2013 OD sezonas
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Re: 2013 OD sezonas
Na nieko, visko atsitinka, užsiauginsi kitus augalus Tik atmink - tegul tavo prioritetas Nr. 1 būna saugumas, stenkis kuo protingiau lankyti spotus (nevaikščiot tais pačiais takais, nepalikt batų pėdsakų) ir, sugebėk atsispirt pagundai dažnai nueiti apžiūrėti augalų.
Žmonių visokių būna. Vieni, suradę spotą išraus ir paliks augalus, kiti pasiims sau, o "stropiausiesi" leis apie juos agurkams sužinot, kurie gali tavęs tykot krūme, o dėl tokio dalyko susigadint gyvenimą paprasčiausiai neverta.
Žmonių visokių būna. Vieni, suradę spotą išraus ir paliks augalus, kiti pasiims sau, o "stropiausiesi" leis apie juos agurkams sužinot, kurie gali tavęs tykot krūme, o dėl tokio dalyko susigadint gyvenimą paprasčiausiai neverta.
bet jai augaliukai apsaugoti nuo sliuzu ir kitokiu gyviu , tuo labiau nuo lietaus .
-
- Patyręs
na jo uzknisa kad cia lietuvoi visiem px ar tu dalai lama, ar koks mafiozas, augini zole = esi pats blogiausias nusikaltelis ir reik tave uzdaryt tave 10 metu i kalejima kad suprastum kad tu kazka darei blogai, nors tu nieko blogo nedarei.
Galima bandyt kišti daigelius į savadarbį šiltnamiuką iš vienkartinių permatomų stiklinių su skylutėmis.etaganja rašė:bet jai augaliukai apsaugoti nuo sliuzu ir kitokiu gyviu , tuo labiau nuo lietaus .
Jau megintas variantas ir veiksmingas, taciau sy karta pasirinkau savadarby siltnamy tik kiek kitoky bet,labai paprasta.
Per siais lietingas dienas sraiges po truputy ima sliausti link mergaiciu.. taciau bedu nespeja pridaryti Silntamis ir tikriausiai visos jos : http://imageshack.us/photo/my-images/534/dsc0051ik.jpg/ (atsiprasau uz kokybe..) . Ka manote? )
Per siais lietingas dienas sraiges po truputy ima sliausti link mergaiciu.. taciau bedu nespeja pridaryti Silntamis ir tikriausiai visos jos : http://imageshack.us/photo/my-images/534/dsc0051ik.jpg/ (atsiprasau uz kokybe..) . Ka manote? )
-
- Naujokas
etaganja rašė:Jau megintas variantas ir veiksmingas, taciau sy karta pasirinkau savadarby siltnamy tik kiek kitoky bet,labai paprasta.
Manau, kad reiktu tuos bambalius kuom nors uzdengt, kad saule i saknis nesviestu.
Pritariu Kol augaliukai dar maži buvo, tai saulė, manau, nepasiekdavo šaknų, o dabar paaugo, tai ir šaknys išsišakojoWhitePower rašė:etaganja rašė:Jau megintas variantas ir veiksmingas, taciau sy karta pasirinkau savadarby siltnamy tik kiek kitoky bet,labai paprasta.
Manau, kad reiktu tuos bambalius kuom nors uzdengt, kad saule i saknis nesviestu.
Kodel mano augaliuko saknys eina tik i apacia, o stiebo praktiskai nesimato?
O kiek jam laiko? Jeigu tik ką pasėtas, tai čia visiškai normalu, nes iš sėklytės išlenda šaknelė, kuri eina žemyn, o poto iš sėklos išlenda ir 2 kaip ir lapeliai apvalūs, kurie kyla viršundabumss rašė:Kodel mano augaliuko saknys eina tik i apacia, o stiebo praktiskai nesimato?
savaite kazkur..
Tai okei, lauk dabar. Šaknis lenda žemyn pirma, nes juk jinai "siurbia" vandenį ir kitas medžiagas reikalingas, kad augtų tas stiebas. Kantrybėsdabumss rašė:savaite kazkur..
