Sėklos
Re: Sėklos
"Auto dwarf x(auto Blueberry x Easy sativa) sėklos" - nu sita tai supratau
. Bet dwarfai buvo reg, o bb x ES feminised. imanoma tiketis fem seklu ?

- YraDvidesimtSimboliu
- Moderatorius
- Reputacija: 24
Ne. Pasiskaitytum forumą suprastum, jog norint gauti fem sėklų reikia priversti paną užsiauginti pautus, ir su tais pautais apsėklinti kitą paną.
2013 m. outdoor sezonas
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed

Bus paprastos ne fem sėklos..bet daugiausiai bus auto,o net ne semi,bet kurie išpuls semi,bus gana normalūs.. Daugiau apie tą esxbb papasakok,kada kaip ir pan
is mrgreeno imta. visi pries ~2men sodinti, lauke dabar auga, tuoj zydeti turi pradeti. Bet galiu atvykti pas juos tik kas savaite, tai nemanau kad cia kazkas gausis man su tom seklom.
ka manot apie greenhouse seeds? Skaiciau anglu forumu ir 95 procentai atsiliepimu- labai prasta kokybe, augalai nezydi, neauga ir tt ir pan. gal kas patirties turi su siuo seedbanku?
Galėsi belangej gamintis growpalangę ir augint.gaudo tuos nl siuntinius. Beto jei skaitei tokius atsiliepimus, tai kam dar kvaršint sau galvą? Mano nuomone gerai auginant gerai augs!
o tai ka man jie padarys jei ir seka? wtf taigi nieko blogo nepadariau jei nusipirka upreke
Aš biški nesigaudau, nesinervinkit.. Tai tarkm užisakau iš užsienio
sėklų, ir tarkim LT muitinė suprant kokia čia prekė ir ect. ir pradeda sekti dėl idėjos maždaug ką aš su tom sėklom darysiu, ane? Tai jeigu suseka kur gyvenu ir maždaug po kažkiek laiko įsibraun į namus ir pamato augančią gražuolę, tai man nahanulsia. Gali taip būt? 

Taip,visko gali būt.bet kaip suprantu realiau yra, jei čiumpa sėklas,tai gauni iš kart kaip už kontrabandą (narkotinių?) medžiagų. O šeip sėklas nelengva pačiupti,bet nl siuntinukai susilaukia papildomos meilės bei globos iš muitininkų.
nu tai kokia kontrabanda, tegul pastininka pasodina nes jisai taigi kontrabanda gabeno.
isvis neapsiverstu liezuvis kontrabanda tokio dalyko laikyti, net nesuprantu prie ko jie kibtu
isvis neapsiverstu liezuvis kontrabanda tokio dalyko laikyti, net nesuprantu prie ko jie kibtu
Viskas, nebegasdinkit ir taip jau kaip reikiant buvau issigandus... Kosmarai sapnavos siandien...
Ir jokios as ten kontrobandos is seklu nedarau, ir negabenu, jei apie mane kalbat..
Jei ir naudoju tai tik savo reikmem.. bet nk nepervezineju, teises man dar reiktu visu pirma laikytis ir transporto piemone isigyt.. Krc isiminsiu, kad is uzsienio geriau nesisakyt....

ir ko tu sieki savo šitais kliedesiais?lasten rašė:nu tai kokia kontrabanda, tegul pastininka pasodina nes jisai taigi kontrabanda gabeno.
o tai ko taip puolat iskart kolega
?
isreiskiu savo nepasitenkinima ir susinervinima nors is tikruju del to nieko negaliu pakeisti
p.s. gavau laiska is draugo olandijoje, paziuriu- o geras-ant siuntinio dailus antspaudas- ,,atidaryta ir patikrinta muitinėje''
o dar cia skaiciau kad laiskus nebutinai tikrina

isreiskiu savo nepasitenkinima ir susinervinima nors is tikruju del to nieko negaliu pakeisti
p.s. gavau laiska is draugo olandijoje, paziuriu- o geras-ant siuntinio dailus antspaudas- ,,atidaryta ir patikrinta muitinėje''
o dar cia skaiciau kad laiskus nebutinai tikrina

Nepyk už stiprų išsireiškimą,bet komentaras kaip mažo vaiko buvo, o aš kategoriškas žmogus. Taip,kad iš Nl siūstis ne stealth būdų, rizikinga. Manau shopa susirasti,neturėtų būti problema. 

