Sveiki pūtikai , kaip sekasi ši vasarą , gal kur pakeliavot? gal užsieni pinigėlius i koine kraunat? ka gero nuveiket?
Man ši vasarą įpatinga tuo jog prieš kelias savaites išsilaikiau teises tai didelė našta nukrito nuo pečiu , retkarčiais į kokį bariuką užsunku ar su šaika prie tvenko kimarinam ir tiek nieko blatno , noris labai darbo ant pirmos tačkos , bet teks palaukt kol jį gausiu
2013 Vasarą , kaip sekasi broliam putikam?
2013 Vasarą , kaip sekasi broliam putikam?
Sunkumai parodo, ko žmogus vertas.
Re: 2013 Vasarą , kaip sekasi broliam putikam?
Sveikas,
Keliauti smagu, bet keliauti ir pūsti tai išvis nerealu:)
Pats buvau Bliuzų festivalį Varniuose, žmonės visi atsipalaidave, gera nuotaika, vis galvoju kur čia paeit į šoną papūst ramiai, bet sutemo visi čill pučia kas palapinej kas ant kranto žodžiu pučiau ir aš su naujais draugais visur, nuostabus savaitgalis buvo, rekomenduoju visiem ten nuvykt kitais metais ar net minimeeta pasidaryt kokį:)
Kiek girdėjau dar panašūs festivaliai tai Galapagai ir Tundra, ten galit būti savimi ir pasilinksmint normaliai be girtu marozu ir duchu:)
O šiaip imi dūmus ir eini į miškus su palapinėm, ko daugau reikia? jokių pašalinių jokio streso
Kaip kitiem 2013 summer?
Keliauti smagu, bet keliauti ir pūsti tai išvis nerealu:)
Pats buvau Bliuzų festivalį Varniuose, žmonės visi atsipalaidave, gera nuotaika, vis galvoju kur čia paeit į šoną papūst ramiai, bet sutemo visi čill pučia kas palapinej kas ant kranto žodžiu pučiau ir aš su naujais draugais visur, nuostabus savaitgalis buvo, rekomenduoju visiem ten nuvykt kitais metais ar net minimeeta pasidaryt kokį:)
Kiek girdėjau dar panašūs festivaliai tai Galapagai ir Tundra, ten galit būti savimi ir pasilinksmint normaliai be girtu marozu ir duchu:)
O šiaip imi dūmus ir eini į miškus su palapinėm, ko daugau reikia? jokių pašalinių jokio streso
Kaip kitiem 2013 summer?
zjbs
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
čillin' killin'
growin' ballin'
growin' ballin'
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Labasss
Vasara nebloga yra ka pusti, tik va nekazka orai sakyciau, dar ir bonga nauja nusipirkau tai isvis zjbs
Vasara nebloga yra ka pusti, tik va nekazka orai sakyciau, dar ir bonga nauja nusipirkau tai isvis zjbs
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 28 Atsakymai
- 12523 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas ChoomahIsland
-
- 2 Atsakymai