[ nuotrauka ]
Nežinoma indica regular. Šiandien bandau LST metodą daryti
[ nuotrauka ]
Antradienį pasėti OD mix fem iš mr. Green
[ nuotrauka ]
O štai čia freebies auto-dwarf regular. Jiems bus ieškomi nauji namai, nes pas mane nėr tiek vietos
Nežinoma indica regular. Šiandien bandau LST metodą daryti
[ nuotrauka ]
Antradienį pasėti OD mix fem iš mr. Green
[ nuotrauka ]
O štai čia freebies auto-dwarf regular. Jiems bus ieškomi nauji namai, nes pas mane nėr tiek vietos
Jeigu kam idomu. LLR2xSuper Auto, 1menesis nuo daiginimo, ~20 dienu ant palanges, toliau nesti i siltnami. [ nuotrauka ]
Ir LLR2xEasy Sativa, ta pati istorija [ nuotrauka ]
Nieko ispudingo, bet automatai kolkas lenkia semi, bet semi is plocio lyg ir didesnis atrodo. Kai parodys lyti automatai, pradesiu prie trasu pratint.
Ir LLR2xEasy Sativa, ta pati istorija [ nuotrauka ]
Nieko ispudingo, bet automatai kolkas lenkia semi, bet semi is plocio lyg ir didesnis atrodo. Kai parodys lyti automatai, pradesiu prie trasu pratint.
Sveiki gal kasnors zinote kame bedos su mano augalu jam 37dienos ir tik apie 12cm aukscio ir jau pradejo zydeti budama tokio mazo ugio.Gali taip buti nuo streso? [ nuotrauka ]
Gali but kad tai labai ankstyvas automatas. Kadangi 37 dienos tai 5 savaites ~ o automato lifespan apie 8-11 savaites. Silpnai vegetavo tai todel ir toks mazaskipras rašė:Sveiki gal kasnors zinote kame bedos su mano augalu jam 37dienos ir tik apie 12cm aukscio ir jau pradejo zydeti budama tokio mazo ugio.Gali taip buti nuo streso? [ Paveikslėlis ]
-
- Patyręs
kipras rašė:Sveiki gal kasnors zinote kame bedos su mano augalu jam 37dienos ir tik apie 12cm aukscio ir jau pradejo zydeti budama tokio mazo ugio.Gali taip buti nuo streso? [ Paveikslėlis ]
Nu cia yra auto rusis ir po 37 dienu yra normalu pradet zydeti, o mazas tai tikriausei del to kad jo netresei, arba nepakankamai tresei. as tavo vietoi dziaugciaus, nes kazkur liepos pabaigoi jau galesi ja kirsti ir turesi ka paskanaut anksciau o jei nori daugiau uzsiaugjnt tai gauk regular seklu.
Tresiau vistu meslu bet nelabai padejo
joo, ir mano automatai panašaus ūgio žydėt pradėjo, bijojau tręšt nes ant durpių buvo parašyta, ale labai maistingos
-
- Ekspertas
- Reputacija: 16
Ant maniskiu durpiu irgi kazkas panasaus parasyta.. Tai trasas nusipirkau tik zydejimui, galvojau vegetacijai uzteks durpiu, bet po to kiek teko skaityti, tai manau reikes pora kartu ir vegetacijai patresti. Galvoju po 3-ios ir 4-os savaiciu patrest vegetacijai, kad ir 1/4 stiprumo, o po to pereit ant zydejimo trasu.KaTiS rašė:joo, ir mano automatai panašaus ūgio žydėt pradėjo, bijojau tręšt nes ant durpių buvo parašyta, ale labai maistingos
Matthew 13:1-23, Mark 4:1-20, and Luke 8:4-15
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Tai mano atveju dabar tik zydejimo trasom betresti? ir kiek auks tiek auks.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 503 Atsakymai
- 193442 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Dendis
-
- 315 Atsakymai