Aj čia truputuka paauginam laisvalaikiubigbud rašė:http://zarasiskis.balsas.lt/naujienos_/ ... ojas-4510/ vat kaip kaimo vyrai sukesi

Aj čia truputuka paauginam laisvalaikiubigbud rašė:http://zarasiskis.balsas.lt/naujienos_/ ... ojas-4510/ vat kaip kaimo vyrai sukesi
kulturingas rašė:Norejau paklausti, gal kas gali is patirties pasakyti kaip kruopsciai atliekamos kratos? Ar verta ka nors laikyti namie paslepus, ar viska isvercia ir vistiek randa? Juk galima isardyti koki gartrauki (virtuveje imontuotas, auginimui nenaudojamas tai jo nepaimtu) ir i vidu pasideti ka tik nori - turiu itarima kad niekas net nemegintu taip atsakingai ieskoti, ar klystu?
QFT.pilietis rašė:1040lt gavau uz 0.6 :o rasiau prasyma sumazinti bauda, tuo metu officialiai buvau bedarbis katik baiges 3cia profkes kursa - nesumazino ne kiek.Neatsizvelge i nieka, nei kad naslaitis, sunki finansine padetis ir t.t zodziu jokios pasakos nepadejo
Nu sakykit ka norit , as 4000 uz grama sumokejas nesijausciau dekingaskulturingas rašė:QFT.pilietis rašė:1040lt gavau uz 0.6 :o rasiau prasyma sumazinti bauda, tuo metu officialiai buvau bedarbis katik baiges 3cia profkes kursa - nesumazino ne kiek.Neatsizvelge i nieka, nei kad naslaitis, sunki finansine padetis ir t.t zodziu jokios pasakos nepadejo
Nors bauda yra bauda. Nelabai kam turbut rupi ar bauda bus 40Lt ar 4000Lt. Daugmaz kol nesodina tol dekingas turetum jaustis.
Ne su hashu. Su nebloga zole... 14,2% thc ekspertizej radoG. rašė:Kad nelabai galėjo daugiau negu 1000 duot už 0.6su hašu gal pagavo?
Tipo jei ne promiles, butum neturejes sunkinanciu aplinkybiu ir dar galimai sutaupes kelis simtus litu baudos?pilietis rašė:Myzaluose 1,89% promiles rado. sunkinanti aplinkybe
Kodel ne? Ar jie jas gavo nelegaliai? Viska panaudoti gali. O byla tai priklauso ka pats pasakysi. Su puse gramo gali ir platinima prikabinti, jei pasakysi kad neseisi su draugu pasidalinti. Ar jei pasakysi, kad tavo draugas tau sake pasidalins (platins) - irgi ne kas... "radau numesta, nes gal kazkas jau nuo jusu begdamas ismete" yra gera istorija. neisradinek dviracio ir bus ok.Anonimas rašė:Tai kaip supratau, kad jie mano zinuciu panaudoti teisme negali prie mane?