[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Sitie pypkiu valikliai tinka tobulai

[ nuotrauka ]
Hey!YraDvidesimtSimboliu rašė:Jau buvau pradėjęs nerimauti, neužmatęs jūsų update ir pamokymų naujokams! Džiugu, jog viskas geraiSiūlyčiau apsidrausti, ir kurį laistymą įberti į vandenį dolomitmilčių ar pelenų
pelenai būtų priimtinesnis, greitesnio veikimo variantas.
Nežinau kaip kiti, tačiau aš įžiūriu trichomų prinokimą ir plika akimi, lengva atskirti geltoną nuo balkšvos, turint šiek tiek patirties
Mano atveju tai 100% taip ir bus, nes as ta trauma tai tobulai priziuriuJezus :) rašė:beje,kaip taisyklė, kuo skurdesnėm sąlygom auga augalas,tuo jo vaisiai skanesni,na čia gamta taip patvarkius,tad trauma gali palikt traumą jei neatsargiai elgsies ! ;D
Aciu uz sveikinimus!YraDvidesimtSimboliu rašė:s'croppingo neišbandei:) Man labai patiko, daug geriau vieta išnaudojama
Sveikinu su pirmu derliumi!
Apie root pruning buvau skaites, bet neuztaikiau ant tokiu vazonu, o specialiai ieskoti taip ir neprisiruosiau. As galvojau ir apie kitoki varianta - pusiau hydro. Auginti vazonelyje su skylem saknim, viska pamerkus i didesni vazona su hydroponic skysciu ir prune'inant rankomis kai prireikia. Bet ir tam neprisiruosiauYraDvidesimtSimboliu rašė:Mąstai teisingai, jeigu laistai kas dien, drąstiškai mažink tręšimą*. Tame vazone viskas rootbound turėtų būt, todėl viskas iš kart pasiekia šaknisKad to išvengti, reikėjo jamti vazoną variu nupurkštu vidumi (root pruning būtų) taip daug geriau išnaudojama vieta vazone.
Šaknims tikrai reikėtų daugiau vietos, siūlyčiau persodint. Neužauginsi didelio augalo dideliu derliumi mažame vazone, galbūt susikalk kokią plačią dėžę ir sodink į ją:)
Nieko stebuklingo, kad atgijo, dažnai groweriai palieka apatines šakas, kad jos dar pribręstų. Prižiūrėk, ir gal užsiaugins kiaušinius