Prisistatymas ir keli klausimai.
Re: Prisistatymas ir keli klausimai.
Nepamiršk pavaišint padėjėjų skanėstais! 

Sveiki Mano Vardas Agnius , malonu. Esu naujokas, man reikia jusu pagalbos nes is tiesu nutiko idomybiu mano gyvenime
viena diena su draugu pas mane terasoje smulkinau stuffa ir radau seklyte, ir juokdamasis ant laimes meciau sprikto mostu sekla i rozyna... nu ir ka jus galvojat, dabar jau gan didelis medis uzaugo!
man net juokas jama istikruju kaip taip galejo taip paprastai opt ir isaugo nu shakes...
nu ir nezinau dabar jis atrodo didokas tikrai.. bet pas jy nera tu galvu kur visas stuffs bun a kazi man jie uzaugs?
ar kaip ar persisodint i vazona ir i kambari persinest ar kaip? nezinau gaila nenoriu ka numirtu toks grozis...
) nu jus pamatytumet tikrai grazia atroda.. o kai pirstukais patryni i lapukus tai kvapelis toks tikras tikras mmm
galite apsviesti truputi ir padesi aciu labai. atsiprasau del klaidu .

Sveikas. Jei moki atpažint vyras ar moteris ir žinai, kad moteris,tada galim toliau judėt. Ji liks ten kur yra. Žydėjimą gali būt sunku atpažint,bet per kokias 3-5d paaiškėja kas vyksta. Šeip patarčiau duot fosforo kažkiek,arba tesiog trąšų su daugiau p nei n ar k. Yra nebrangių trąšų "gėlių pražydinimui" senukai/žalia stotelė, gali jas išbandyt. Sėkmės
bet zinuok cia rozyne taip pritresta dahuja jei rozes aug
nu ka zinau kaip cia atskirt? man jis jau aug koki menesi laika jauciu
bet graziai shakes aug 

Pasidomėk kas yra lytis,nustatyk lytį ir elkis toliau kaip tinkamas,taisyklių nėra.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 3 Atsakymai
- 5378 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas nenaudelis
-
- 507 Atsakymai