Na jo nesvarbu kiek prisiskates esi kol neisbandysi neismoksi, as pats tik is savo klaidu ir ismokau augintTratagalvis rašė:Taip, buvau neteisus sakydamas, kad žemėje nieko neišeis. Gyveni ir mokais!

Na jo nesvarbu kiek prisiskates esi kol neisbandysi neismoksi, as pats tik is savo klaidu ir ismokau augintTratagalvis rašė:Taip, buvau neteisus sakydamas, kad žemėje nieko neišeis. Gyveni ir mokais!
Teip, 1 zinksnis arciau pasaulio taikosellolt rašė:svarbiausia, kad supranti kai klysti... ir supranti kritiką ne kaip asmeninį įžeidimą, o norą pataisyti tavo klaidątaip ir toliau
manjakas rašė:jeigu ten tuju primetei kaip mulco man rodos nera labai gerai. Kazka girdejau kad tujos blogai yra ir neauga augalai aplink jas ir panasiai ( istikro atkreipk demesi kartais, daznai po tujom ir aplink jas neauga jas niekas.) bet gal as nusisneku čia ir gal ten net ne tujos pabarstytos
Kas juokingo?p2p rašė:pamaciau zemoges taip prajuokinoDD
nieko cia juokingo, as irgi eidamas is savo spotu zemoges ryju kaip isprotejesltkipras rašė:Kas juokingo?p2p rašė:pamaciau zemoges taip prajuokinoDD
Fiminimas ir topinimas beveik nesiskiria, abu padaro kad augalas labiau augtu i sonus o ne i virsu, tik fiminimas ismeta daugiau virsuniu ir yra sukelia maziau streso augalui.Jezus :) rašė:Šaunu, kad lst darai,bet kam tada fiminti? mano kažkada skaityta teorija sako,kad fimint ir topint skirtingi dalykai,topinęs pats esu,daugiau nebetopinu,o fimint nebandžiau,kad išaugtų iš ten ne dvi, o daugiau viršūnės.bet gal nusišneku,bala žino kur skaičiau. šiaip man lankstymas > karpymas. Tada dar s'crop jei augalas gajus. Mergos lytį po 6-10d parodys,jei nebus vėlyvų hibridų.tad gali daryt prielaidą,kad likę bus mergiotės,arba kažkoks vėlyvesnis hibridas vyras, iš kurio mažėliau naudos.
šiaip atrodo sveiki ir gyvibingi! Good job
na kad velai pradejau tai tikrai, ir siaip buciau juos savaite indoore paaugines geresnem salygom, manau jie butu dabar 2x didesni, bet juos pradejau siltnamyje kur 40C, tai jie visai neaugo ten, ir kai pasodinau outdoorem jie turejo labai maza saknu mase, kas juos labai suletino, bet jau lygtais isitvirtino, situose foto cia pagride out mix ir yra, vienas is mazu augliuku yra auto dwarf, bet nepazymejau kuris ir pamirsauYraDvidesimtSimboliu rašė:Truputį konkretumo daugiau norėčiau. Augaliukas, mažiukai...Kur out mix?
Šiaip tai nieko, matosi po truputį kad augi. Tik sakyčiau vėlokai pradėjai. Gal čia tik man taip