3 sav. kaip islinde?Heisenberg rašė:Mano Maroc augaliukai jau 3 savaičių bet dar visiškai maži (3, 5 ir 7 cm):
[ Paveikslėlis ] [ Paveikslėlis ] [ Paveikslėlis ]
Ar jau galiu pradėti laistyti Biobizz Grow trąšomis? Ar dar per maži?

3 sav. kaip islinde?Heisenberg rašė:Mano Maroc augaliukai jau 3 savaičių bet dar visiškai maži (3, 5 ir 7 cm):
Ar jau galiu pradėti laistyti Biobizz Grow trąšomis? Ar dar per maži?
Jei tiksliau, 2.5 sav. Bet vistiek mažiukai... Saulės tai lyg ir netrūksta, dabar nuėmiau bambalius nuo mažiausiųjų. Dar netręšti? Kokių šiaip patarimų būtų?SnowStorm rašė:3 sav. kaip islinde?Heisenberg rašė:Mano Maroc augaliukai jau 3 savaičių bet dar visiškai maži (3, 5 ir 7 cm):
Ar jau galiu pradėti laistyti Biobizz Grow trąšomis? Ar dar per maži?Maziukai dar..
Kaško labiau ką galėčiau rasti parduotuvių lentynuose.medelynas rašė:Biobizz biobloom.
Trasu! Vegetacijai daugiau N,.. Zydejimui daugiau K. Saknys megsta zinoma ir PLopezorius rašė:Kaško labiau ką galėčiau rasti parduotuvių lentynuose.medelynas rašė:Biobizz biobloom.
Growing.lt yra, atsiuncia per pora trejeta dienu. parduotuvese nieko gero. beveik 0 efekto tresiant tais nitratu koncentratais, tik zoles gadinimas. organika suteikia stipresni kvapa, geresni skoni, augalas auga greiciau ir vystosi geriau. nu nebent is mineralkiu tai ten cana, hesi ir pan, bet cia pagal kaina daznam kosmosas.Lopezorius rašė:Kaško labiau ką galėčiau rasti parduotuvių lentynuose.medelynas rašė:Biobizz biobloom.