naktibaldas rašė:15 gal koki...![]()
Is tiesu, tai parejau daugybe putimo stadiju, kazkada net maniau, kad esu nuo to priklausomas.![]()
Beda buvo tame, kad tiesiog draugai buvo tokie, kurie rukydavo nuo ryto iki vakaro. Tai veikia...
O daba esu tokioj stadijoj, kad pust man jau ir nebereikia.Jau procesas negriztamas.
Aisku, parukau kartais, tiesiog butu gaila su tuo issiskirti, tai man labai daug ka dave, visiskai pakeite pasauleziura, praplete samone, ir sakyciau, vienu metu net isgelbejo mane.
![]()
Esu dekingas ganjai uz daugybe puikiu prisiminimu, uz tai, kad padare mane tokiu, koks esu, uz gausybe nauju pazinciu.
Et, zodziais to nenupasakosi.
likenaktibaldas rašė:15 gal koki...![]()
Is tiesu, tai parejau daugybe putimo stadiju, kazkada net maniau, kad esu nuo to priklausomas.![]()
Beda buvo tame, kad tiesiog draugai buvo tokie, kurie rukydavo nuo ryto iki vakaro. Tai veikia...
O daba esu tokioj stadijoj, kad pust man jau ir nebereikia.Jau procesas negriztamas.
Aisku, parukau kartais, tiesiog butu gaila su tuo issiskirti, tai man labai daug ka dave, visiskai pakeite pasauleziura, praplete samone, ir sakyciau, vienu metu net isgelbejo mane.
![]()
Esu dekingas ganjai uz daugybe puikiu prisiminimu, uz tai, kad padare mane tokiu, koks esu, uz gausybe nauju pazinciu.
Et, zodziais to nenupasakosi.
Pirma karta bandziau 18-os, tai cia pries kokius 12-a metu. labai patiko kvapas, po to kuri laika rukiau gal pora kartu kasmet. O reguliaraus rukymo tai tik metai, gal net nepilni dar.Closer rašė:Na skaitau ir jauchiuosi visishkas veteranas) pirma kart pandziau shalushkes 18metuku o rimtai apsipuchiau ir puchiau jau 19-20... Taip kad 17-15
smarkiai sumazinauSTALKER rašė:To closer, kulturingas ir kitiems, pučiantiems virš 10 metų: kaip jums su thc tolerancija? Ar padidėjo kiekiai, reikiami suvartoti norint pasiekti normalų high?
Kokiam tuse praradai nekaltybe ?:) kasnors susije su elektronika?kulturingas rašė:Pirma karta bandziau 18-os, tai cia pries kokius 12-a metu. labai patiko kvapas, po to kuri laika rukiau gal pora kartu kasmet. O reguliaraus rukymo tai tik metai, gal net nepilni dar.Closer rašė:Na skaitau ir jauchiuosi visishkas veteranas) pirma kart pandziau shalushkes 18metuku o rimtai apsipuchiau ir puchiau jau 19-20... Taip kad 17-15
Nebeaktualu tas pūtimas patampa. Kasdien tuo užsiimt, užsiima vienetai. Jų reikėtų atskirai paklaust. O didžioji dalis tam laiko skiria karts nuo karto. Pramogai, o ne poreikiui. Dažnai kaip priedą viso kito vakarėlio džiaugsmo. Ir apie kažką tokio kaip tolerancija galvot net minčių nėra. Parūkai ir būna smagu. Daugiau parūkai, būna dar smagiau. O po dar daugiau kvieties taksi ir važiuoji išsimiegot.STALKER rašė:To closer, kulturingas ir kitiems, pučiantiems virš 10 metų: kaip jums su thc tolerancija? Ar padidėjo kiekiai, reikiami suvartoti norint pasiekti normalų high?
As tai labai... vartoju.... Pradejau reguliariai tai pries kokius 1-erius metus gal. Ne tai kad atsakingai, bet tiesiog suprasdamas tolerancija. Ir kai zinau, kad noresiu koki pirmadieni uzsirukyti - tai ta savaitgali parukau kokia sativa, o jau ta pirmadini tai pasiimu indica (kas dvi valandas, visa diena). Na ir ka? Va rasineju nesamones, ir dar balkone auginuSTALKER rašė:To closer, kulturingas ir kitiems, pučiantiems virš 10 metų: kaip jums su thc tolerancija? Ar padidėjo kiekiai, reikiami suvartoti norint pasiekti normalų high?