Sveiki. Užsimaniau stiklinės pypkės, tačiau tos kurios yra lietuviškuose puslapiuose negražios arba ne tokios kokios noriu.
Gal žinot kas kur pirkti "spoon" tipo pypkių lietuvoje?
Taip pat ar phytolab.lt yra patikimas puslapis?
"Spoon" pypkė
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Re: "Spoon" pypkė
Haha 
Ironija , prieš 40 minučių atradau šį puslapį ir užsakiau pirmą savo bonga gyvenime. Na , ar patikimas negaliu pasakyti , bet surizikavau.Puslapis gerai padarytas, savininkui paskambinau pašnekėjau per kiek laiko ateis prekė. Tik apmokėjimo sistema man pasirodė kebli , tikiuosi nusiunčiau viska tvarkingai.

Ironija , prieš 40 minučių atradau šį puslapį ir užsakiau pirmą savo bonga gyvenime. Na , ar patikimas negaliu pasakyti , bet surizikavau.Puslapis gerai padarytas, savininkui paskambinau pašnekėjau per kiek laiko ateis prekė. Tik apmokėjimo sistema man pasirodė kebli , tikiuosi nusiunčiau viska tvarkingai.
Aš iš ten galvoju pirkt šią pypkę - http://www.phytolab.lt/pypkes/pypkės-st ... tė-Twisted , nes "spoon" nerandu niekur lietuvoj, ir iškilo man klausimas ar ją reik rūkyt kaip chillumą, ar horizontaliai laikant?
Ir ar išvis verta ją užsisakinėt?
EDIT: Taigi, neišlaukiau atsakymo ir užsisakiau pypkutę - http://www.phytolab.lt/pypkes/pypkės-st ... itter-80mm . Gal kas nors vis dėl to gali parašyt ar ją rūkyt kaip chillumą ar normalią pypkę?
Taipogi, jei gausiu siuntinį būtinai parašysiu ar patikima parduotuvė.

Ir ar išvis verta ją užsisakinėt?
EDIT: Taigi, neišlaukiau atsakymo ir užsisakiau pypkutę - http://www.phytolab.lt/pypkes/pypkės-st ... itter-80mm . Gal kas nors vis dėl to gali parašyt ar ją rūkyt kaip chillumą ar normalią pypkę?
Taipogi, jei gausiu siuntinį būtinai parašysiu ar patikima parduotuvė.

-
- Ekspertas
- Reputacija: 16
Re: "Spoon" pypkė, admin help needed delete
in before scam.
EDIT: link'us reiketu disablinti siaip jau kuo anksciau
EDIT: link'us reiketu disablinti siaip jau kuo anksciau

Matthew 13:1-23, Mark 4:1-20, and Luke 8:4-15
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Nu kad nedyar rašė:kaip čilumą

o aš supratau,kad stafą kemši, kaip per čilumą, tiesiog yra šone skylutė susišaut.
peace, ganja brothers.
Man ir atrodo, kad kaip per čilumą. Mačiau kaip kiti rūko tokias tai čia turbūt nuo žmogaus priklauso kaip patogiau.
O dėl to phytolab.lt tai pakalbėjau su pardavėju nesenai, pasitikslino dėl užsakymo, iš pokalbio viskas tvarkoj pasirodė, kai gausiu pypkę įkelsiu foto.
O dėl to phytolab.lt tai pakalbėjau su pardavėju nesenai, pasitikslino dėl užsakymo, iš pokalbio viskas tvarkoj pasirodė, kai gausiu pypkę įkelsiu foto.
- YraDvidesimtSimboliu
- Moderatorius
- Reputacija: 24
Spoon aš irgi norėčiau. Gaila niekur nėra 

2013 m. outdoor sezonas
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Mano bongas taipat jau mano mieste , deja pastininkas atejo kai manes nebuvo namuose ,teks pasimti tiesiogiai is pasto.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 20 Atsakymai
- 13140 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas zolininkass
-
- 12 Atsakymai