kaip instaliuoti: https://www.phpbb.com/community/viewtop ... 9&t=724145
spėju, kad be reikalo ieškot programuotojų, juk adminą tai turim

Tai galima padaryti ir dabar - kiekvieno komentaro dešinėje/apačioje yra mygtukas su raudonu šauktuku "Raportuoti apie šį pranešimą".Rastafari rašė:Aš asmeniškai taip pat būčiau už sistemą panašią į youtube, kur galima būtų pažymėti komentarus, kuriuose yra spam'o.
Šis modas, kaip ir daugelis kitų panašių modų, nebeatnaujinami, ir dabartinei phpbb versijai netinka. Vienintelis aktyviai atnaujinamas modas yra https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2147118 , bet šis modas nepalaiko legalus.net naudojamo stiliaus ("skino") subsilver2.KaTiS rašė:modas: https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2153511
Aš jau daugiau nei metus už visus online pirkinius atsiskaitinėju tik bitcoin. Tai yra saugiau, greičiau, pigiau ir paprasčiau, nei prieš tai galėjau tai atlikti bet kokiu kitu būdu (kreditinėmis kortelėmis, PayPal ar pan.). Už legalaus hostingą ir domeną apmoku irgi bitcoin. Savo turimų bitcoin niekada neplanuoju "atsikeisti" į valstybinius pinigus, ir nematau tam jokio reikalo. Išsikeisti defliacinę valiutą, kurios neįmanoma konfiskuoti ar kitaip nuvertinti (bitcoin), į infliacinę valiutą, kurią gali bet kada konfiskuoti arba prispaudinti dar x vienetų valiutos ir taip ją nuvertinti (eurus, litus, dolerius), mano nuomone, neapsimokės niekada, nepriklausomai nuo to, kokia bus bitcoin kaina doleriais. Taip pat, bitcoin galiu nusiųsti bet kam pasaulyje turinčiam interneto ryšį, kada tik noriu. Norėdamas nusiųsti valstybinių valiutų, aš turiu atsiklausti banko (bankai savaitgaliais nedirba), ir jei bankas nuspręs, kad pvz į Iraną pinigų nusiųsti negaliu, tai to padaryti ir negalėsiu. Man labiau patinka naudoti pinigus, kuriuos kontroliuoju tik aš pats, o ne kažkas kitas.YraDvidesimtSimboliu rašė:Matai, bitcoin bent jau man iškiltų psichologinis barjeras, nes reikėtų pinigų ten įsinešti, bitcoinas pastoviai kinta kiek žinau.
Kažkada senais laikais jau buvo kanapių lapukai, tai galima būtų sugrąžinti tą sistemą - už 1 dienoraštį + 1 lapukas. Problema dar yra tame, kad galbūt ne kiekvienas norėtų būti kažkaip išskirtas (dėl konspiracinių priežasčių). Nebent galima padaryti taip, kad kiekvienas užbaigęs dienoraštį galėtų paprašyti medalio specialioje temoje.YraDvidesimtSimboliu rašė:Už nuopelnus forumui gali nustatyti koks nors balsavimas kad ir, taip pat tai gali padaryti ir moderatorius, ar jų pora savo nuomone. Dabar pasitelksiu vaizduotę:
Už užvestą dienoraštį gaunamas kanapės lapas - medalis ar kažkas panašaus, ir rangas iš "prijaučiantis" pakeliamas į "Augintojas" (man patiktų netgi konkrečiai, "laukinis")
Genialu tai, kas paprasta. Tobula svetainė yra ne ta, į kurią nebėra ko pridėti, bet ta, iš kurios nebėra ko atimti (tai tikrai ir daugumai kitų dalykų). Čia ne pažinčių svetainė, čia informacinė svetainė. Ar reikėtų avatarų Wikipedijoje?YraDvidesimtSimboliu rašė:Kaip tada galimybė išjungti avatarus? Kad nerodytų jų būtent tau? Tiems kurie naudojasi telefonu yra galimybė išjungti paveiksliukų krovimą. Kompiuteriams? Nu c'mon, baigėsi 10kbps interneto laikai. Apsiribokime keliasdešimt kilobaitų. Forumas tikrai blankokas.
Nelabai supratau, o kuo avatarai tai pakeistų?YraDvidesimtSimboliu rašė:Išsireiškimai skambūs. Tačiau tai nėra šūkis, kuriuo vadovaujasi naujokas, jie tikrai neateina čia savarankiškai mokytis. Geriau sukuria šitload temų apie geltonuojančius apatinius lapus.
Tam, kad man nereikėtų pastoviai stebėti visų dienoraščių, o užtektų stebėti vieną temą, nes medalius dėliočiau rankiniu būduYraDvidesimtSimboliu rašė:Kam prašyti medalio temoje - tegul paprašo dienoraštyje.
Tam, kad už pliusiuką nieko nenusipirksi, o už bitcoin - nusipirksi.YraDvidesimtSimboliu rašė:Kam naudoti bitcoin? Genialu tai kas paprasta - tegul paspaudžia pliusiuką. (rep sistema realiai nemanau kad yra reikalinga šiaip)
Taip, bet diskusijų forumui avatarai reikalingi tiek pat kiek ir enciklopedijai, t.y. nereikalingi. Avatarai reikalingi pažinčių svetainei, arba pramoginei svetainei, bet ne informacinei svetainei. Kam? Kam reikalinga, kad prie kiekvieno parašyto pranešimo, dabar būtų dar ir po paveiksliuką? Minusų daug, o pliusų nematau nei vieno.YraDvidesimtSimboliu rašė:Wikipedia su legaliu lyginti yra tas pats kaip b su pirštu - tai yra enciklopedija, čia - diskusijų forumas.
Kas užsiims balų skaičiavimu?YraDvidesimtSimboliu rašė:Pliusų minusų nereikia, gal tik tai pliusų be minusų? Nors net nematau reikalo, įvedus medalius.
Galime sukurti taisykles vertingumo, pagal tai apskaičiuoti balus, pvz su kuo daugiau problemų susiduria augintojas (ir jas išsprendžia, įvardindamas ką padarė blogai, ir kaip ištaisė situaciją), gal būt taiko kokią techniką, atlieka palyginimus tarp identiškų, tačiau skirtinga technika augintų augalų.
Pirma viskas skiltų į dvi dalis in/out, tada setup'ai, problemos, tada kad ir mileston'ai pvz out sativos už 2 m gauna tašką pliuso, už 3 m gauna du. Indoor galima prigalvoti taip pat įvairių įvykių, atskleidžiančių profesionalumą, pvz hidroponika ne šūdarankiams užsiimti - cieli 5 taškai už setupą. Viską vertinti pagal vieną šabloną, kito būdo nematau. Nebent rinkti nepriklausomą komisijąTačiau ir ji turėtų vadovautis kokiomis nors gairėmis.
As tai nematau butinybes jokioms vertinimo sistemoms. Manau, kad pakankamai matosi vien pagal post'u skaiciu ir registracijos data.adminas rašė:kas nustatys, kuris dienoraštis vertingesnis?