnai regeneruoja, todėl galbūt neigiami dalykai su saiku duoda naudos.  

Kanapes nenaikina smegenu lasteliu, tiktais ribotam laikui prislopina, nueik filmai.in yra geras national geografic filmas apie kanapiu poveiki organizmuiskydas rašė:Aš rūkau retokai ir tik savo užaugintą. Jausmas tikrai geras ir nereikia nuodyt organizmo alkoholiu, kitą dieną po parūkymo jaučiuosi energingas ir veiklus. Tikrai ne tik parūkius kažkas pasikeičia, tačiau ir kitą dieną atsibudus mąstymas tampa pozityvus, lenda įvairios idėjos ir atsiranda rūpestis kaip susikurti gerą ateitį
. Gal būt MJ ir naikina smegenų ląsteles, tačiau pagaminamos naujos, kurios veikia efektyviau; kaip ir su sportu: pasportavus raumuo pažeidžiamas, o po kažkiek laiko jis atsitaiso ir tampa didesniu ir tvirtesniu. Mūsų kūnai regeneruoja, todėl galbūt neigiami dalykai su saiku duoda naudos.

erezijas jie skleidzia ir tiek. O veikejas 00:30 man panasesnis is tabako addict'a ne i
  erezijas jie skleidzia ir tiek. O veikejas 00:30 man panasesnis is tabako addict'a ne i   

) o va isgerus norisi judet, eit kazkur, pamatyt kazka. Daznai dar po putimo paranoja uzeina, nenori nauju pazinciu, pradedi gruzintis kas ka pagalvos apie tave, kaip atrodai ir pan
) o va isgerus norisi judet, eit kazkur, pamatyt kazka. Daznai dar po putimo paranoja uzeina, nenori nauju pazinciu, pradedi gruzintis kas ka pagalvos apie tave, kaip atrodai ir pan  ) Bet kai nuotaika gera, darbai padirbti, parukyt yra smagu.. Svarbu turet koki linksma zmogu is kurio, arba su kuriuo galima pazvengti
) Bet kai nuotaika gera, darbai padirbti, parukyt yra smagu.. Svarbu turet koki linksma zmogu is kurio, arba su kuriuo galima pazvengti  )
) Žo, chebra su laiku supratau/atradau, kad pūsti reikia atsargiai ir nebijot chebrai pasakyt "man jau užtenka". Dabar tokia kultūra, kad ale kuo daugiau pripūti, kuo didesnį ripą priimi tai tuo daugiau respekto - galiu pasakyti, kad čia yra gandonas. Tas pats kas kuo daugiau alaus ar degtinės išmauki tai tuo kietesnis. Nifiga, visas kietumas yra elgsenoj, o ne pakeliamuose kiekiuose po kurių arba nuzombėji ar nuprotėji. Saikas - mūsų tėvas, atsakomybė - motina.
 Žo, chebra su laiku supratau/atradau, kad pūsti reikia atsargiai ir nebijot chebrai pasakyt "man jau užtenka". Dabar tokia kultūra, kad ale kuo daugiau pripūti, kuo didesnį ripą priimi tai tuo daugiau respekto - galiu pasakyti, kad čia yra gandonas. Tas pats kas kuo daugiau alaus ar degtinės išmauki tai tuo kietesnis. Nifiga, visas kietumas yra elgsenoj, o ne pakeliamuose kiekiuose po kurių arba nuzombėji ar nuprotėji. Saikas - mūsų tėvas, atsakomybė - motina.
 Seniau šis pomėgis buvo sukėlęs daug velniavos, išėjau iš univero, išvažiavau į Olandiją, o ten nerūkyti atrodo buvo neįmanoma, po to sekė daug nesėkmių, tada ir buvo ženklas, kad reikia sustoti
 Seniau šis pomėgis buvo sukėlęs daug velniavos, išėjau iš univero, išvažiavau į Olandiją, o ten nerūkyti atrodo buvo neįmanoma, po to sekė daug nesėkmių, tada ir buvo ženklas, kad reikia sustoti   Dabar bent jau kaip pats viliuosi einu teisinga linkme, kuriu muziką, dirbu, žadu vėl grįžti į mokslus, turiu tikslų ir tikiuosi juos įgyvendinti, nes kartais pritrunku motyvacijos
 Dabar bent jau kaip pats viliuosi einu teisinga linkme, kuriu muziką, dirbu, žadu vėl grįžti į mokslus, turiu tikslų ir tikiuosi juos įgyvendinti, nes kartais pritrunku motyvacijos  
 man dumas zoles iskart kitas pasaulis
 man dumas zoles iskart kitas pasaulis  )
) Ko jau ko, bet aš pvz nekilnojamo turto ir transporto priemonės tikrai nepirkčiau apsirūkęs, bet va kokią žoliapjovę, televizorių, šaldytuvą, drabužius tai nieko tokio
 Ko jau ko, bet aš pvz nekilnojamo turto ir transporto priemonės tikrai nepirkčiau apsirūkęs, bet va kokią žoliapjovę, televizorių, šaldytuvą, drabužius tai nieko tokio  Pačiam reikia jaust vietą ir laiką, kada įpūst, nes kiekvienas gi skirtingus gyvenimus gyvenam, su skirtingais žmonėm ir t.t. Dar ir tas pats apsirūkymas, žiūrint kokia medžiaga ir kiek jos, vienos vos vos parūkęs pristouninsi ir jau viskas, lėtas pasidarysi, o nuo kitos apsihajinsi ir kaiptik toks energetiškas, aktyvus pasijusi. Žo, būna visaip, manau, kiekvienas turi žiūrėt kaip jam pačiam geriausia ir niekada nepamiršt, kad pūtimas turi savo rizikų ir nėra 100% saugus dalykas, ypač civilizuotoj aplinkoj.
 Pačiam reikia jaust vietą ir laiką, kada įpūst, nes kiekvienas gi skirtingus gyvenimus gyvenam, su skirtingais žmonėm ir t.t. Dar ir tas pats apsirūkymas, žiūrint kokia medžiaga ir kiek jos, vienos vos vos parūkęs pristouninsi ir jau viskas, lėtas pasidarysi, o nuo kitos apsihajinsi ir kaiptik toks energetiškas, aktyvus pasijusi. Žo, būna visaip, manau, kiekvienas turi žiūrėt kaip jam pačiam geriausia ir niekada nepamiršt, kad pūtimas turi savo rizikų ir nėra 100% saugus dalykas, ypač civilizuotoj aplinkoj.