2013 OD sezonas
Re: 2013 OD sezonas
Turetu isaugt jei viska greit darysi
c'99xW.W. is mr green, parode lyti
taip iseina kad cia semi. sudaiginta buvo 04.19. Tai kaip cia? 

ka reiskia semi?veverius1 rašė:c'99xW.W. is mr green, parode lytitaip iseina kad čia semi. sudaiginta buvo 04.19. Tai kaip čia?
ganja uber alles
Nu kad ne semi ji, neturetu dar zydet. 

Parodyti lytį nelygu pradėti žydėti. Nuo lyties pasirodymo iki žiedų formavimosi pradžios gali praeiti dar nemažas laiko tarpas 

neistveriau nusilupau truputi
auto buble mano atrodo taip siai dienai
Kvapas nzn mėta su mandarinu man
pirstai limpa maloniai taip
http://www.part.lt/img/d798c480dd82fc45 ... 667663.jpg
Bonge sudegines vakare papasakosiu nuotaikas

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Bonge sudegines vakare papasakosiu nuotaikas

c'99xW.W. is mr green ant vienos matosi kas jau o ant kitu ne dar... gal tik seip greitos lb jos 

Turiu 5 OD mix fem. iš mr. greeno. Vegetuoja 30 dienų jau
Šis didžiausias
[ nuotrauka ]
Šitas keistuolis mane stebina. Pas jį ne po du lapelius auga, o po 3
Esat matę ką nors panašaus? 
[ nuotrauka ]
Štai čia 3 nežinomi augaliukai, 37 d vegetacijos. LST darau
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
O dabar klausimai: 1. už kiek laiko galima tikėtis OD mix žydėjimo pradžios? O gal jinai nenuspėjama? Priminsiu, jiems 30d.
2. Ar galima tiems LSTuojamiems augaliukams apkarpyt vėduoklinius lapus? Nes jie gan nemaži ir užstoja saulę šakelėms.

[ nuotrauka ]
Šitas keistuolis mane stebina. Pas jį ne po du lapelius auga, o po 3

[ nuotrauka ]
Štai čia 3 nežinomi augaliukai, 37 d vegetacijos. LST darau
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
O dabar klausimai: 1. už kiek laiko galima tikėtis OD mix žydėjimo pradžios? O gal jinai nenuspėjama? Priminsiu, jiems 30d.
2. Ar galima tiems LSTuojamiems augaliukams apkarpyt vėduoklinius lapus? Nes jie gan nemaži ir užstoja saulę šakelėms.
aciu uz atsakyma.ellolt rašė:jei per rūgsti žemė - atsiranda skylės lapuose.. taigi, žemės rūgštingumas - geras! tie geltoni lapai - kaip pieniniai dantys.. jie ir turi nukristi.. patarčiau nusipirkti ilgai veikiančių trąšų; nuskinti tuos apatinius, geltonus lapus ir apdengti aplink augalą žolėmis, šienu ir t.t. kad aplink augalą esanti žemė būtų uždengta, nes dabar žemė nuo saulės labai greitai išsausėja... arba gali užpilti vietoje žolių durpėmis arba dar žemių, nes tavo augalas neauga taip sparčiai vien dėl to, kad žemėse trūksta vandens... tada augalas turi stengtis plėstis į šaknis, kad surinktų daugiau vandens ir mikroelementųnuo kada pradėjei jas auginti?
jau apie menesi auga lauke. geltuonoja ne tik tie pirmi (vienalapiai) bet ir 2tro ir 3cio aukshto lapai. nuotraukoje ju nera nes jau nukrito

sitoje nuotraukoje dar matosi nenukrite lapai
ir kotai kazkokie nelabai tvirti
[ nuotrauka ]
tikrai nebusiu persistenges su trasom? gal jie dar per jauni trasoms? trasos maisitos 50/50 vienu NPK 8:3:4 o kitu neraso proporciju raso N-40 g/l P2O5-13 g/l K2O-43 g/l
Paskutinį kartą redagavo -AwZ- 2013-06-27, 19:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
azoto trūkumas, spėju
Nėra žmogaus, kuris nemylėtų laisvės, bet teisingasis reikalauja jos visiems, o neteisingasis – vien sau. K.L.Biornė
koks turi buti rugstingumas zemiu (pH) ?
neutralus
Tai va nzn net nu jeigu 100% butu kad uzsimerkes ziuri telika ir tipo dar neatsijungessunus rašė:neistveriau nusilupau truputi![]()
auto buble mano atrodo taip siai dienai
Kvapas nzn mėta su mandarinu man
pirstai limpa maloniai taip
![]()
Bonge sudegines vakare papasakosiu nuotaikas![]()

Pavalgiau skanei uztat

LinasM, prades zydeti kai dienos ilgumas bus tinkamas. Nebent auto papultu.
O tai pala, pala?.. Tai jie dabar fotoperiodo laukia, ne? Aš, maniau, kad visi OD mix yra semi-auto arba auto veislės..SnowStorm rašė:LinasM, prades zydeti kai dienos ilgumas bus tinkamas. Nebent auto papultu.

Sunus, keik laiko poveikis truko?
LinasM, jo laukia fotoperiodo. Kiek zinau dauguma ten paprastu, bet tarp ju yra ir automatu, bent jau man is freebies papuole vienas greitas automatas, tik pas mane ne feminized seklos.
LinasM, jo laukia fotoperiodo. Kiek zinau dauguma ten paprastu, bet tarp ju yra ir automatu, bent jau man is freebies papuole vienas greitas automatas, tik pas mane ne feminized seklos.
20min ne daugiau... toks ten ir poveikis galva uzspaude ir viskas jauciu del to kad zalia ir kad tresiau snd...
Eina sau, kaip negerai, galvojau jos visos semi-autoSnowStorm rašė:Sunus, keik laiko poveikis truko?

Zydeti pradeda anksciau negu 12/12. Beto gali buti ir semi-auto tarp ju, gi mixas. 

vienur skaitau forume kad WWxc99 speja suzydet lauke per vasara kitur skaitau kad nespeja. tai kaip yra istikruju gal kas turi patirties?
.
.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 503 Atsakymai
- 211376 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Dendis