G. rašė:Nesakau, kad blogai

Tiesiog iš esmės panašiai kaip ir neprinokusį pomidorą valgyti - suvalgyt suvalgysi, kažkokį skonį pajusi, alkį numalšinsi, bet tai nebus pats tas reikalas, dėl kurio buvo auginta, supranti?

aišku, kiekvienas pats žino, kas ir kaip jam geriausia, tad smerkti čia nėra ko ir niekas nesmerkia

O jei pažeme yra neprinokusių šakelių, tai visada galima nupjauti prinokusį viršų ir sunokinti apačią. Jeigu OD žemėj įkasta ir neįmanoma transportuoti tai tada jau suprantama, kad gali nespėti prinokti ir pradės pelyti, bet jei maiše, kibire ar vazone ir yra galimybė į šiltą patalpą įnešti, tai nebūtina kišt po lempomis, kiek pradėję nokti tiek sunoks ir ant palangės

High five!
Del nesunokusio pomidoro palyginimo sutinku
O vat kad nuskinti virsunes ir palikti apatines sakeles - klimatas neleidzia. Uz poros savaiciu bus jau salnos (ilgas ruduo, savaite iki lapkricio pirmos dar pranesa tik su 0 naktimis, ir pliusine temperatura dienomis

- noriu isnaudoti), o dar tik tos virsuneles pas mane vos baigia nokti (kaip tik per kokias 10 dienu turetu buti "ready"

)
Transportuoti imanoma. Bet as tiesiog nenoriu

Ne mano butas, jeigu sujungsiu kelias lemputes ir prisides +30Lt uz elektra, gali buto seimininkams kilti itarimas (patys ateina komunaliniu pasiimti kiekviena menesi). Ir siaip, du vaikai namie, o as nesu elektrikas. Nenoriu daryti nesamoniu, neverta. Uzteks kiek turesiu - kita vasara sugalvosiu ka nors protingesnio, gal pilna guerilla OD padarysiu
Jeigu ne lemputes, tai kvapas namie. Nors sitos ne is tolo nekvepia, kaip mano dwarfai kvepejo - as turiu itarima, kad cia del oro temperaturos. Tiesiog terpenai negaruoja kai lauke tik +15. Nes dwarf'ai augo ant +25 ir kvapas buvo nezmoniskas. O su sitom mergaitem, jokio net hint'o nera. Galima rukyti balkone stovint, ir jeigu nematytum kad auga, tai is kvapo taip ir klausimas net nekiltu.