Man tai jokių burbuliukų, jokių pašalinių poveikių nebūna
Neskauda galvos - pliusas. Vistiek homegrown geriausia.

Tik tiek, kad visi rašo, jog burbuliukai galvoj turi but.. Ir dar toks dalykas. Paėmiau 1 ant 4 žmonių, tai vienas apsivėmė ( jo ten problemos, tipo persivalgęs buvo ar ką) kitiem 2 zjbs, man ir gerai, naujas pojūtis- ne šiluma, kaip ankstesniais kartais, o šaltis ir šiurpai. Čia normalus ganjos efektas?
 Tik tiek, kad visi rašo, jog burbuliukai galvoj turi but.. Ir dar toks dalykas. Paėmiau 1 ant 4 žmonių, tai vienas apsivėmė ( jo ten problemos, tipo persivalgęs buvo ar ką) kitiem 2 zjbs, man ir gerai, naujas pojūtis- ne šiluma, kaip ankstesniais kartais, o šaltis ir šiurpai. Čia normalus ganjos efektas? labai laukiu ir kitu zmoniu
 labai laukiu ir kitu zmoniu

reiketu savo organizma tirti ties kuriom vietom vitaminu kokiu trukumai ar pan. Manau organizmui tikrai vyksta kaip ce pasakius ne zala gal bet trukumas kasko tai tikrai...
  reiketu savo organizma tirti ties kuriom vietom vitaminu kokiu trukumai ar pan. Manau organizmui tikrai vyksta kaip ce pasakius ne zala gal bet trukumas kasko tai tikrai...

su drauge glamonejames lovoj ir kaskoks vibravimas krutinei jaustis pradejo
  su drauge glamonejames lovoj ir kaskoks vibravimas krutinei jaustis pradejo  vibratoriaus nebuvo sale
  vibratoriaus nebuvo sale  

sunus rašė:Apie keista jausma tai isoviausu drauge glamonejames lovoj ir kaskoks vibravimas krutinei jaustis pradejo
vibratoriaus nebuvo sale

Širdis - rimtas reikalas, tad jei turi problemų siūlau kalbėt su rimtais žmonėm. Gali būt ir nuo persisportavimo, gal nuo streso, gal nuo dar kažko, gal tiesiog panikos priepuolis? Vistiek rekomenduoju nueiti pas kardiologą, nes žiek vieną dieną besportuodamas infarktą įsivarysi. Gal širdies nepakankamumas pas tavi? Žo, vargu ar čia daktarų turim, kurie galėtų rimtai tau padėti..
 Širdis - rimtas reikalas, tad jei turi problemų siūlau kalbėt su rimtais žmonėm. Gali būt ir nuo persisportavimo, gal nuo streso, gal nuo dar kažko, gal tiesiog panikos priepuolis? Vistiek rekomenduoju nueiti pas kardiologą, nes žiek vieną dieną besportuodamas infarktą įsivarysi. Gal širdies nepakankamumas pas tavi? Žo, vargu ar čia daktarų turim, kurie galėtų rimtai tau padėti..

ten pūčiau neaišku ką

Pučiant svarbiausia yra medžiagos kokybė (tame tarpe ir savybės), dozavimas, pūtimo dažnumas ir veikla, kuria užsiimama apsipūtus.
 Pučiant svarbiausia yra medžiagos kokybė (tame tarpe ir savybės), dozavimas, pūtimo dažnumas ir veikla, kuria užsiimama apsipūtus.
Ne ko gero, bet gali būti pridėta sunkiųjų narkotikų, žiurknuodžių ar dar kokio nors biesosnupdogas rašė:tai matomai nuo to š. Ar gali būt kas nors žiauraus ten įdėta kad liktų visam laikui tos nesamonės? Gal praeis..
 Susimąstyk, kol iš ties ne vėlu.
 Susimąstyk, kol iš ties ne vėlu.