Nu man siltnamis reikalingas tam kad augalus tik pradeti anksciau, o tai as noriu daryti, nes noriu uzauginti didelius augalus, suprantu galeciau viska padaryti su auto, bet manau priziuret kelis didelius augalus lengviau nei 10 mazu augalu, o del siltnamiu as sutinku juose auginant reik labai gerai apsvarstyti ventiliacija, bet manau jei turet kokia konstrukcija, ant kurios galima butu uzmesti kokia nors plevele, tai pavasari uzmeti, vasara nuemi, o rudeni ir vel uzmeti jei nespeja tavo augalai
I siltnamio plevele tikrai nepadarys problemos su sviesa, kitose salyse kur baisus karsciai, zmones isvis apdengia aliuminio tinkleliu kuris praleidzia tik 30% sviesos, tai jie daro, nes tas tinklelis atspindi didele dali karscio, kas atperka ta 30% sviesos
Su laistymu as per daug nesiplesciau, tiesiog noriu, kad atejus sausam laikotarpiui, nereiktu nesiot kibiru, tai labai pastebima, manau kokia duobe iskasciau, i ja tvirta plevele kokia itiesciau, ir butu rezervuaras, nes artimiausias upelis 5km, ir kad patekti iki jo neisvengiama buti nepastebetu.
Ir nesiulykit auto man, as pries juos nieko neturiu tiesiog man jie ne prie sirdies