Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Sveiki, noreciau paklausti ar uzsisakinejant seklas is olandijos seedshopu ir atsiskaitant nurodzius savo tapatybes duomenis kartu su seklomis i duris pareigunai nepasibels? Kokia tikimybe tam, kokia rizika? Nesu iki siol siuntesis seklu, todel prasau apsvieskit mane kuom imanoma. Aciu!:)
KosmosasRaketa rašė:Sveiki, noreciau paklausti ar uzsisakinejant seklas is olandijos seedshopu ir atsiskaitant nurodzius savo tapatybes duomenis kartu su seklomis i duris pareigunai nepasibels? Kokia tikimybe tam, kokia rizika? Nesu iki siol siuntesis seklu, todel prasau apsvieskit mane kuom imanoma. ačiū!:)
Iš Olandijos siuntos tikrinamos griežtesne tvarka.
Tikimybė, kad pareigūnai pasibels: 50/50 - pasibels arba nepasibels.
Rizika: Už kontrabandą (BK 199 2 dalis) Lietuvos Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimo bausmę nuo 3 iki 10 metų.
Mane labai erzina tas kad mr-green yra palyginus nedidelis pasirinkimas, nera to ko as noriu kitaip sakant. taigi as pakartosiu ka sake kosmineraketa:ką manote apie šį https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk
jei nenori gaut i namus tai gali paprasyt, kad siustu i pasta iki pareikalavimo, jei nenori is vis but sus isuntimu susiejas tai tada ir sumokek babkes is draugo saskaitos ir jo vardu siusk. As dariau pirmu budu.
manjakai,tai cia kaip suprantu tipo gauni grikius ir poto turi i pasta pats nueit pasiklaust ar jie yra ar i pasto dezute imeta lapuka kad grikiai gauti ir juos reik ateit pasiimt?
frutis rašė:manjakai,tai cia kaip suprantu tipo gauni grikius ir poto turi i pasta pats nueit pasiklaust ar jie yra ar i pasto dezute imeta lapuka kad grikiai gauti ir juos reik ateit pasiimt?
Iki pareikalavimo, tai duoda tau siuntejas siuntos koda, pasitikrini internete kada atvyksta ir eini i pasta su asmens dokumentu. Jokiu lapuku bent man nenesa.
Nors buvo "bajeris", kai pastininke nesiojosi 2 dienas siuntineli tasej
Sveiki. Vakar uzsisakiau is mr. green seed'u. Kazkodel po pavedimo negavau jokio email ir pan. Susirupines parasiau paciam mr greenui,paklausiau del ko taip. Kolas jis neatrase. Gal ir jum taip buwo? Ar isvis cia normalu,nes kiek seniau teko is jo uzsisakyt,tai wisada ir pats atrasydavo bedai esant ir po uzsakymi gaudavau laiska. Man laukti siuntinio ar susirupinti? Aciu.
Sveiki gal kas jau pirkos is lindaseeds kur ciau per legalus.net reklamuoja, pasieskojau, radau nebrangiai patinkancia rusi, tik va paieskojus kur kitur internete nera jokios info apie sita shopa, tai kaip manot, verta pirkt is ju?
Sveiki, gal galit kas parekomenduoti kokį seed bank'ą iš kurio patys esat pirkę sėklų ir viskas įvyko sklandžiai Kiek žinau iš Olandijos geriau visai nepirkti, nes čia buvo įvykis neblogas, bet kaip situacija su Anglija? Ar iš ten saugu pirkti?
Sveiki, gal žinote kur rasti gerų Shop kaune kalianu bongu t.t vienoje vietoje.?
Paskutinis pranešimas
Sveikas. Mažoji Indija megoje ir mole. Ten daug indiškų blizgučių, įvairiausių medinių drambliukų, kaljanų ir kitokių nesąmonių, bet nerasi ten jokių...