dre, gali gert, rūkyt, pūst, amfetaminus valgit, psichodelintis, šniot koksą, leistis herą, ryt mėsą, bulves, vaikščiot į sporto klubą, jodinėt arkliu, šokinėt parašiutu, grot pianinu, padėt mamai parsitempt pirkinius iš krautuvės, gali šokt nuo tilto, gali kraujo donoru but, gali tapt valkata bomžu ir gali tapt žvaig-de, įžimybe. Tavo gyvenimas yra tavo rankose, o ne mūsų. Svarbiausia, kaip man tėvas sakydavo prieš einant į uliavones - protas turi būt prieky ir nesivilkt iš paskos. Apie TAVO pasėkmes turi galvoti ir spręsti TU. Niekas negarantuoja, kad pakeisdamas alko įprotį reguliariu pūtimu tavo gyvenimas pagerės. Žolė kaip ir betkoks kitas dalykas žmones veikia individualiai. Gal tavo genuose yra kokia nors fignia ir pūtalas ją ištrauks tau dar nesulaukus nė 30-ies? Jeigu tau tau per 50 metų, vaikai užauginti ir gauni tik anūkų prižiūrėt tai aišku vaikam smagiau bus su parūkiusiu dėde negu girtuokliu arba kaip jėzus hipotamą(?!) iškėlė - geriausia nieko. Daryk kaip tau geriau ir žiūrėk savęs, nes poto prisiklausysi visokių niekam tikusių stounerių, kad "jo pūtimas n kartų sveikiau nei gert, nuo žolės nemirsi, nebūsi priklausomas, žolė tokia afigiena bla bla, o visa kita toks šūdas bla bla, todėl daug geriau pūsti negu gerti".
1) Gali būti vartotoju - pavyzdingu arba nepavyzdingu.
taip pat
2) Gali būti nevartotoju - pavyzdingu arba nepavyzdingu.
Vairuoji tu, dre, todėl pats ir atsakyk į savo paties iškeltą filosofinį klausima ar tau džiaugtis, kad nesinori gerti.
Asmeniškai man pačiam labiau patinka pūsti negu gerti ir man taip gerai ir aš dėl to džiaugiuos. Remiantis statistika ir bendra "kenkimo" savoka taip - putimas mažiau kenksmingas negu gėrimas, bet kaip jau minėjau - niekada negali žinoti kaip bus tau, nes narkotikai visus veikia individualiai. Svarbiausia - protas prieky.
Prie to paties sugalvojau kitą filosofija - ar verta džiaugtis radus dvylikašūvį revolverį su viena kulka būgne? Niekas negali pasakyt ar tau džiaugtis ar ne, nes variantas, kad tapsi niekam tikusiu stouneriu visgi yra, nes "revolverį juk laikai". Bet hei! YOLO. Žodžiu, neleisk kad protas vilktųsi iš paskos ir viskas bus gerai
Ai ir, dre, čia tau dar pamąstymui - minėjai, kad gerdavai kas antrą arba kiekvieną dieną.. nemanai, kad tavo organizmas ar genai ar kažkas, žodžiu - tu, turi polinkį priklausomybei nuo svaiginimosi medžiagomis? Nes beveik kiekvienas chroniškas pūtikas, turbūt, kažkada galvojo, kad va čia parūkysiu porą kartų į savaitę ir nieko blogo nebus. Duodu tau kaip ir visiem - 50 kad pūtimas tau nebus į naudą ir 50 kad pūtimas tau bus į naudą. Kaip pasiklosi - taip ir miegosi