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
na nezinau kiek cia tiesos, bet gavus kaltinimus del narkotiku kontrabandos reiketu teismo paprasyti ekspertizes, kad istirtu kokia butent medziaga yra gabenama, kadangi thc jose nerastu, jie negaletu irodyti kad tai ne hempo seklos (kas lietuvoje jau yra legalu), taigi baisiausias dalykas lieka krata.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 16
Kanapes ir ju dalys + kontrabanda = Kalejimas. Kanapiu seklos, lietuvoje yra "kanapes ir ju dalys", ne viena karta jau teiseju kolegijos tai pasakiusios yra labai aiskiai.hits from the bong rašė:paprasyti ekspertizes, kad istirtu kokia butent medziaga yra gabenama
Teoriskai tai galetu sudaiginti ir patikrinti THC tuomet. Nematau kodel teisme turetu negalioti toks irodymashits from the bong rašė:kadangi thc jose nerastu, jie negaletu irodyti kad tai ne hempo seklos
Istatymas isigalioja tik nuo 2014 sausio 1d. Be to norint isigyti tu seklu turesi gauti ten visokius sertifikatus, licencijas ir t.t. Taip kad nera legalu.hits from the bong rašė:(kas lietuvoje jau yra legalu)
Kratos metu jeigu ras iki 8 augalu, tiketina kad su normaliu advokatu issisuksi kaip "ne didelio kiekio" augintojas ir gausi tik administracine atsakomybe. Tuo tarpu uz kontrabanda normaliai sedesi ne vienus metus. Taip kad tikrai tu neteisus cia.hits from the bong rašė:taigi baisiausias dalykas lieka krata.
Matthew 13:1-23, Mark 4:1-20, and Luke 8:4-15
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
nu gal del kitu ir taip bet su paryskinta dalim tai gerus anegdotus cia skaldaikulturingas rašė:Kanapes ir ju dalys + kontrabanda = Kalejimas. Kanapiu seklos, lietuvoje yra "kanapes ir ju dalys", ne viena karta jau teiseju kolegijos tai pasakiusios yra labai aiskiai.hits from the bong rašė:paprasyti ekspertizes, kad istirtu kokia butent medziaga yra gabenama
Teoriskai tai galetu sudaiginti ir patikrinti THC tuomet. Nematau kodel teisme turetu negalioti toks irodymashits from the bong rašė:kadangi thc jose nerastu, jie negaletu irodyti kad tai ne hempo seklos
Istatymas isigalioja tik nuo 2014 sausio 1d. Be to norint isigyti tu seklu turesi gauti ten visokius sertifikatus, licencijas ir t.t. Taip kad nera legalu.hits from the bong rašė:(kas lietuvoje jau yra legalu)
Kratos metu jeigu ras iki 8 augalu, tiketina kad su normaliu advokatu issisuksi kaip "ne didelio kiekio" augintojas ir gausi tik administracine atsakomybe. Tuo tarpu uz kontrabanda normaliai sedesi ne vienus metus. Taip kad tikrai tu neteisus cia.hits from the bong rašė:taigi baisiausias dalykas lieka krata.

Jei nuimi sėklas, tai jas palaikyt gerą savaitėlę sausai ir tamsoje ir poto į šaldytuvą?
Sveiki, ar pastaruoju metu kas nors pirko sėklų iš Mr.Greeno? Man kažkodėl jis neatrašo, atostoauja žmogus ar ignoruoja nesuprantu 

Rushis short lr fem auto is nirvanos. vakar virsutiniame ziede radau sekla ... viena. augalas augo vientik fem aplinkoj . kaip taip gali but? Ko tiketis is genrtikos? Bandychiau kryzmint su master kush?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 7048 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 19 Atsakymai