Aš irgi iš pradžių galvojau pasiimt iš femaleseeds lemon kush už 8e, bet paskui kažkaip pamąsčiau,kad OD mix pasiimsiu kaip pirmam kartui geriauAnonimas rašė:ar galima auginti indor lauke? noreciau lemon kush uzsisodint, dar sodinsiu sale auto.

Aš irgi iš pradžių galvojau pasiimt iš femaleseeds lemon kush už 8e, bet paskui kažkaip pamąsčiau,kad OD mix pasiimsiu kaip pirmam kartui geriauAnonimas rašė:ar galima auginti indor lauke? noreciau lemon kush uzsisodint, dar sodinsiu sale auto.
Dangstyt kol naturaliai 12/12 gausis..Anonimas rašė:raso flowering time 60d. tai po 60 dienu ji reiktu dangstyt pradet? ir dangstyt 20 dienu? nes from seed to harvest 80d. ?
Anonimas rašė:ar galima auginti indor lauke? noreciau lemon kush uzsisodint, dar sodinsiu sale auto.
Tai tu cia apie auto ar ne? Nes is pirmo post'o supratau kad ne. Bet po to sakai kad raso "from seed to harvest 80d." - tada automatas ir dangstyt nereiks, pats suzydes.Anonimas rašė:raso flowering time 60d. tai po 60 dienu ji reiktu dangstyt pradet? ir dangstyt 20 dienu? nes from seed to harvest 80d. ?
Iki pat harvesto 18/6 arba 20/4, galima ir 24/0, bet geriau duot siektiek nakties jiems.iLovePlants rašė:Koki sviesos perioda reikia laikyti autofloweriui vegetacijos laikotarpiu?
Nelabai priklauso auto ar ne, jeigu geros outdoor salygos (siltnamis yra ne idealios, bet "geros", manau).LinasM rašė:Kiek litrų talpos vazono/kibiro reikėtų autodwarf šiltnamyje? O Outdoor mix?
Ačiūkulturingas rašė:Nelabai priklauso auto ar ne, jeigu geros outdoor salygos (siltnamis yra ne idealios, bet "geros", manau).LinasM rašė:Kiek litrų talpos vazono/kibiro reikėtų autodwarf šiltnamyje? O Outdoor mix?
Taigi dwarfui uzteks kokiu 7-15l, o normalus augalas gali ir 30-60l sunaudoti, jeigu tu nori ji leisti augti iki 1.5 - 2.5 metru aukscioAuto irgi gali tiek uzaugti, jeigu ne dwarf'ai (ir taip, yra veisliu kuriose paliktas auto genas is ruderalio, bet dwarfiniai visi genai numesti kryzminant per kelias kartas).
O jeigu minimaliai nori auginti, tai esu mates ir 0.5l pepsi buteliuke (tik su folija apklijuotame kad sviesos saknys negautu) derliu nuimta... Taigi priklauso, ka pasiekti nori.
O is isvaizdos galima atskirt?:)medelynas rašė:Pluoštinė semi-auto, medicininė neribotu(tam tikra prasme teoriškai) vegetacijos laikotarpiu pasibaigiančiu dienų sutrumpėjimu.