kad sėkla būtų nesubrendusi ji turi būti balta/žalsva, nu kaip žalias lazdyno riešutas
 kad sėkla būtų nesubrendusi ji turi būti balta/žalsva, nu kaip žalias lazdyno riešutas 

Aš 3 gavau kaip freebies ir visos sudygo puikiai, auga vienodaimefisto rašė:Nepatenkintas mr-greeno auto dwarfais. Sviesios seklos, nedaigios.

. Tiesiog reike paimt i burna viena semke ir labai svelniai bandyt ikast viduri kad girdetusi toks biski skilimas. Bet tai reikia daryti labai svelniai. To uzteks. Man yra taip buve kad negalejau sudaigint 5 seklas. Taip padares po 12 h paleido sakni
. Tiesiog reike paimt i burna viena semke ir labai svelniai bandyt ikast viduri kad girdetusi toks biski skilimas. Bet tai reikia daryti labai svelniai. To uzteks. Man yra taip buve kad negalejau sudaigint 5 seklas. Taip padares po 12 h paleido sakni  .. o jau buvau prarades vilti. Geriausiai daryti kai jos dar yra dregnos o ne sausos.
.. o jau buvau prarades vilti. Geriausiai daryti kai jos dar yra dregnos o ne sausos. ...
...Isbandytas sitas, veikiasandman rašė:Yra toks vienas "trickas" kad padetu. Tiesiog reike paimt i burna viena semke ir labai svelniai bandyt ikast viduri kad girdetusi toks biski skilimas. Bet tai reikia daryti labai svelniai. To uzteks. Man yra taip buve kad negalejau sudaigint 5 seklas. Taip padares po 12 h paleido sakni
.. o jau buvau prarades vilti. Geriausiai daryti kai jos dar yra dregnos o ne sausos.
Neatsakau uz sugadintas seklas...

ir zemes gal kiek daugiau nei 2cm, cia biski pripjoviau, manrods gaunas kokie minimum 5cm, nu gal 7-8cm kokie. Siaip reikia eksperimentuot, ziuret kaip kas kame, paskui idomu paziuret, palygint, suprast kai gerai, kaip nelabai. Esme tame, kad pas mane geles 2-3x greiciau auga tuose taip suximicintuose soil beduose, nei iprastai gerai paruostam grunte. Isbandyta ir patikrinta su zaliuku, paprikom, pomidorais, nasturtom ir gvaizdikeliais
 ir zemes gal kiek daugiau nei 2cm, cia biski pripjoviau, manrods gaunas kokie minimum 5cm, nu gal 7-8cm kokie. Siaip reikia eksperimentuot, ziuret kaip kas kame, paskui idomu paziuret, palygint, suprast kai gerai, kaip nelabai. Esme tame, kad pas mane geles 2-3x greiciau auga tuose taip suximicintuose soil beduose, nei iprastai gerai paruostam grunte. Isbandyta ir patikrinta su zaliuku, paprikom, pomidorais, nasturtom ir gvaizdikeliais 

Nebūtinai.SnowStorm rašė:O tie outdoor mixai visi vienodi? Ta prasme turi du mixus po 20 seklu, ir tiek tam, tiek kitam bus lygiai tos pacios seklos?
O koks tikimybiu santykis? 50/50?G. rašė:reg. sėklos taip, gali išaugti ir vyrai ir motergos
TaipLopezorius rašė:O koks tikimybiu santykis? 50/50?G. rašė:reg. sėklos taip, gali išaugti ir vyrai ir motergos