Paprasti pliurpalai
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Re: Paprasti pliurpalai
Norime mes to ar ne , žmonės kurie pradeda rūkyti kanapes dažniausia ieško vilkimo,kaifo,pojučių... Paskui tai patampa "per seklūs vandenys".
tai reikia turėti smegenų, ir mąstyti. nes saikas yra svarbiausia!
o pradėt vartot viską iš eilės, ieškodamas naujų vilkimų, tai mano protu, gali tik debilas
shrooms'us išskiriu iš to 'viską iš eilės'.

peace, ganja brothers.
-
- Pažengęs
Kažkaip paskutiniu metu dažnai lužinėja legalus?
-
- Pažengęs
Man asmeniskai ne karto nebuvo nuluzes, nors gal as ir nepastebejau
Kaune, netoli Hyper maximos, einant link Klinikų ten tomis gatvelėmis painiomis tarp gyvenamų namų, vieno namo kieme bekeliaudami parūkyt užmatėm AHUENĄ augaliuką, koks dviejų metrų tiksliai, žiedukai prasikalę, pirmą kart gyvai mačiau kažką tokio : ))) mmmmm
pics or it didn't happen 

CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
-
- Naujokas
Drasus kaunieciai, drasus...

Ne kauniečiai drąsūs, o jūs bailiai
nepriimki kaip įžeidimo
Pagaus tai pagaus ir ką? nužudys? gal..
Turbin, užeikit kurią dieną pas žmogelį, gal varkę prasuksit, jeigu žinai, ką turiu omeny

CB-1 CB-2
-
- Naujokas
Nepriemiau. 

CB-1 CB-2
Jo gailiuos kad neiamzinau. Kai grysiu rugseji i kauna cj jau nebus, bet jei nebus is kur, reiks uzeit xdd
Kaune atsidarė nauja Bongai.lt parduotuvė, perkant bet kurį bongą, dovanų grinderis. gal kas buvot jau?:))
peace, ganja brothers.
Buvau,faina labai parduotuve,malonus kolektyvasdyar rašė:Kaune atsidarė nauja Bongai.lt parduotuvė, perkant bet kurį bongą, dovanų grinderis. gal kas buvot jau?:))

- YraDvidesimtSimboliu
- Moderatorius
- Reputacija: 24
Aš ir buvau, maladiec bachūrėlis toks, paslaugus. Yra bongų, pypkučių, visokių pribumbasų, rekomenduoju!
2013 m. outdoor sezonas
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed

-
- Ekspertas
- Reputacija: 16
Vakar issivaliau grinder'i, susirinkau toki ziupsneli kief'o (vizualiai atrode gal kaip 1/20 gramo) ir galvoju kad neismesti tai bent del kvapo ant tabako susibersiu. Vos vos tokiom dulkelem pasidenge cigarete, nieko ten matomo beveik nebuvo. Ir ka gi.. Gerai kad grind'inta buvo mano paties augintines, nes kitaip pagalvociau kad kokia chemija ten - taip uzveike, kad visas pasaulis susisuko i kazkoki trikampi (nezinau kaip kitaip issireiksti)
neplanavau taip atsijungti visam vakarui, bet po to jointuko nebegalejau net vandens nueit isipilt. Dabar galvoju kaip tokio kief'o pasidaryti daugiau, eisiu googlinti 
Ir atskira tema. Sudaiginau pora seklyciu (nuo mano paties augaliuku nurinktu. Autodwarf x Autodwarf), ziuresiu ar pavyks ka nors balkone uzauginti taip velai rudeni. Gal padarysiu ir dienorasti, jeigu netingesiu

Ir atskira tema. Sudaiginau pora seklyciu (nuo mano paties augaliuku nurinktu. Autodwarf x Autodwarf), ziuresiu ar pavyks ka nors balkone uzauginti taip velai rudeni. Gal padarysiu ir dienorasti, jeigu netingesiu

Matthew 13:1-23, Mark 4:1-20, and Luke 8:4-15
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
http://www.youtube.com/watch?v=gSTHkCLTOxU O kas po tokio butu ? 

Kai cigara ruko 

8:13 pasiziurekite per jo namo langa
vazoniukai faini 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
O tu tokio parukyk ne kaip cigara