Augintinių problemos. Klausimai - atsakymai...
ash irgi praploviau shiandien savo augalus, nes kelias dienas laischiau su vandeniu ish mano jau sumixuoto kibiro su trashom ir sureguliuotu ph. tiksliau viskas turejo buti sureguliuota... bet kai ikishau ranka i kibira , kazhkos apsicukraves visas, spalva geltona pasidariusi, ph nusimushes velnia zhino kur, bandzhiau tvarkyti, bet ishsimusha vel labai greitai... matyt kazhkas ne taip gavosi su trashom... lapai kazhkaip lengvai vos vos pasilankste... tai ishpyliau, uzhmaishiau nauja mishinuka (atrodo 100 kartu geriau nei senasis) ir padariau savo augalams "brainwash'a "
na vsiakyj sluchiaj...
o kam tie krapshtukai?
stenkimes nerashyti 2 postu ish eiles!!

Peledas rašė:Praploviau po pora litru..Neblogai lyg ir dabar. Ibedziau krapstukus i kamiena tai kazkaip sustojo brendimas..Laukiam kol subres mazules..
o kam tie krapshtukai?
stenkimes nerashyti 2 postu ish eiles!!
[ nuotrauka ]
kas ce nutiko? m?
kas ce nutiko? m?
mano nuomone, tai saules padariniai. jei augalelis kokiam balkone auga ir temperatura pakilo virs 35 laipsniu, tai saule
siaip man buvo labai jau panasiai kai balkone augo ir langas liko uzdarytas, temperatura soktelejo gal virs keturiasdesimt, tai gerai kad laiku pastebejau, keletas lapu tiesiog isvis nugelto...

jei butu sveikas augalas su palankia aplinka, jokie lapai nuo saules negelstu... ne sauleje esme
irgi panasus reiskinys pradzioj, taciau jei isgyvena, tai zaliuoja kaip turi but
skirtumas menuo
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
irgi panasus reiskinys pradzioj, taciau jei isgyvena, tai zaliuoja kaip turi but

skirtumas menuo
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Buds Not Bombs
[ nuotrauka ]
nuotrauka pripazystu nekokybiska bet neramina tai kad lapai kaikur (pazymeta 1.) ima persisukinet ir lyg voratinkliu dengiasi is vidaus, ten kur 2. tai lapus lyg plesho vidurio link.
kuo jus purskiat savo outdoora kad atbaidyt visokius vabaliukus?
nuotrauka pripazystu nekokybiska bet neramina tai kad lapai kaikur (pazymeta 1.) ima persisukinet ir lyg voratinkliu dengiasi is vidaus, ten kur 2. tai lapus lyg plesho vidurio link.
kuo jus purskiat savo outdoora kad atbaidyt visokius vabaliukus?
niekuo nepurskiu ir kitiem nerekomenduoju
ka dievas duos tas ir bus
o jis DUOS!!!
o del vabaliuku, tai yra netori skruzdeliu gauna, marsrutuoja aplink augala, tai nei viksru nei sraigiu nei dar kazko nepakes savo ribose
beje yra ir laukiniu biciu ar vapsvu didelis lizdas, tai kai netoli buni, visos pradeda skraidyti aplinkui , net dangus uztemsta
o del 1 ir 2 tai as tokius nusuku lapus ir viskas
geltonas jei yra, paiimi uz koto ir nusuki...
man suo viena is issisakojimu V su koja sugebejo nulausti - liko \ ir kuo puikiausiai tavrkosi
gerai atrodo augaliukas-labai panasu i holands hope
kokia rusis juozuk?
ka dievas duos tas ir bus

o del vabaliuku, tai yra netori skruzdeliu gauna, marsrutuoja aplink augala, tai nei viksru nei sraigiu nei dar kazko nepakes savo ribose

beje yra ir laukiniu biciu ar vapsvu didelis lizdas, tai kai netoli buni, visos pradeda skraidyti aplinkui , net dangus uztemsta

o del 1 ir 2 tai as tokius nusuku lapus ir viskas
geltonas jei yra, paiimi uz koto ir nusuki...
man suo viena is issisakojimu V su koja sugebejo nulausti - liko \ ir kuo puikiausiai tavrkosi

gerai atrodo augaliukas-labai panasu i holands hope

Buds Not Bombs
Zinau tuos voratinklius ir tas erkutes,dar voriuku esu turejas ,indoore viskas vyko nezinojau ka daryt,ishmeginau DECIS ir visi kenkejai tiesiog zuvo ir nebeatsirado daugiau ,nzn as taj uz decis, rekomenduoju ir kitiems pameginti jai bus panashiu problemu! Tiek indoore tiek outdoore galima naudot,Decis buteliukas vos 3lt kainuoja skiedziamas ant 10L vandens!
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 234 Atsakymai
- 155270 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas hipiukas
-
- 240 Atsakymai