pradejau kaltis milziniska growboxa. Uzsipirkau dvi natrio lempas 400w. Kurios prades veikti po poros dienu. Ir pabandymui pirma pasejau dvi c99.
Stai jos kartu [ nuotrauka ] joms 4dieneles. Atrodo puikiai. Nei apetitu nei nuovargiu nesiskundzia:)
stai pora 400w lempyciu kurias.tuoj jungsim ir bandysim nupeneti sias nenuoramas ;D
[ nuotrauka ] laukite yesinio!:))) poto parasysiu kokias zemes ir ka naudoju
UPDATE
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ] - Emes paprastos. Universalios. Trasos taip pat *achemos* . Mano mergaites bus pratinamos prie lietuvisko produktu-realiu realiausios patriotes

Mergaites siandien-palaistytos. Nupurkstos dirbtiniu lietum;) patenkintos temperatura bei salygom. Sia savaitele ju jau lauks hps*kes. Laukit update. Komentuokit. Peace;) [ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
UPDATE
Keli komentarai tikslinimui:
Daikintos is seklos nuo 2013.09.24
Lempos dirba kolkas 24/0 rezimu. Jungsiu sav. Begij natrio lempas. Pastaruju dienu darbo tikslas:
-kuo greiciau suvegetuoti. Kad menesio begij pajungciau 12/12 zydejimui. Zydejimo metu bus dvi 400w natrio lempos. Bandysim kiek daugiau imanoma nupeneti abi c99:)
UPDATE
2013.10.07
11diena vegetacijos 14diena nuo seklos daiginimo.
abi mergytes atrodo puikiai. Jei turetu veidelius-sypsotusi:) 24/0 rezimu jos auga puikiai ir tikrai niekuom nesiskundzia;)
Temperatura laikos 20-22 laipsniai celsijaus. Dregmes,ph matuokliu neturiu,nes mano manymu tai nereikalingi dalykai:)
Nuo ryt bus pradedamos trest, o zydejimui visgi nusprendziau pirkti biobizz bloom.
FOTO:
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
2013.10.10
17 diena nuo seklos daiginimo, 14diena vegetacijos
Po trasu ir naujos lempikes reikaliukai tik gereja, mergaites planavo persikelti i zydejima po 21 dienos vegetacijos, kol kas viskas pagal plana!
400w natrio lempyte, mirguliuoja, zaizaruoja bei lepina abidvi C99! : D
Is pradziu buvusi mazesnioji dabar gerokai isstybo i virsu ir pralenke buvusia pirmune, abi mergeles auga sparciai, vietoj nestovi ir tik dziugina seimininka!
Oj bus dumo dumelio, dziugins jis sirdele! : D
Laukite tesinio.
FOTO:
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
UPDATE
2013.10.15
pries kelias dienas su drauge uzsukom i televizijos boksta. Senokai ten bebuvau (gal pries 13 ar 15metu) bet pries izengdamas i ji stovejau iskeles galva i virsu bei ziurejau i jo didybe ir masciau ...o.. kad mano pelenes tokios isaugtu!!!:)
[ nuotrauka ]
taigi, kad stybtu i virsu pakeiciau vazonus i didesnius, kas 3dien pilu trasas. (1diena trasos, antra nieko, o 3 vanduo). Biobizz bloom uzsakytos, treciadieni arba ketvirtadieni jungsiu zydejima i 12/12. Beje, lempos jau 3diena dirba 20/4 rezimu, jos pratinasi prie tamsos, viskas sekasi puikiai! Rytoj update'insiu dienorasti. Dabar ikeliu foto, kai abi pelenes dar nepersodintos.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
HEY HEY! Zadejau update'inti naujomis foto, bet kuri laika jos veluos, sugedo mano smarphone'as su kuriuo as dariau nuotraukas, reiks keist ekrana, tai nemazai pinigelio paklosiu

PEACE!@ ;D