Hehhe..

Na, sėkmės, vyručiai! Tik per daug nesikankinkit... nėra gerai radikaliai iš karto kažką nutraukti, nes tada gali pasireikšt sunkus abstinencijos sindromas(jeigu prieš tai dūmyjot kaip kaminai kožną dieną), žo, būtų XN, jeigu jis prasidėtų. Siūlau ir labai nesureikšminti savo tolerance break'ų jums visiems labai stipriai ir jeigu jau bus kuriuo metu labai sunku, tai įpūskit, bet tik tada kada labai to reikės ir nė trupučio daugiau, tada nueikit vakare miegoti ir nuo ryto vėl tiesiog nepūskit, nebent vėl jaučiat, kad reikia (bet ne nori/reikia, o grynai reikia/reikia). Geriau mokykitės nepagauti kablio kaip sakoma, o ne kurį laiką iškentėti nepūtus. Nes asmeniškai žinau tokių atvejų kai žmonės belenkaip daug pučia, tada padaro tolerance break'ą, kažkiek laiko atkenčia, poto ir vėl belenkaip pučia, poto vėl kenčia ir t.t. - tai tik nereikalingas savęs stresinimas, visa istorija sukasi ratu. Todėl žymiai geriau yra tiesiog pūtimą pastatyti į savo vietą - daryti tai tada, kada tai turi didžiausią reikšmę. Kas be ko.. kiekvieną dieną pūsti iki akmens lygio tikrai nėra labai produktyvu ypač kai gyvenam ne kokioj rasta gyvenvietėj, o babilone, betono džiunglėse. Jokiais būdais nesakau, kad čia baikit juokus su tais tolerance break'ais, tik noriu pabrėžti, kad
svarbiausia yra ne pratempti laiko tarpą nepūtus, o pastatyti pūtimą į savo vietą bendratyje. Jeigu jaučiat, kad putimas paskutiniu metu blaško, maišo atlikti kasdienes pareigas, tai yra ženklas, kad pats metas persitvarkyti savo prioritetus - pūtimą nukelti žemiau, kitas veiklas pakelti aukščiau. 
Padarykit taip, kad pūtimas jums būtu ne poreikis, o pomėgis. Padarykit, kad pūtimas jums būtų it šventė, nes kadaise jis ja ir buvo, bet poto prasidėjo rutina, kuri nuėmė didžiąją dalį "dvasinio glamūro". Įsivaizduokit, kokia gi šventė būtų sekmadienis, jeigu vos ne kiekviena diena būtų sekmadienis?
Tarp kitko, pas mane patį jau 15-a diena "tolerance break'o", paskutinį kartą pučiau rugsėjo 15d., bet aš pats neskaitau, kad tai mano tolerance break'as, nes aš jų specialiai nedarau. Mano tokia rutina pasidarė, kad aš jau beveik pusantrų metų pučiu apytiksliai vieną savaitę per mėnesį (ne nuo ryto iki vakaro, bet 7 dienas iš eilės, kartais rytais, kartais vakarais, kartais dienom, kartais vieną kartą, kartais kelis kartus per dieną, o kartais net praleidžiu dieną kitą). Aišku, pasitaiko, ir kad įpučiu ar daugiau ar mažiau negu 7 dienas per mėnesį, bet tai esmės nekenčia, nes bendratyje pas mane pūtimas yra savo vietoje - kai man reikia aš įpučiu, jums siūlau daryti irgi taip pat - įpūskit tada, kada reikia JUMS, o ne tada, kada reikia jūsų draugams, išmokit atsispirti bandos jausmui. Tai va, kitą kartą pūsiu nežinau.. gal jau šią, gal kitą savaitę, o gal dar kitą savaitę. Ai ir dar labai svarbus dalykas - turėkit daugiau veiklos negu tik pūsti, nes pūtikas - tai ne profesija. Pasiduokit babilono pančiams, dirbkite vardan visuomenės ir vardan pačių savęs, statykite bokštą (metafora). Dar turėkite omenyje, kad mėnesyje dažniausiai yra 4-5 penktadieniai ir 8-9 laisvadieniai ir dar, kad pati švenčiausia diena yra sekmadienis

Jah bless forever I
Tikiuosi, kad mano laiškas padės jums padaryti tai, kas yra svarbiausia