Sveiki,
aš dar tik pradedantis naujokas, bet aš su broliu darydavom taip. Abu gyvenom užsieny ir po viso reikalo turėdavom viens kitam emailą parašyt. Nesvarbu, apie ką, nesvarbu kokio ilgio, bet vieną pvz papastinsiu ištrauką (būdavo labai įdomu skaityti ant rytojaus)

Ech, kaip vėl norėčiau

, bet kad dabar neturiu kur gaut:
Subject: a letter.... of universe...
Body:
Dear Brother,
Here I am again. Here. Somewhere. Now.At this moment. Where are we? Bullshit. So. I need to take a shower. My toung tastes nice. Whee are we? Who made things as they are, like... Light. Light is fast..... and soft. It tawels wery fast. my bad is soft although i can`t feel my arm. but it`s alive. i know it`s alive. I can smell it. I can smell my arm. it doesn`t sticnk. i just can smell good. I cansmell potatoes. I cal also smell posers. like movie posters. Whee did my arm go? I lost my arm. DONKEYS. and litlle horses. stiut litlle. good movie. music is good. i like music. it makes me happy, calm... more confident. i would like to see a circus. and light. here. hard top type R letter. with this letter. i can`t smel my right eye
.............I don`t know.................
............Cookies...............
................Do not mock the cookie - Uncle.................
..........Books... with pages..and words...and letters... and spaces...space..............
....This sound............
na na nanana nanananana na na na na nanna nanananannan ana na na
Mano atsakymas į šį brolio laišką:
Sveikas seni,
Ne, nu neblogas šūdas gavosi, ką?

Žiauriai dangerous, bet tai your own shit.. oghm oghm ohgm.. Sorry bro, you better take thiiiissss... :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) Ir čia net ne kpoy peistas gavosi, gali patikėt, ką? :-) Tik dabar žiūrėk, kokį triuką parodysiu :-D _iauriau -iauriau juokingasm, nu negaliu, tu pažėk, kokia mano šypsenėlė :ž-D :-d :-D :-d :-d :_d

_ :_Dd:_D_:DD:_D_:D_D :-D pz geras, -žėk, matei, kaip pirštai užsiciklino? :-DDDDD Ššššš... Žiauriai pavojinga

Jei ten yra kas nors ir dabar beldėsi, tai jaučiu jau jie mane į youtubę ir įkėlinėja :-d L-D eik tu nx, kaip juokinga, negaliu

Pz, kaip raitausi, nesveikai pilvo raumenis jau skauda.. Your own shit iškreis paskui iš to juoko

Vėl beldė kažkas ten

Kaži atrodo tik ar iš tikro galėjau per tiek laiko . Ką ? Oooo. Ohoo.. Kas čia buvo... I wana feel yae.. Not only.. Wrong could not control me now.. They try to keep me down.. oh yeah.. but the good lord turned me arround.. Yes , I have beeen accused many of times.. And badly a views.. What to the power I the most time .. ai aiii khe

Bet tai tu nepatikėsi, kaip šitas geras šūdas velka, tai nu jomajo.. _ėk.. Reikia įsijungti kompą

DDDDDd IR paspaudus ten tokį mygtuką atidaryti hipių radiją.. Nesveikai dabar matau save youtubej, kaip filmuoja

Ir daužo man per galvą :-D Pz

D:D:D:D:D:D:D:DDD:::D:D:I love vodka.. How much fda vie? :-D oh la lal iiieee

ouououououuuuuaii

This is bad.. Yea, this is bad..

Nu ok ok, surimtėjam, dabar rašysiu naują istoriją..
oh, kai šitaip permeti mintis į kitą pusę tai žinok gali pereit iš vienos būsenos į kitą. Dabar aš kai rašau, tai man atrodo, kad esu žiauriai ptoginas hakeris, ne nu bet pz, kaip pasikeičia aplinkos suvokinas, tai eina sau.. Dabar man atoo, kad esu nerealiai kietas ir protingas aplinkos suvokėjas.. Ne, bet iš tkro tą jaučiu ir turtiu tau tai parašyti, nesvarbu, kad dabar nesurantu, ką mano rankos ir pirštai daro, bet tai man reikia tau tai pranešįti, nes dar kol kas laikausi, bet ja ujaučiu, kaip aplinka mane tempia pereiti vėl iš vienos būsenos į kitą ir dabar nežinau, į ką pavirsiu ašį.. Nu tai gerai, dava, atsileidžiu ir neriu nugara žemyn į kažkur. Ir kai muzika baigsis, tai numirsiu ir aš.. Dabar nežinau, niekada nešoksiu,nebus reikšmės jokios.. Nebus lengva apsimesti.. Baigias.. a.... eeeheheeee....

(((((
truputis ir baigta
viskas.... oh yeah
laikas žmogau
Atsiminti.
Tuos..
Oh.
Dūrios peiliu į šiirdį..
infarktas..
Stok..
ne..
b