Tiksliai nepasakysiu, tačiau galiu pasamprotauti. Tau teisėms reikės medicinos pažymos. Joje pasirašo narkologas. Nežinau kaip tas narkologas dirba, bet jei yra kažkokios narkologinės duomenų bazės ir tave į tą bazę mentai įrašys, o narkologas patikrins, tai gali turėti problemų dėl medicininės pažymos.risk rašė:Sveiki visi, pries koki menesi mane su draugais priciupo. Nezinau dar kas bus, nes nieko nepasake, bet slapima tai paeme. Greit bus 18, noreciau suzinot, ar bus kokios nors problemos gaunant teises?
Jo, ne narkologas, bet psichiatras. Bet čia faktiškai tas pats. O komisijos pirmininkas su šeimos gydytoja tai ne už gražias akis pasirašo, o tik gavę sutikimą iš psichiatro, okulisto, chirurgo...YraDvidesimtSimboliu rašė:Narkologas?Sujuokinai žmogau.
Pasirašo šeimos gydytojas, ir komisijos pirmininkas.
Problemų gali būti, tačiau bent jau aš būčiau ganėtinai ramus.
Ne apie cackinimasi šneka, tiesiog klausimas ar psichas sužino jei tave įrašo į įskaitą, ar ne. Ir ar apskritai mentai įrašo jei sugauna. Va iš whitepower posto matyti, kad neįrašo net jei nubaudžia. Tada aišku jokių problemų. Bet iš kitos psuės žmonės juk kažkokiu būdu tose įskaitose atsiduria.YraDvidesimtSimboliu rašė:Nereikia tik. Niekas nesicackina tikrai. Patikrins akis, duos užpildyti lapą ar tu save vertini kaip sveiką žmogų, ir viskas. Galima patepti, kad geriau slystų tušinukas lapu, nors aš nepropaguoju šito būdo, geriau gražiomis akimis užburti[ Paveikslėlis ]