Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
juokingai man skamba tavo atsakymas tikrai, visos panašios, bet tuom pačiu ir skirtingos... jeigu tą pačią veislę kultivuoji gal 5 kartą, pastebi jos subtilybes... mano nuomone čia
Nėra žmogaus, kuris nemylėtų laisvės, bet teisingasis reikalauja jos visiems, o neteisingasis – vien sau. K.L.Biornė
ten pirmoj nuotraukoj tie plaukai? mano augalai būdami mėnesio laiko turėjo jau tokius, bet jokių konkrečių žydėjimo požymių dar po šiai dienai nematau, kad foto periodas tai tiksliai, bet jau gal 2-3 mėnesiai jiems, bet nieko.. šiaip būtų įdomu sužinoti daugiau apie šitas va būtent smilgas, nes konkrečiai žydėjimas kai prasideda, kanapė pradeda baltas smilgas leisti
ellolt rašė:iš tų smilgų formuojasi žiedai.. tiksliau jie sulimpa ir gaunasi baltų smilgų gabaliukas baltos smilgos - pagrindas, kkodėl auginamos kalnalipės
Toje foto matosi žalios smilgos, kurios bent jau pastebimai neatlieka jokios funkcijos nei vegetacijoje, nei žydėjime ir kiek pastebėjau tokias turi ir vyrai, ir moterys, ir hermiai augalai.
ellolt rašė:iš tų smilgų formuojasi žiedai.. tiksliau jie sulimpa ir gaunasi baltų smilgų gabaliukas baltos smilgos - pagrindas, kkodėl auginamos kalnalipės
nu jo klausiau ką tos žalios reiškia, bet pasirodo nieko jos ir nereiškia
cikipaujeje rašė:[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
unknowseed ,pradejo listi is pazastu plaukai,ka manot ? gal zinot kas čia per aparatas ? auga jau 2men
pabandyk virsune sulenkt ir parist dar pradek pilt top-max trasas,as kai taip padariau iskart pradejo zydet
Fotosintezė ir žydėjimas "truputį" skirtingi dalykai...tave domina žydėjimas, tai regas pradės žydėt kai 12h tamsos bus.nebent čia semi. Dangstyk,jei nri dbr žydinti.vien trąšos žydėjimo,nemanau,kad iššauks žydėjimą,ypač kai toookio ilgumo dienos.fotosintezė kitas dalykas,eikit elementariąją biologiją mokytis
kazkas per skype mano tikru vardu,kur pase parasyta, prisijunge,na seip as menuleigis, ir klause ka as zinau apie legalus.net X( ar jum nebuvo tokiu...