Įvyko žmogiška klaida, ir vienas iš moderatorių, blokuodamas vartotoją, netyčia pasirinko "blokuoti pagal IP adresą". Kadangi, dėl vartotojų privatumo, visų svetainės lankytojų IP adresai automatiškai pakeičiami į "127.0.0.1", tai šis adresas ir buvo užblokuotas, ir tuo pačiu automatiškai buvo užblokuoti visi vartotojai.
Bloką nuėmiau, atsiprašome už šią klaidą ir už galbūt sukeltą išgąstį
Man taip pat buvo keista be legalaus dozės, bet nieko. Gražu žiūrėt, jog taip suaktyvėjo forumas, tai - G nuopelnas, ir tokios kompensacijos bent man visiškai pakanka
Acha, ka tik prisireginęs buvau - ir BAM smūgis, visam laikui Ip pablokuotas. Galvoju normaliai čiai rašinėju... na bet bandau per visus kompus ir telefonus.. IP VISAM LAIKUI.. da galvoju pzc, tai iš kur info gaut? po poros dieno galvoju arba parišo adminą, ir čia ragas visiems stumiamas, arba visiems cia taip nepasiseke su tuom IP bloku dėl kažkokių tai problemyčių - na nieko info krizė baigės.
nei vienas likimo valiai nepaliktas - ATSIPŪSKIT
Mes-prieš kanapes,mes anas likviduosim! - taip, prieš išraudami kanapes,sakė pareigūnai. Bet iš kur čia tą narkotišką kanapę atrado? Juk visą amžių kanapės augo, nebuvo jokios "narkamanijos". Turbūt valstybė atrado, kad jos nuodingos?"